Duyurular & Dokümanlar

Ders Notu 7

ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022

ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ DERS KİTABI


YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1
Ders Notu
25.01.2022

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1 DERS KİTABI


YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-2
Ders Notu
25.01.2022

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2 DERS KİTABI


GENEL TURİZM
Ders Notu
25.01.2022

TURİZM ENDÜSTRİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER İÇEREN GENEL TURİZM DERSİ KİTABI.


BANKET YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022

BANKET YÖNETİMİ / BANKET VE PROTOKOL UYGULAMALARI DERS KİTABI


SERVİS TEKNİKLERİ
Ders Notu
25.01.2022

SERVİS TEKNİKLERİ DERS KİTABI


KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ DERS KİTABI


Diğer 1

GASTRONOMİK BİR LEZZET: KARNAVAS DUT PEKMEZİ
Diğer
16.06.2023

Karnavas dut pekmezinin yapım aşamalarını gösteren bilgiler içermektedir.


Tez Dosyaları 2

Otel mutfak çalışanlarının eğitim seviyeleri ve kariyer hedeflerinin ölçülmesi: Kış koridoru analizi
Coğrafi İşaretler Standardizasyonu ve Uygulamalarına Yönelik Bir Model Önerisi

Ders Dökümanları