Akademik Ünvanlar
1
-
2024 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Yönetimsel Görevler
6
-
2025 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2021 - Devam Ediyor Staj Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2018 - Devam Ediyor Ders Programı Hazırlama Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2017 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2017 - Devam Ediyor Farabi Programı Bölüm Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2017 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Verdiği Dersler
18
-
Yüksek Lisans
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
Yemek Deneyimi
Bilim, Eğitim ve Etik
-
Lisans
Yemek Sosyolojisi
Araştırma Yöntemleri
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
Türk Mutfak Kültürü
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
Türk Mutfak Kültürü
Yiyecek İçecek Yönetimi
Mutfak İşlemleri
Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları
Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları
Temel Mutfak Uygulamaları III
Temel Mutfak Uygulamaları II
Türk Mutfak Kültürü Uygulamaları
Türk Mutfak Kültürü Uygulamaları
Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları