Eğitim Bilgileri
-
2009 - 2014 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
-
2005 - 2009 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
-
2001 - 2005 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2014 Doktora
Probiyotik kültürlerle üretilen beyaz peynirlerin olgunlaşma süresince bazı kalite özellikleri ve oluşan peptitlerin biyoaktivitesinin belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2009 Yüksek Lisans
İnek, manda, koyun ve keçi sütlerinden üretilen yoğurtların bazı kalite özelliklerinin tespiti ve aroma profillerinin belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce