SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
GASTRONOMI EVRENINDE CODEX SERAPHINIANUS: SEMIYOTIK BIR İNCELEME
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.182-193, 2021 (Hakemli Dergi)
Gastronomide Modernist Tutum Geliştirmenin Turistik Getirisi Nedir?
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.13-25, 2021 (Hakemli Dergi)
TÜRKİYE’DE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINA YÖNELİK DESTİNASYON OLUŞTURMA: SİVAS MADIMAK OTELİ
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.99-106, 2019 (Hakemli Dergi)
Gastronomik Yayınlarda Görsellik ve Gastro-Sanat Üzerine
ankara üniversitesi güzel sanatlar fakültesi dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.204-215, 2019 (Hakemli Dergi)
ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.60-65, 2019 (Hakemli Dergi)
GASTRONOMİ ESTETİĞİNİN RESİM VE FOTOĞRAF KAVRAMLARI ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
Fine Arts
, cilt.14, sa.2, ss.145-149, 2019 (Hakemli Dergi)
TÜRK GASTRONOMİSİNDE ESNAF LOKANTASI KAVRAMININ TURİSTİK DEĞERİ: SİVAS AŞÇIBAŞI ET LOKANTASI ÖRNEĞİ
atlas journal
, cilt.20, ss.541-549, 2019 (Hakemsiz Dergi)
EVRENSEL BİLİNİRLİĞE SAHİP ENSTRÜMANTAL GASTRONOMİ DAVRANIŞI
Çevrimiçi Müzik Bilimleri Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.122-133, 2019 (Hakemli Dergi)
HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ
The Journal of Social Science
, cilt.3, sa.5, ss.331-338, 2019 (Hakemli Dergi)
Yaban Mantarlarının Gastronomik İncelemesi: Horoz Mantarı
social sciences studies journal
, cilt.37, ss.3170-3178, 2019 (Hakemsiz Dergi)
TURİZMDE GASTRONOMİ VE EKSLİBRİS
Inönü University Journal of Culture and Art
, cilt.5, sa.1, ss.26-32, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
DOĞA TURİZMİ ÇALIŞMALARINA KONU EDİLEN DESTİNASYONLARIN GASTRONOMİK UNSURLARI
24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024, (Tam Metin Bildiri)
A literature review on the concept and applications of digital gastronomy
International Congress on Tourism, Economy and Culture, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
Hjalager'in Gastronomi Turizmi Tipolojisi Bağlamında Erzurum'un Gastronomi Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi
10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 02 Haziran 2022, (Özet Bildiri)
Kitaplar
Gastronomi Aktivitesi Sağlayan Kuruluşlar
Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, AKSAKALLI BAYRAKTAR ZÜHAL, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.61-78, 2024
Bal Kabağı
Meyvelerin Kültürel Tarihi, Dr. Öğr. Üyesi Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.21-32, 2023

Portakal
Meyvelerin Kültürel Tarihi, Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.99-103, 2023

Edebiyat Teması
UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.81-99, 2022

Tasarım Teması
UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.43-52, 2022

Sinemada Yemeğin Göstergebilimsel Analizi
Turizm İletişiminde Yeni Yaklaşımlar, Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Efeakademi Yayınları , İstanbul, ss.235-244, 2022
Organik Restoranlar
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Serçeoğlu Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.378-389, 2022
gastronomic evolution
gece akademi, İstanbul, 2019
Ansiklopedide Bölümler
Erkunt Öner
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Soframız Nur Hanemiz Mamur
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Casino
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Deluxe Kruvaziyer
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Haydi Sofraya
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Çağdaş Müzecilik Yaklaşımı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Destinasyon Sadakati
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Arkeolojik Kazı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Destinasyon Denkliği
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Çalıştay
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Ekmek Kitabı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Hamini Gırtlak
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Anadolu Yemekleri ve Türk Mutfağı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Ehlikeyfin Kitabı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Hard-Hit Restaurant Industry
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Sultan Sofraları
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Destinasyon Karşıtlığı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Barlas Küntay Turizm Araştırma Ödülleri
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Düzenlenmiş Ören Yeri
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Çıplaklar Kampı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022