SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
GASTRONOMI EVRENINDE CODEX SERAPHINIANUS: SEMIYOTIK BIR İNCELEME
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.182-193, 2021 (Hakemli Dergi)
Gastronomide Modernist Tutum Geliştirmenin Turistik Getirisi Nedir?
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.13-25, 2021 (Hakemli Dergi)
TÜRKİYE’DE SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINA YÖNELİK DESTİNASYON OLUŞTURMA: SİVAS MADIMAK OTELİ
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.99-106, 2019 (Hakemli Dergi)
Gastronomik Yayınlarda Görsellik ve Gastro-Sanat Üzerine
ankara üniversitesi güzel sanatlar fakültesi dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.204-215, 2019 (Hakemli Dergi)
ULUSAL GASTRONOMİ KİMLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ VE TURİSTİK TANITIMINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
, cilt.5, sa.1, ss.60-65, 2019 (Hakemli Dergi)
GASTRONOMİ ESTETİĞİNİN RESİM VE FOTOĞRAF KAVRAMLARI ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
Fine Arts
, cilt.14, sa.2, ss.145-149, 2019 (Hakemli Dergi)
TÜRK GASTRONOMİSİNDE ESNAF LOKANTASI KAVRAMININ TURİSTİK DEĞERİ: SİVAS AŞÇIBAŞI ET LOKANTASI ÖRNEĞİ
atlas journal
, cilt.20, ss.541-549, 2019 (Hakemsiz Dergi)
EVRENSEL BİLİNİRLİĞE SAHİP ENSTRÜMANTAL GASTRONOMİ DAVRANIŞI
Çevrimiçi Müzik Bilimleri Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.122-133, 2019 (Hakemli Dergi)
HOMEROS’UN ODESA’SINDA GEÇEN GASTRONOMİ ÖGELERİ ÜZERİNDEN ANTİK YUNAN YEMEK KÜLTÜRÜNE GENEL BAKIŞ
The Journal of Social Science
, cilt.3, sa.5, ss.331-338, 2019 (Hakemli Dergi)
Yaban Mantarlarının Gastronomik İncelemesi: Horoz Mantarı
social sciences studies journal
, cilt.37, ss.3170-3178, 2019 (Hakemsiz Dergi)
TURİZMDE GASTRONOMİ VE EKSLİBRİS
Inönü University Journal of Culture and Art
, cilt.5, sa.1, ss.26-32, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
DOĞA TURİZMİ ÇALIŞMALARINA KONU EDİLEN DESTİNASYONLARIN GASTRONOMİK UNSURLARI
24. Ulusal Turizm Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2024
A literature review on the concept and applications of digital gastronomy
International Congress on Tourism, Economy and Culture, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024
Hjalager'in Gastronomi Turizmi Tipolojisi Bağlamında Erzurum'un Gastronomi Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi
10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 02 Haziran 2022
Kitap & Kitap Bölümleri
Gastronomi Aktivitesi Sağlayan Kuruluşlar
Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler, AKSAKALLI BAYRAKTAR ZÜHAL, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.61-78, 2024
Bal Kabağı
Meyvelerin Kültürel Tarihi, Dr. Öğr. Üyesi Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.21-32, 2023
Portakal
Meyvelerin Kültürel Tarihi, Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.99-103, 2023
Edebiyat Teması
UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.81-99, 2022
Tasarım Teması
UNESCO Yaratıcı Şehirler ve Sürdürülebilir Turizm, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Başar / Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.43-52, 2022
Sinemada Yemeğin Göstergebilimsel Analizi
Turizm İletişiminde Yeni Yaklaşımlar, Dr. Yusuf Bayraktar, Editör, Efeakademi Yayınları , İstanbul, ss.235-244, 2022
Organik Restoranlar
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Serçeoğlu Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.378-389, 2022
gastronomic evolution
gece akademi, İstanbul, 2019
Ansiklopedide Bölümler
Erkunt Öner
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Soframız Nur Hanemiz Mamur
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Casino
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Deluxe Kruvaziyer
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Haydi Sofraya
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Çağdaş Müzecilik Yaklaşımı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Destinasyon Sadakati
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Arkeolojik Kazı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Destinasyon Denkliği
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Çalıştay
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Ekmek Kitabı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Hamini Gırtlak
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Anadolu Yemekleri ve Türk Mutfağı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Ehlikeyfin Kitabı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Hard-Hit Restaurant Industry
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Sultan Sofraları
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Destinasyon Karşıtlığı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Barlas Küntay Turizm Araştırma Ödülleri
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Düzenlenmiş Ören Yeri
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022
Çıplaklar Kampı
Detay Yayıncılık, ss.70-77, 2022