Prof. Dr. Fevzi KELEŞ


İletişim Fakültesi, Gazetecilik

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

23

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

58

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

73

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

28

H-İndeks (Scholar)

2

Proje

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Makaleler

Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2012

2012

1. Balda Yapılan Hileler

TOSUN M., Keleş F.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.51, (Özet Bildiri)

2012

2012

2. Balda Yapılan Hileler

TOSUN M., Keleş F.

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.51, (Özet Bildiri)

2010

2010

3. Mulberry and Mulberry Products Produced Traditionally İn Erzurum Provience.

TOSUN M., Keleş F.

The 1ST International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.674-677, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

4. Yöresel Bir Ürün: Çortutu Turşusu.

OKCU Z., KELEŞ F.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.5-6, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

5. Yöresel Bir Ürün: Çortutu Turşusu.

OKCU Z., KELEŞ F.

Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.5-6, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

6. Mulberry and Mulberry Products Produced Traditionally İn Erzurum Provience.

TOSUN M., Keleş F.

The 1ST International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.674-677, (Tam Metin Bildiri)

2008

2008

7. Dut Pekmezine Değişik Şeker Şurupları Katılarak Yapılan Hileleri Belirleme Yöntemlerinin Araştırılması.

TOSUN M., Keleş F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.169, (Özet Bildiri)

2008

2008

8. Bala Sakaroz Şurubu Katılarak Yapılan Hileleri Belirleme Yöntemlerinin Araştırılması.

TOSUN M., Keleş F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.167, (Özet Bildiri)

2008

2008

9. Bala Sakaroz Şurubu Katılarak Yapılan Hileleri Belirleme Yöntemlerinin Araştırılması.

TOSUN M., Keleş F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.167, (Özet Bildiri)

2008

2008

10. Dut Pekmezine Değişik Şeker Şurupları Katılarak Yapılan Hileleri Belirleme Yöntemlerinin Araştırılması.

TOSUN M., Keleş F.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.169, (Özet Bildiri)

2005

2005

11. Erzurum’un Bazı İlçelerinde Üretilen Dut Pekmezlerinin Bileşimlerinin Belirlenmesi.

TOSUN M., KELEŞ F.

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.289-292, (Tam Metin Bildiri)

2005

2005

12. Erzurum’un Bazı İlçelerinde Üretilen Dut Pekmezlerinin Bileşimlerinin Belirlenmesi.

TOSUN M., KELEŞ F.

Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.289-292, (Tam Metin Bildiri)

2002

2002

13. Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.

TOSUN M., KELEŞ F.

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.625-632, (Tam Metin Bildiri)

2002

2002

14. Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.

TOSUN M., KELEŞ F.

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.625-632, (Tam Metin Bildiri)

Desteklenen Projeler

2014 - 2016

2014 - 2016

YUSUFELİ ÜVEZİNİN (SORBUS AUCUPARİA L.) KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KELEŞ F. (Yürütücü)

2011 - 2012

2011 - 2012

AKSAKLI VE KARASAKI ELMALARININ FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN HPLC İLE ANALİZİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

KELEŞ F. (Yürütücü)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 59

h-indeksi (WOS): 2