Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2009 - 2014 Doktora

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

  • 2005 - 2009 Yüksek Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

  • 2001 - 2005 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2014 Doktora

    Probiyotik kültürlerle üretilen beyaz peynirlerin olgunlaşma süresince bazı kalite özellikleri ve oluşan peptitlerin biyoaktivitesinin belirlenmesi

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

  • 2009 Yüksek Lisans

    İnek, manda, koyun ve keçi sütlerinden üretilen yoğurtların bazı kalite özelliklerinin tespiti ve aroma profillerinin belirlenmesi

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı

Yabancı Diller

  • B2 Orta Üstü İngilizce