Makaleler
52
Tümü (52)
SCI-E, SSCI, AHCI (44)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (47)
ESCI (3)
Scopus (49)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (2)
3. Phytochemical Profiling, in vitro Biological Activities and in silico Molecular Docking Studies of the Crude Extract of Crambe orientalis, an Endemic Plant in Turkey
CHEMISTRY AND BIODIVERSITY
, cilt.20, sa. e20220114, ss.1-20, 2023 (Scopus)
4. Investigation of antioxidant activity and antiurease, anticollagenase enzyme inhibition profile of oleaster seeds
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
, cilt.5, sa.2, ss.213-224, 2022 (Hakemli Dergi)
13. Enhanced production of prodigiosin by Serratia marcescens MO-1 using ram horn peptone.
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology]
, cilt.46, ss.631-7, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
29. Production of (R)-3 '-fluorophenylethan-1-ol by Trichothecium roseum isolate in a laboratory scale bioreactor
JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
, cilt.84, sa.10, ss.1474-1479, 2009 (SCI-Expanded)
30. Efficient Synthesis of (S)-1-(2-chlorophenyl)ethanol in the Submerged Culture of Alternaria alternata Isolate
CHINESE JOURNAL OF CATALYSIS
, cilt.30, sa.4, ss.370-374, 2009 (SCI-Expanded)
31. Efficient Synthesis of (S)-1-(2-chlorophenyl)ethanol in the Submerged Culture of Alternaria alternata Isolate
CHINESE JOURNAL OF CATALYSIS
, cilt.30, sa.4, ss.370-374, 2009 (SCI-Expanded)
34. Mikrobiyal Bir Stabilizatör Ksantan Gum
Hasad Gıda
, cilt.23, sa.270, ss.42-46, 2007 (Hakemli Dergi)
39. Effect of supplemental ram horn hydrolysate (RHH) at different levels on growth performance and slaughter traits of broilers
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.85, sa.13, ss.2220-2226, 2005 (SCI-Expanded, Scopus)
48. Production of citric acid from ram horn hydrolysate by Aspergillus niger
PROCESS BIOCHEMISTRY
, cilt.38, sa.10, ss.1421-1424, 2003 (SCI-Expanded)
50. A new process for the utilization as peptone of ram horn waste
JOURNAL OF BIOSCIENCE AND BIOENGINEERING
, cilt.94, sa.3, ss.202-206, 2002 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
17
1. Green Synthesis of Silver Nanoparticles Using Parsley Stem: Characterization and Evaluation of Their Antioxidant Properties
1st International Conference on Frontiers in Academic Research, Konya, Türkiye, 18 Şubat 2023, ss.162-167, (Tam Metin Bildiri)
2. Boynuz veya Tüyden Oluşan Hayvansal Atıklardan Keratin Ve Pepton Üretim Metodu
ÜSİMP Ulusal Patent Fuarı ve Kongresi, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
3. KOZMETİK SEKTÖRÜNDE SAÇ, CİLT BAKIMI VE YARAONARIMINDA KULLANIM İÇİN İLERİ BOYUTTA NANO-KERATİNÜRETİMİ
1. Uluslararası Katılımlı Kozmetik Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
4. DOES METHANOL CONCENTRATION AFFECT HUMANPARAOXONASE 1 EXPRESSION IN RECOMBINANT PICHIAPASTORIS?
INTERNATIONAL BIOCHEMICALCONGRESS 2017, Erzurum, Türkiye, 19 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
6. Prodigiosin üretimi için mutasyonla strain geliştirme
5. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 18 - 21 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
7. Organoklorlu Bir Pestisit Olan Endosulfan ın Acitenobacter lwoffii E2 Straini Tarafından Biyodegredasyonu
21. Ulusal Biyoloji Kongresi, İzmir, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
8. Bir Piretroid İnsektisit Olan Cypermethrin in Pseudomonas aeruginosa Cy5 Straini Tarafından Biyodegredasyonu
21. Ulusal Biyoloji Kongresi, 03-07 Eylül 2012, İzmir, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
9. Koçboynuzu peptonu kullanılarak Serratia marcescens MO 67 tarafından prodigiosin prodigiosin pigmentinin üretimini
21. Ulusal Biyoloji Kongresi, 03-07 Eylül 2012, İzmir, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012
10. Tavuk tüyü peptonu kullanılarak Xanthomonas campestris MO 2 tarafından ksantam gum üretimi
21. Ulusal Biyoloji Kongresi, 03-07 Eylül 2012, İzmir, Türkiye, 3 - 05 Eylül 2012
11. Özel Dizayn Edilmiş Bir Proses İle İmmobilize Edilmiş Rhodotorula Glutinis Hücreleri Tarafından S 1 Phenylethanol ün Sürekli Üretimi
24. Ulusal Kimya Kongresi, Türkiye, 29 Haziran - 02 Temmuz 2010
12. Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.78, (Özet Bildiri)
13. Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.78, (Özet Bildiri)
14. Broiler Karkas,Göğüs ve bagetlerin L*,a* ve b* Değerleri Üzerine Rasyonda Koç Boynuz Hidrolizatı (Ram Horn Hydrolysate,RHH) Kullanımının Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.77, (Özet Bildiri)
15. Broiler Karkası İle Vakum ve Aerobik Ambalajlanmış Göğüs ve Baget Etlerinin Renk Özellikleri Üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.76, (Özet Bildiri)
16. Broiler Karkas,Göğüs ve bagetlerin L*,a* ve b* Değerleri Üzerine Rasyonda Koç Boynuz Hidrolizatı (Ram Horn Hydrolysate,RHH) Kullanımının Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.77, (Özet Bildiri)
17. Broiler Karkası İle Vakum ve Aerobik Ambalajlanmış Göğüs ve Baget Etlerinin Renk Özellikleri Üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.76, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
1. MICROBIAL BIOPESTICIDES AND USAGE AREAS
BIOTECHNOLOGY IN ACTION: UNVEILING NATURE'S POTENTIAL 2, Murat Özdal,Sümeyra Gürkök, Editör, EFE , Erzurum, ss.7-21, 2024
2. The relationship of microbiota-derived postbiotic mediators with various diseases
BIOTECHNOLOGY IN ACTION: UNVEILING NATURE'S POTENTIAL, MURAT ÖZDAL,SÜMEYRA GÜRKÖK, Editör, EFE ACADEMY PUBLISHING, Erzurum, ss.27-36, 2023
Metrikler
Yayın (WoS)
48
Yayın (Scopus)
51
Atıf (WoS)
944
H-İndeks (WoS)
20
Atıf (Scopus)
1090
H-İndeks (Scopus)
24
Atıf (Scholar)
226
H-İndeks (Scholar)
7
Atıf (Sobiad)
10
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
3
Proje
10
Fikri Mülkiyet
2
Tez Danışmanlığı
2
