SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A novel composite edible film based on quince seed gel and whey protein concentrate as affected by transglutaminase crosslinking
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.9, ss.6163-6173, 2024 (SCI-Expanded)
Some physicochemical and microbiological properties of butter produced in Erzurum
JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, cilt.71, sa.1, ss.21-26, 2020 (SCI-Expanded)
An iNvestİgation of the antioxidant activities and some physicochemical characterisitics of strawberry added yoghurt
Italian Journal Of Food Science
, cilt.26, ss.235-242, 2014 (SCI-Expanded)
Effect of photosonication treatment on inactivation of total and coliform bacteria in milk
Food Control
, cilt.22, ss.1803-1806, 2012 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.49, ss.111-117, 2018 (Hakemli Dergi)
Saccharomyces boulardii nin Fermente Süt ürünlerinde Kullanımı
Akademik Gıda
, cilt.12, ss.108-113, 2014 (Hakemli Dergi)
Çiğ ve Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.41, sa.2, ss.149-156, 2010 (Hakemli Dergi)
Ultrasonik homojenizasyon işleminin yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine etkisi
Gıda
, cilt.34, ss.219-222, 2009 (Hakemli Dergi)
Yoğurtta aroma bileşenleri
Hasad Gıda
, cilt.278, ss.32-37, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Fermente süt ürünlerinde doğal yolla benzoik asit oluşumu
IV. International Conference of Food, Agriculture and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022
PRODUCING BENZOIC ACID BY NATURAL WAY IN FERMENTED DAIRY PRODUCTS
IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.896-901
DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF YOGURT SAMPLES MARKETED IN ERZURUM, TURKEY
IV-International Conference of Food, Agriculture, and Veterinary Sciences, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022
Fatty Acids Composition of Trabzon Butter
I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
Microbiological Quality of Erzurum Butter
I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
Some Phsycochemical and Microbiological Characteristics of Yogurts Enriched with Different Fruits during the Shelf Life
I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018
Protection and Registration of Traditional Foods
International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Mayıs 2018
The effect of quince seed gel containing thyme essential oil as an edible film on the microbiological and chemical quality properties of Kashar cheese during ripening
II. International Conference on Advenced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017
Possibilities for use of persimmon (Diospyros kaki L.) fiber in ice cream production
19th International Conference onFood Processing Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017
Farklı pıhtılaştırıcı enzim kullanımının Tulum peynirinin mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
The Effect of Pulsed Electric Field on Shelf Life of Milk and Milk Product
4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011
The effect of carrot juice and sugar on some quality properties of yogurt during storage period
11th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.19
Kitap & Kitap Bölümleri
Ayran
Geleneksel Türk İçecekleri, Mehmet Başlar, Editör, Nobel Yayınevi, İstanbul, ss.15-25, 2023
GIDA ALERJİLERİ VE BAĞIRSAK MİKROBİYOTASININ ROLÜ
Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler, Selahattin BARDAK, Editör, SERÜVEN, Ankara, ss.499-526, 2023
Salep
Geleneksel Türk içecekleri, Mehmet Başlar, Editör, Nobel Yayınevi, İstanbul, ss.121-136, 2023