Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri
  • 2023 - Devam Ediyor Doktora

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Türkiye

  • 2014 - Devam Ediyor Lisans

    İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Bölümü, Türkiye

  • 2012 - Devam Ediyor Lisans

    Çankaya Üniversitesi, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü, Türkiye

  • 2021 - 2023 Yüksek Lisans

    Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

  • 2017 - 2021 Lisans

    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Turizm İşl. Ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler
  • 2023 Yüksek Lisans

    Kültürel sermayenin yaratıcı mutfak sürecine etkisi: Eleştirel düşünce eğiliminin rolü

    Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü

Yabancı Diller
  • B2 Orta Üstü İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler
  • 2024Günlük Hayatta ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği

    Sürdürülebilir Enerji Kaynakları , Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

  • 2024Devlet Malını Koruma

    Çevre ve Sürdürülebilirlik , Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı

  • 2024Çevre ve Sıfır Atık

    Çevre ve Sürdürülebilirlik , Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

  • 2024Günlük Hayatta Su Verimliliği

    Sürdürülebilir Enerji Kaynakları , Tarım ve Orman Bakanlığı

  • 2023TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Oku & Yayınla Anlaşması: Wiley Dergilerinde Açık Erişim Makale Yayınlama (Yazarlar İçin)

    Mesleki Eğitim , Wiley

  • 20237. Araştırma Yöntemleri Semineri Temel İstatistik ve Hipotez Testleri

    Veri Analizi , Mersin Turizm Mezunları Derneği

  • 2021Mutfakta Güvenli Gıda Eğitimi

    Mesleki Kurs , Ankara Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

  • 2021TURAK Öğrenci Değerlendirici Sertifikası

    Ölçme ve Değerlendirme , TURAK

  • 2020SPU27.2x : Science & Cooking: FromHaute Cuisine to Soft Matter Science(physics)

    Mesleki Eğitim , Harvard University - HarvardX

  • 2020FERM : Food Fermentation: TheScience of Cooking with Microbes

    Mesleki Eğitim , Harvard University - HarvardX

  • 2020SPU27.1x: Science & Cooking: From Haute Cuisine to Soft Matter Science (chemistry)

    Mesleki Eğitim , Harvard University - HarvardX

  • 2020Anatolia Turizm Akademisi Online Dersler

    Mesleki Eğitim , Anatolia Turizm Akademisi