Yayınlar & Eserler

Makaleler 14
Tümü (14)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
Diğer Yayınlar (12)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. Bağımsız Türk Devletlerinin Uluslararası Gastronomi Çalışmalarına Dair Sistematik Literatür İncelemesi

7. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 21 - 25 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)

2. GASTRONOMİK DENEYİM KAVRAMI HAKKINDA BİR LİTERATÜR TARAMASI

VIII. INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Şırnak, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, (Tam Metin Bildiri)

3. DOĞA TURİZMİ ÇALIŞMALARINA KONU EDİLEN DESTİNASYONLARIN GASTRONOMİK UNSURLARI

24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024, (Tam Metin Bildiri)

4. A literature review on the concept and applications of digital gastronomy

International Congress on Tourism, Economy and Culture, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. Hjalager'in Gastronomi Turizmi Tipolojisi Bağlamında Erzurum'un Gastronomi Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi

10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 02 Haziran 2022, (Özet Bildiri)

6. Gıda Çalışmaları Nasıl Bir Akademik Sahadır?

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ENGINEERING, NATURAL AND SOCIAL SCIENCES, Batman, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2021, ss.180-184, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License
Kitaplar 13

1. Uzay Yemekleri ve Gastronomi

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar IV, OĞAN YENER, Editör, Çizgi Kitabevi, ss.24-33, 2025

2. Gastronomik Hediyeleşmede Şarap

Gastronomik Hediyeleşme 2, İNCEÖZ SERAP, KILIÇ BİNALİ, BAYAT GÜLŞEN, GÖNENÇ GÜLER EMEL, Editör, Detay Yayıncılık, ss.68-79, 2025

3. Kolonyal (Sömürge) Yemek ve Gastronomi

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar V, OĞAN YENER, Editör, Çizgi Kitabevi, ss.41-54, 2025

4. Gastronomi Turizmine Kaynaklık Eden Ağırlama Sektörü

Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, AKSAKALLI BAYRAKTAR ZÜHAL, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.44-60, 2024

5. Gastronomi Aktivitesi Sağlayan Kuruluşlar

Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, AKSAKALLI BAYRAKTAR ZÜHAL, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.61-78, 2024

6. Bal Kabağı

Meyvelerin Kültürel Tarihi, Dr. Öğr. Üyesi Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.21-32, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

7. Portakal

Meyvelerin Kültürel Tarihi, Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.99-103, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

8. Edebiyat Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.81-99, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

9. Sinemada Yemeğin Göstergebilimsel Analizi

Turizm İletişiminde Yeni Yaklaşımlar, Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Efeakademi Yayınları , İstanbul, ss.235-244, 2022

10. Tasarım Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.43-52, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

11. Yerel Gıda Bağlamında Ülkelerin Gastronomik Bilim Politikaları: Sistematik Literatür İncelemesi

Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, Seçim Yılmaz, Zafer Kavacık Saadet, Uslu Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.1-24, 2022

12. Organik Restoranlar

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Serçeoğlu Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.378-389, 2022

13. gastronomic evolution

gece akademi, İstanbul, 2019
Ansiklopedide Bölümler 20

1. Erkunt Öner

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

2. Soframız Nur Hanemiz Mamur

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

3. Casino

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

4. Deluxe Kruvaziyer

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

5. Haydi Sofraya

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

6. Çağdaş Müzecilik Yaklaşımı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

7. Destinasyon Sadakati

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

8. Arkeolojik Kazı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

9. Destinasyon Denkliği

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

10. Çalıştay

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

11. Ekmek Kitabı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

12. Hamini Gırtlak

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

13. Anadolu Yemekleri ve Türk Mutfağı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

14. Ehlikeyfin Kitabı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

15. Hard-Hit Restaurant Industry

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

16. Sultan Sofraları

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

17. Destinasyon Karşıtlığı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

19. Düzenlenmiş Ören Yeri

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

20. Çıplaklar Kampı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Metrikler

Yayın

53

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

10

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

54

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

30

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

10

Toplam Atıf Sayısı

51

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları