SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Mitigating the impact of winter temperatures on striped catfish (Pangasianodon hypophthalmus) using functional feed additives
WORLD AQUACULTURE SOCIETY. JOURNAL
, cilt.55, sa.3, ss.1-21, 2023 (SCI-Expanded)
The potential effect mechanism of high-fat and high-carbohydrate diet-induced obesity on anxiety and offspring of zebrafish
EATING AND WEIGHT DISORDERS-STUDIES ON ANOREXIA BULIMIA AND OBESITY
, cilt.27, sa.1, ss.163-177, 2022 (SCI-Expanded)
Age and growth properties of brown trout Salmo trutta L living in KanStream upper Coruh River Turkey
Animal Biology
, cilt.57, ss.281-291, 2007 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Fatty Acid Content of Farmed Rainbow Trout: How Much Should We Consume for Enough EPA and DHA?
Aquaculture Studies
, cilt.23, sa.2, ss.1-8, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
COMPARISON OF LENGTH-WEIGHT RELATIONSHIP AND FULTON’S CONDITION FACTOR OF GIBEL CARP FROM THREE LAKES IN SAKARYA (TURKEY)
International Next Generation Biometry Workshop and Course, İskenderun, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2019
Patterns in catch per unit effort of non-native gibel carp and native fish species in three natural lakes in Sakarya, Turkey
Joint ESENIAS and DIAS Scientific Conference and 9th ESENIAS Workshop, Ohrid, Makedonya, 3 - 06 Eylül 2019, cilt.44, ss.116
The effects of dietary lipid sources on the egg quality and reproductive performance in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
II. INTERNATIONAL FISHERIES SYMPOSIUM - IFSC 2018, 4 - 08 Kasım 2018
A PRELIMINARY STUDY ON OPTIMIZATION OF DIETARY DUCK WEED MEAL IN RAINBOW TROUT JUVENILES
World Aquaculture 2017, 26 - 30 Haziran 2017
The state of Turkish Aquaculture
LAQUA2016, Lima, Peru, 28 Kasım - 01 Aralık 2016
Okside olmuş diyetsel yaglarin baliklara etkileri
IV. Balık Besleme ve Yem Teknolojisi Çalıştayı, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2016
Changes in lipids and fatty acids in European chub Leiciscus cephalus living in different environmental conditions
Lacqua2015, 16 - 19 Kasım 2015
Changes in lipids and fatty acids in European chub Leiciscus cephalus living in different environmental conditions
Lacqua2015, Fortaleza, Brezilya, 16 Kasım 2015
Gökkuşağı Alabalığında Yumurtaların Döllenme Öncesinde Bekletilmesi Ve Üreme Başarısı Diyetsel Diludine Maddesinin Muhtemel Koruyucu Etkisi
Fisheries And Aquatic Sciences - Blıkçılık Ve Akuatik Bilimler 2013, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.502
Gökkuşağı Alabalığında Yumurtaların Döllenme Öncesinde Bekletilmesi Ve Üreme Başarısı Diyetsel Diludine Maddesinin Muhtemel Koruyucu Etkisi
Fisheries And Aquatic Sciences - Blıkçılık Ve Akuatik Bilimler 2013, Erzurum, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2013, ss.502
Growth And Antioxidant Enzymes In Juveniles Of Rainbow trout Fed Diets With Varying Levels Of Humate
AQUA 2012 Global Aquaculture Securing Our Future, Prague, Çek Cumhuriyeti, 1 - 05 Eylül 2012, ss.1183
Growth Properties of Brown trout (Salmo trutta L.) Living in Different Streams , Upper Coruh River (Turkey)
International Conference on Arts, Applied Sciences, Medical & Environment Sciences, Phuket, Tayland, 26 - 27 Mayıs 2012
Growth Properties of Brown Trout (Salmo trutta L.) living in Different streams, upper Çoruh River
International Conference on Agricultural, Environment and Biological Sciences (ICAEBS 2012), Phuket, Tayland, 26 Mayıs 2012, ss.48-51
Çoruh Nehri Su Kalitesinin Bazı Parametreler Yönünden İncelenmesi
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 Ekim 2011, ss.299
Effects of diludine supplementation on growth performance and liver antioxidant enzyme activities of raınbow trout Oncorhynchusmykiss juveniles at a low water temperature
Aquaculture Europe 2011, Yunanistan, 18 - 21 Ekim 2011
Effect of dietary diludine supplementation on growth and fatty acid composition of rainbow trout oncorhynchus mykiss juveniles
World Aquaculture 2011, Brezilya, 6 - 10 Haziran 2011
Hypoxia and temperature alter lipid and fatty acid accumulation in hybrid striped bass
World Aquaculture, Natal, Brezilya, 6 - 10 Haziran 2011, ss.1-2
Fatty acid composition of surubim (Pseudoplatystoma sp.) is affected by dietary protein-lipid levels
Aquaculture Europe, Krakow, Polonya, 15 - 18 Eylül 2008, ss.3-5
Effects of protein, peptide and free amino acid-based diets in fish
Aquaculture Europe, Krakow, Polonya, 15 - 18 Eylül 2008, ss.1-2
İspir ve Pazaryolu İçin Alternatif Bir Gelir Kaynağı; Su ürünleri
İspir-Pazaryolu Tarih, Kültür ve Ekonomi Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 26 Haziran 2008, ss.399-402
Evsel atıkların Çoruh nehrinde meydana getirdiği kirliliğin bazı parametreler yönünden incelenmesi
İspir-Pazaryolu Tarih, Kültür ve Ekonomi Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 26 Haziran 2008, ss.557-562
Effect of macronutrient composition, protein-lipid levels, in semi purified diets of surubim Pseudoplatystoma sp. on growth performance, nutrient utilization and activity of proteolytic enzymes
World Aquaculture, Texas, Amerika Birleşik Devletleri, 26 Şubat - 02 Mart 2007, ss.1-2
Indispensible amino acid deprivation does not cause rapid amino acid depletion in fish body
World Aquaculture, Texas, Amerika Birleşik Devletleri, 26 Şubat - 02 Mart 2007, ss.1-2
Şehir Deresinde (İspir Erzurum Türkiye) Evsel Atıkların Sebep Olduğu Kirliliğin Bazı Parametreler Yönünden İncelenmesi
VI. Ulusal Ekoloji ve Çevre Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 18 Eylül 2006, ss.249-255
South American catfish Pseudoplatystoma sp. rearing on diets with different fatty acid profiles
World Aquaculture, Florence, İtalya, 9 - 13 Mayıs 2006, ss.1-2
Rearing of larval and juvenile South American catfish Pseudoplatystoma sp. using live and formulated diets
World Aquaculture, Florence, İtalya, 9 - 13 Mayıs 2006, ss.1-2
Amino acid imbalances in fish diets: A new strategy for an old problem
Larvi 2005, Ghent, Belçika, 5 - 08 Eylül 2005, ss.1-3
Farklı habitatlarda yaşayan Alabalıkların (Salmo trutta labrax, Pallas, 1811) boy kompozisyonlarının karşılaştırılması
XI. Su Ürünleri Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 04 Eylül 2001, cilt.1, ss.443-448
Çoruh Havzası su potansiyeli, balık faunası ve değerlendirilebilme imkanları
IV. Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 28 Haziran 2000, ss.21-30