Duyurular & Dokümanlar

GASTRONOMİK BİR LEZZET: KARNAVAS DUT PEKMEZİ
Diğer
16.06.2023

Karnavas dut pekmezinin yapım aşamalarını gösteren bilgiler içermektedir.

11.KARNAVAS PEKMEZ YAPIMI .pdf Creative Commons License

ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022

ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ DERS KİTABI

ÖNBÜRO HİZMETLERİ YÖNETİMİ DERS NOT....pdf Creative Commons License

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1
Ders Notu
25.01.2022

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1 DERS KİTABI

YİY.İÇECEK SERV. 1-2022.pdf Creative Commons License

SERVİS TEKNİKLERİ
Ders Notu
25.01.2022

SERVİS TEKNİKLERİ DERS KİTABI

4.SERVİS TEKNİKLERİ DERS KİTABI - 2....pdf Creative Commons License

BANKET YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022

BANKET YÖNETİMİ / BANKET VE PROTOKOL UYGULAMALARI DERS KİTABI

BANKET YÖNETİMİ-2022 - Kopya.pdf Creative Commons License

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Ders Notu
25.01.2022

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ DERS KİTABI

1.KAT HİZMETLERİ DERS NOTLARI-2022.....pdf Creative Commons License

GENEL TURİZM
Ders Notu
25.01.2022

TURİZM ENDÜSTRİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER İÇEREN GENEL TURİZM DERSİ KİTABI.

GENEL TURİZM-2022.pdf Creative Commons License

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-2
Ders Notu
25.01.2022

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 2 DERS KİTABI

4.YİYE.İÇEC.SERV.2 DERS KİTABI - 20....pdf Creative Commons License

Tez Dosyaları

Coğrafi İşaretler Standardizasyonu ve Uygulamalarına Yönelik Bir Model Önerisi
Otel mutfak çalışanlarının eğitim seviyeleri ve kariyer hedeflerinin ölçülmesi: Kış koridoru analizi

Ders Dökümanları