Makaleler
Tümü (5)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (2)
2021
20211. Investigation methods for detecting honey samples adulterated with sucrose syrup
Tosun M., Keles F.
Journal of Food Composition and Analysis
, cilt.101, 2021 (SCI-Expanded)
2013
20132. Changes in chemical composition and peroxidase activity of turnip (Brassica rapa) during processing and frozen storage
OKCU Z., KELEŞ F., ŞAT İ. G.
JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT
, cilt.11, sa.1, ss.91-94, 2013 (SCI-Expanded)
2012
20123. Testing Methods for Mulberry Pekmez Adulterated with Different Sugar Syrups.
TOSUN M., Keleş F.
AKADEMİK GIDA , cilt.10, sa.1, ss.17-23, 2012 (Hakemli Dergi)
2012
20124. Testing Methods for Mulberry Pekmez Adulterated with Different Sugar Syrups.
Tosun M., Keleş F.
AKADEMİK GIDA , cilt.10, sa.1, ss.17-23, 2012 (Hakemli Dergi)
2004
20045. The effect of storage conditions (temperature, light, time) and variety on the glycoalkaloid content of potato tubers and sprouts
ŞENGÜL M., KELEŞ F., KELEŞ M. S.
Food Control
, cilt.15, sa.4, ss.281-286, 2004 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2012
20121. Balda Yapılan Hileler
TOSUN M., Keleş F.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.51, (Özet Bildiri)
2012
20122. Balda Yapılan Hileler
TOSUN M., Keleş F.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.51, (Özet Bildiri)
2010
20103. Mulberry and Mulberry Products Produced Traditionally İn Erzurum Provience.
TOSUN M., Keleş F.
The 1ST International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.674-677, (Tam Metin Bildiri)
2010
20104. Yöresel Bir Ürün: Çortutu Turşusu.
OKCU Z., KELEŞ F.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.5-6, (Tam Metin Bildiri)
2010
20105. Yöresel Bir Ürün: Çortutu Turşusu.
OKCU Z., KELEŞ F.
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.5-6, (Tam Metin Bildiri)
2010
20106. Mulberry and Mulberry Products Produced Traditionally İn Erzurum Provience.
TOSUN M., Keleş F.
The 1ST International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.674-677, (Tam Metin Bildiri)
2008
20087. Dut Pekmezine Değişik Şeker Şurupları Katılarak Yapılan Hileleri Belirleme Yöntemlerinin Araştırılması.
TOSUN M., Keleş F.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.169, (Özet Bildiri)
2008
20088. Bala Sakaroz Şurubu Katılarak Yapılan Hileleri Belirleme Yöntemlerinin Araştırılması.
TOSUN M., Keleş F.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.167, (Özet Bildiri)
2008
20089. Bala Sakaroz Şurubu Katılarak Yapılan Hileleri Belirleme Yöntemlerinin Araştırılması.
TOSUN M., Keleş F.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.167, (Özet Bildiri)
2008
200810. Dut Pekmezine Değişik Şeker Şurupları Katılarak Yapılan Hileleri Belirleme Yöntemlerinin Araştırılması.
TOSUN M., Keleş F.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.169, (Özet Bildiri)
2005
200511. Erzurum’un Bazı İlçelerinde Üretilen Dut Pekmezlerinin Bileşimlerinin Belirlenmesi.
TOSUN M., KELEŞ F.
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.289-292, (Tam Metin Bildiri)
2005
200512. Erzurum’un Bazı İlçelerinde Üretilen Dut Pekmezlerinin Bileşimlerinin Belirlenmesi.
TOSUN M., KELEŞ F.
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.289-292, (Tam Metin Bildiri)
2002
200213. Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.
TOSUN M., KELEŞ F.
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.625-632, (Tam Metin Bildiri)
2002
200214. Erzurum ve İlçelerinde Üretilen Balların Analitik Özellikleri.
TOSUN M., KELEŞ F.
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.625-632, (Tam Metin Bildiri)
Desteklenen Projeler
2014 - 2016
2014 - 2016YUSUFELİ ÜVEZİNİN (SORBUS AUCUPARİA L.) KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
KELEŞ F. (Yürütücü)
2012 - 2013
2012 - 2013"ERZURUM PİYASASINDA SATILAN BAŞLICA HURMA ( PHOENİX DACTYLİFERA L.) ÇEŞİTLERİNİN KİMYASAL, FİZİKSEL VE MİKROBİYOLOİK ÖZELLİKLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
KELEŞ F. (Yürütücü)
2011 - 2012
2011 - 2012AKSAKLI VE KARASAKI ELMALARININ FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN HPLC İLE ANALİZİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
KELEŞ F. (Yürütücü)