Ders Notu 7
ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1
Ders Notu
25.01.2022
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-2
Ders Notu
25.01.2022
GENEL TURİZM
Ders Notu
25.01.2022
BANKET YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022
SERVİS TEKNİKLERİ
Ders Notu
25.01.2022
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022
Diğer 1
GASTRONOMİK BİR LEZZET: KARNAVAS DUT PEKMEZİ
Diğer
16.06.2023
Karnavas dut pekmezinin yapım aşamalarını gösteren bilgiler içermektedir.
Tez Dosyaları 2
Otel mutfak çalışanlarının eğitim seviyeleri ve kariyer hedeflerinin ölçülmesi: Kış koridoru analizi
Coğrafi İşaretler Standardizasyonu ve Uygulamalarına Yönelik Bir Model Önerisi
Ders Dökümanları
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI
DERS KİTABI