-
2019 - 2024 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye
-
2014 - 2017 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye
-
2010 - 2014 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2017 Yüksek Lisans
Farklı kızartma yağları kullanılarak derin yağda kızartılan köftelerde oluşan heterosiklik aromatik aminler ile köftelerin ve kızartma yağlarının yağ asidi kompozisyonlarındaki değişimlerin belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
B2 Orta Üstü İngilizce
-
2023Gönüllü/Görevli Olarak Deprem Sonrası
İş Sağlığı ve Güvenliği , İnsan Kaynağı Eğitim ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı
-
2023Deprem Anı ve Sonrası
İş Sağlığı ve Güvenliği , İnsan Kaynağı Eğitim ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı
-
2023Deprem Öncesi
İş Sağlığı ve Güvenliği , İnsan Kaynağı Eğitim ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı
-
2023Depremle İlgili Temel Bilgiler ve Türkiye'nin Depremselliği
İş Sağlığı ve Güvenliği , İnsan Kaynağı Eğitim ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı
-
2023Deprem Farkındalık Eğitim Programına Giriş
İş Sağlığı ve Güvenliği , İnsan Kaynağı Eğitim ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı
-
2023Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
İş Sağlığı ve Güvenliği , Atatütk Üniversitesi
-
2022KVKK Eğitimi
Mesleki Eğitim , Atatürk Üniversitesi
-
2021Yangın Eğitimi ve Tatbikatı
İş Sağlığı ve Güvenliği , Atatürk Üniversitesi
-
2021Proje Hazırlama Eğitimi
Mesleki Eğitim , Atatürk Üniversitesi