Yayınlar & Eserler

Makaleler 27
Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (14)

9. YÖRELER-ERZURUM COĞRAFİ İŞARETLERİ

YÜCİDERGİ , cilt.1, sa.4, ss.119-136, 2024 (Hakemsiz Dergi) Creative Commons License
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 21

1. A Smartphone Application Suggestion For Erzurum Destination: Atapaths

15th INTERNATIONAL CONGRESS on CULTURE, TOURISM and CIVILZATION, Bitlis, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2024, ss.270-271, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2. Geleceğin Mutfak Profesyonellerinin Yapay Ete (In Vitro) Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi: Atatürk Üniversitesi Örneği

8TH INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS - IGTSC 2024, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.473-476, (Özet Bildiri) Creative Commons License

3. Türkiye Gastronomik Coğrafi İşaretlerinin Uluslararası Yolculuğu: Avrupa Birliği (AB) Tescilleri

8TH INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS - IGTSC 2024, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.241-242, (Özet Bildiri) Creative Commons License

4. EVALUATION OF TURKEY’S GEOGRAPHICAL INDICATION REGISTERED TOMATO VARIETIES WITHIN THE SCOPE OF FESTIVAL TOURISM

ICSAS 1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, Afyonkarahisar, Türkiye, 30 - 31 Ağustos 2024, ss.12-27, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

5. COĞRAFİ İŞARET TESCİLLİ ANTEP BAKLAVASININ GAZİANTEP İLİNDE TURİSTİK ÜRÜN OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

8th West Asia Tourism Research Congress, Şırnak, Türkiye, 25 Nisan 2024, ss.158-159, (Özet Bildiri) Creative Commons License

6. OTEL MUTFAK ÇALIŞANLARININ GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİSİ ANALİZİ: ERZURUM ÖRNEĞİ

1st International The Congress On Hygiene Research In Hospitaly Industry, Kocaeli, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023, cilt.1, ss.46, (Özet Bildiri) Creative Commons License

7. YEREL HALKIN GASTRONOMİ TURİZMİ ALGISI: ERZURUM ÖRNEĞİ

EGE 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, İzmir, Türkiye, 22 - 24 Eylül 2023, ss.366, (Özet Bildiri) Creative Commons License

8. TÜRKİYE’DE COĞRAFİ İŞARET TESCİL SAYISINDA İLK ÜÇ SIRADA YER ALAN ŞEHİRLERİN GASTRONOMİK TESCİLLER AÇISINDAN KARŞILAŞTIRMASI.

BALKAN 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Edirne, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2023, cilt.1, ss.348, (Özet Bildiri) Creative Commons License

9. KIŞ KORİDORU GASTRONOMİ KORİDORUNA DÖNÜŞEBİLİR Mİ? BİR GASTRONOMİ ROTA DENEMESİ

KARADENIZ 14th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES , Batumi, Gürcistan, 9 - 10 Ekim 2023, ss.171-184, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

10. AĞZINDAN BAL DAMLAYAN BÖLGELER: TÜRKİYE ÖRNEĞİ

8.Socrates Uluslararası Eğitim, İşletme, Ekonomi ve Sosyal Bilimler Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.252-267, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

11. EDIBLE PLANTS USED IN VAN GASTRONOMY

TOKAT 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCHES, Tokat, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.191, (Özet Bildiri) Creative Commons License

12. TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARET TESCİLİ ALAN PEYNİRLER

AVRASYA 7th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Budapest, Macaristan, 10 - 12 Mart 2023, ss.446-459, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

13. MEŞHUR EDİRNE TAVA CİĞERİNİ DAHA ÖNCE HİÇ DENEYİMLEDİNİZ Mİ? CEVABINIZ EVET İSE PEKİ SONUÇ?

5th INTERNATIONAL CULTURE, ART and LITERATURE CONGRESS , Konya, Türkiye, 13 Aralık 2022, cilt.1, ss.513-514, (Özet Bildiri) Creative Commons License

14. YEREL YÖNETİCİLERİN DEĞERLENDİRMELERİYLE COĞRAFİ İŞARETLER

AKDENIZ 8th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 20 Kasım 2022, ss.86-106, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

15. ERZURUM IN GEOGRAPHICAL INDICATIONS

7TH ASIA PACIFIC INTERNATIONAL MODERN SCIENCES CONGRESS, Jakarta, Endonezya, 4 - 05 Kasım 2022, ss.290-301, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

16. TÜRKİYE’NİN COĞRAFİ İŞARETLERDE SON DURUMU

ANADOLU 10. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 15 - 16 Ekim 2022, ss.563-572, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

17. GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA ERZURUM COĞRAFİ İŞARET (Cİ) ALMIŞ ÜRÜNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

1.ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 27 - 28 Şubat 2021, ss.8-9, (Özet Bildiri) Creative Commons License

18. BİR KONAKLAMA İŞLETMESİNDE BASİT MALİYET KONTROL SİSTEMİNİN YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROLÜNDE KULLANIMI

ULUSLARARASI 19 MAYIS MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2019, ss.349-363, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

19. Turizmde Uygulamalı Eğitim ve Uygulama Otelleri Performans Analizi

I. Uluslararası Turizmde Yeni Ufuklar (TUYUF), Ankara, Türkiye, 26 - 27 Ekim 2018, cilt.1, sa.1, ss.1-7, (Tam Metin Bildiri)

20. Erzurum Oltu İlçesinin Kırsal Turizm Potansiyeli ve Yerel Halkın Turizm Algılamaları

5. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 18 - 22 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

21. Erzurum Mutfağı Yöresel Ürünlerinin Otel Restoran Menülerinde Kullanım Düzeyi Palandöken Örneği

4. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, Afyonkarahisar, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar 24

1. A Route Suggestion for Traditional Cheeses:Kandirif and Gorcola Cheeses

Global Perspectives on Cheese Tourism, Grant Altay Taşkın,Aysu Altaş, Editör, IGI Global yayınevi, Pennsylvania, ss.483-503, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2. Analyzing Communicative Strategies in Online Hotel Reviews: A Case Study of Winter Tourism Corridor

Contemporary Studies and Theories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN,YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,AKTUNA CAN,YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang Gmbh, Berlin, ss.281-300, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. Gastronomik Deneyimlerde Gıda Güvenliği: Erzurum'dan Kanıtlar

GASTRONOMİ ALANINDA TEMATİK ARAŞTIRMALAR III, OĞAN YENER, Editör, Çizgi Kitapevi, Konya, ss.105-119, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. Erzurum Otel İşletmelerinde Et ve Ürünleri Satın Alma Sürecinin İncelenmesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar - II, YazıtHasibe,GençerKansu, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.123-148, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

7. Kültür ve Turizmin Kavşağında Peynir: 1996’dan 2023’e Bibliyometrik Bir Değerlendirme

Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II, Tüzün,Kalemci İpek; Öksüz,Meryem, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.305-340, 2023 Creative Commons License

8. Doğu Anadolu Bölgesi-4 (Malatya, Elazığ, Tunceli ve Erzurum)

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyelİ, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.243-266, 2023 Creative Commons License

9. Geleneksel Bir Peynirin İzinde: Erzurum Civil Peyniri Örneği

TURİZM ALANINDAKİ GELİŞMELERE AKADEMİK YORUMLAR, Denk,Erkan, Editör, YAZ YAYINLARI, Afyonkarahisar, ss.1-28, 2023 Creative Commons License

10. Karadeniz Bölgesi-Doğu Karadeniz Bölümü (Artvin, Rize, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt)

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.301-331, 2023 Creative Commons License

11. Hangi Bölgenin Ağzından Bal Damlıyor? Türkiye Üzerine Bir Araştırma

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Akademik Çalışmalar-VI, KILIÇ,Sibel, Editör, Artikel Akademi Yayın, İstanbul, ss.63-90, 2023 Creative Commons License

13. Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz Bölümü (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli /, DENK,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.285-300, 2023 Creative Commons License

14. Peynirin Tarihçesi ve Peynir Turizmi

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli , Denk,Erkan, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.23-47, 2023 Creative Commons License

15. Gastronomi Turizminin Bileşeni Olarak Türk Mutfağında Coğrafi İşret (Cİ) Tescili Alan Peynirler

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XXI, Kısa,Mustafa, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.247-266, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

16. Karadeniz Bölgesi-Orta Karadeniz (Ordu, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat)

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli, DENK, Erkan., Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.285-300, 2023

17. Coğrafi İşaret (Ci) Tescilli Ulusal Üreticilerden Türkiye’de Yeni Ci Sistem Modeli Önerisine: Erzurum Su Böreği Örneği

Sosyal Bilimlerde Akademik Analiz ve Yorumlar, Kılıçarslan,Abdullah; Günay,Tuğrul; Ergün,Tolga, Editör, ÖZGÜR YAYINLARI, Gaziantep, ss.575-602, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

18. TEREYAĞI DAHİL KATI VE SIVI YAĞLAR

Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Köşker, Hasan; Ercan, Fatih, Editör, Paradigma Yayınevi, Çanakkale, ss.151-176, 2023

19. Coğrafi İşaretlerin Önemi ve Erzurum'un Tescilleri

SOSYAL BİLİMLERDE GÜNCEL TARTIŞMALAR 11, Zeynel KARACAGİL, Editör, Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Ankara, ss.50-77, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

20. Yerel Halkın Coğrafi İşaretler ve Etiketleri Hakkındaki Görüşlerinin Analizi

SOSYAL BEŞERİ VE İDARİ BİLİMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XIX, Nedim Sarıgüzel, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.119-153, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

21. Erzurum Yöre Sakinlerinin Coğrafi İşaretlere Yönelik Tutumlarının Analizi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Trendler IV, SÖNMEZ Sinan, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.205-228, 2022 Creative Commons License

22. ERZURUM: OLTU CAĞ KEBABI

BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, MELAHAT YILDIRIM SAÇILIK,SAMET ÇEVİK, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.175-183, 2019 Creative Commons License

23. Ağırlama Endüstrisinde Yiyecek İçecek Hizmetleri

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Bilici N., Editör, Atatürk Araştırma Merkezi, Erzurum, ss.1-34, 2018 Creative Commons License

24. YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE PAZARLAMA

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi, Bilici N., Editör, Atatürk Araştırma Merkezi, Erzurum, ss.1-34, 2018 Creative Commons License
Ansiklopedide Bölümler 2
Metrikler

Yayın

85

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

4

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

264

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

31

H-İndeks (TrDizin)

4

Atıf (Sobiad)

385

H-İndeks (Sobiad)

7

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

8

Açık Erişim

62
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları