Dr. Öğr. Üyesi Pınar ANLAR DALDAL


Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Metrikler

Yayın

21

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

57

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

62

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

80

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2018 - 2022

2018 - 2022

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

2015 - 2017

2015 - 2017

Yüksek Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2022

2022

Doktora

Kuyruk yağı ve pişirme süresinin ısıl işlem görmüş sucukta ileri glikasyon son ürünleri oluşumuna etkileri

Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

2017

2017

Yüksek Lisans

Kuyruk yağı kullanımının ısıl işlem görmüş sucuğun bazı fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi

Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2023

2023

Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği

Atatürk Üniversitesi

2023

2023

HPLC-Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi

Mesleki Eğitim

Lab Ensitütü

2023

2023

GC - Gaz Kromatografisi

Mesleki Eğitim

Lab Ensitütü

2022

2022

SPSS Uygulamalı Temel İstatistik

Diğer

Atatürk Üniversitesi

2021

2021

Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi

Mesleki Eğitim

Ran Kalite

2021

2021

TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi

Mesleki Eğitim

Ran Kalite

2021

2021

TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi

Mesleki Eğitim

RAN KALİTE

2018

2018

GHP-İyi Hijyen Uygulamaları

Mesleki Eğitim

TSC Yönetim Sistemleri Akademisi

2018

2018

BRC VER-8 Gıda Güvenliği Global Standardı

Mesleki Eğitim

TSC Yönetim Sistemleri Akademisi

2018

2018

ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Denetçi

Mesleki Eğitim

TSC Yönetim Sistemleri Akademisi

2018

2018

ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

Mesleki Eğitim

TSC Yönetim Sistemleri Akademisi

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2025 - Devam Ediyor

2025 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

2020 - 2025

2020 - 2025

Öğretim Görevlisi

Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

2019 - 2020

2019 - 2020

Öğretim Görevlisi

Atatürk Üniversitesi, Hınıs Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Et ve Ürünleri Analizleri I

Et ve Ürünleri Analizleri II

Hazır Gıda Teknolojisi

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi II

Genel Biyokimya

Hayvansal Ürünler Teknolojisi

Makaleler

Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2023

2023

1. AGE Markers in Fish and Fish Product

Anlar P., Kaban G.

ICAFVP 2nd International Conference On Agriculture, Food, Veterinary And Pharmacy Sciences, Belgrade, Sırbistan, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.159-167, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

2. Et ve Et Ürünlerinde Pentosidin

Anlar P., Kaban G.

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, 6 - 08 Ekim 2020, sa.75, ss.124, (Özet Bildiri)

2020

2020

3. Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu

Anlar P., Kaban G.

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.149, (Özet Bildiri)

2019

2019

4. Antioxidant Peptides in Meat and Meat Products

ANLAR P., KAYA M., KABAN G.

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.967-974, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

5. Furosine in Foods

ANLAR P., KAYA M., KABAN G.

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1639-1643, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

6. The Effect of Sheep Tail Fat on Textural Properties of Heat Treated Sucuk

AKKÖSE A., ANLAR P.

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.761, (Özet Bildiri)

2018

2018

7. Effect of Using Sheep Tail Fat on some Physicochemical and Sensory Properties of Heat Treated Sucuk

AKKÖSE A., ANLAR P., KABAN G.

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.759, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2021

2021

1. Et ve et ürünlerinde biyoaktif bileşikler

Anlar P., Kaya M., Kaban G.

Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler - I, Selahattin Bardak,Nesli Aydın,Yalçın Boztoprak, Editör, Gece Kitaplığı /, İstanbul, ss.25-40, 2021

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Temmuz 2025

Temmuz 2025

Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2025

Nisan 2025

FOOD CONTROL

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2024

Eylül 2024

FOOD SCIENCE & NUTRITION

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2024

Ağustos 2024

FOOD CONTROL

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2024

Temmuz 2024

FOOD RESEARCH INTERNATIONAL

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2024

Mart 2024

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2024

Mart 2024

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF)

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

Gıda

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2023

Mart 2023

Black Sea Journal of Agriculture

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2023

Ocak 2023

Gıda

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2021

Temmuz 2021

JOURNAL OF THE BLACK SEA/MEDITERRANEAN ENVIRONMENT

Hakemli Bilimsel Dergi



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

13 Kasım 2025 - 16 Aralık 2025

13 Kasım 2025 - 16 Aralık 2025

ICOFAAS 2025 7th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences

Katılımcı

Antalya-Türkiye

16 Ekim 2024 - 18 Ekim 2024

16 Ekim 2024 - 18 Ekim 2024

3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES

Katılımcı

Sivas-Türkiye

23 Kasım 2023 - 26 Kasım 2023

23 Kasım 2023 - 26 Kasım 2023

5th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences

Katılımcı

Antalya-Türkiye

04 Eylül 2023 - 08 Eylül 2023

04 Eylül 2023 - 08 Eylül 2023

XI. ULUSAL II ULUSLARARASI VETERİNER PATOLOJİ KONGRESİ

İzleyici / Dinleyici

Erzurum-Türkiye

19 Mayıs 2023 - 21 Mayıs 2023

19 Mayıs 2023 - 21 Mayıs 2023

ICAFVP 2. ULUSLARARASI TARIM, GIDA, VETERİNER VE ECZACILIK BİLİMLERİ KONGRESİ

Katılımcı

Belgrade-Sırbistan

21 Ekim 2020 - 23 Ekim 2020

21 Ekim 2020 - 23 Ekim 2020

Türkiye 13. Gıda Kongresi

Katılımcı

Çanakkale-Türkiye

06 Ekim 2020 - 08 Ekim 2020

06 Ekim 2020 - 08 Ekim 2020

IV. Et Ürünleri Çalıştayı

Katılımcı

İzmir-Türkiye

02 Ekim 2019 - 06 Ekim 2019

02 Ekim 2019 - 06 Ekim 2019

Natural 2019

Katılımcı

Ankara-Türkiye

19 Eylül 2019 - 21 Eylül 2019

19 Eylül 2019 - 21 Eylül 2019

ICADET 2019

Katılımcı

Bayburt-Türkiye

26 Nisan 2018 - 29 Nisan 2018

26 Nisan 2018 - 29 Nisan 2018

ICELIS 2018

Katılımcı

Kastamonu-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 57

h-indeksi (WOS): 2