Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

GASTRONOMİK DENEYİM KAVRAMI HAKKINDA BİR LİTERATÜR TARAMASI

VIII. INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Şırnak, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024

A literature review on the concept and applications of digital gastronomy

International Congress on Tourism, Economy and Culture, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024

Hjalager'in Gastronomi Turizmi Tipolojisi Bağlamında Erzurum'un Gastronomi Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi

10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 02 Haziran 2022

Gıda Çalışmaları Nasıl Bir Akademik Sahadır?

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ENGINEERING, NATURAL AND SOCIAL SCIENCES, Batman, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2021, ss.180-184 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomi Aktivitesi Sağlayan Kuruluşlar

Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, AKSAKALLI BAYRAKTAR ZÜHAL, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.61-78, 2024

Bal Kabağı

Meyvelerin Kültürel Tarihi, Dr. Öğr. Üyesi Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.21-32, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Portakal

Meyvelerin Kültürel Tarihi, Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.99-103, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Edebiyat Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.81-99, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Tasarım Teması

UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.43-52, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Sinemada Yemeğin Göstergebilimsel Analizi

Turizm İletişiminde Yeni Yaklaşımlar, Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Efeakademi Yayınları , İstanbul, ss.235-244, 2022

Organik Restoranlar

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Serçeoğlu Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.378-389, 2022

Yerel Gıda Bağlamında Ülkelerin Gastronomik Bilim Politikaları: Sistematik Literatür İncelemesi

Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, Seçim Yılmaz, Zafer Kavacık Saadet, Uslu Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.1-24, 2022

gastronomic evolution

gece akademi, İstanbul, 2019

Ansiklopedide Bölümler

Erkunt Öner

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Soframız Nur Hanemiz Mamur

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Casino

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Deluxe Kruvaziyer

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Haydi Sofraya

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Çağdaş Müzecilik Yaklaşımı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Destinasyon Sadakati

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Arkeolojik Kazı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Destinasyon Denkliği

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Çalıştay

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Ekmek Kitabı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Hamini Gırtlak

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Anadolu Yemekleri ve Türk Mutfağı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Ehlikeyfin Kitabı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Hard-Hit Restaurant Industry

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Sultan Sofraları

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Destinasyon Karşıtlığı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Düzenlenmiş Ören Yeri

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Çıplaklar Kampı

Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022

Metrikler

Yayın

49

Atıf (WoS)

3

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

36

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

3

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları