Desteklenen Projeler
5
-
2023 - 2024 Et tıraşlama atıklarından enzimatik hidroliz yöntemi ile farklı proses koşulları altında üretilen protein hidrolizatlarının çeşitli fonksiyonel özellikleri ve gıda toksikantları açısından değerlendirilmesi
-
2022 - 2024 Et tıraşlama atıklarından enzimatik hidroliz yöntemi ile farklı proses koşulları altında üretilen protein hidrolizatlarının çeşitli fonksiyonel özellikleri ve gıda toksikantları açısından değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Öz F. (Yürütücü), Ekiz E., Öz E., Gülseren İ., Turhan S.
-
2016 - 2017 MANGALDA PİŞİRME İŞLEMİNİN HİNDİ KÖFTELERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBON OLUŞUMU ÜZERİNE ETKİSİ
-
2016 - 2017 MANGALDA PİŞİRME İŞLEMİNİN HİNDİ KÖFTLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBON OLUŞUMU ÜZERİNE ETKİSİ
-
2015 - 2016 FARKLI TALAŞ ÇEŞİDİ VE TÜTSÜ YOĞUNLUĞUNUN TAVADA KIZARTILAN KÖFTELERDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBON VE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMU ÜZERİNE ETKİSİ