Yayınlar & Eserler

Makaleler 31
Tümü (31)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
Scopus (22)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 22

1. Fermente süt ürünlerinde doğal yolla benzoik asit oluşumu

IV. International Conference of Food, Agriculture and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022, (Tam Metin Bildiri)

2. PRODUCING BENZOIC ACID BY NATURAL WAY IN FERMENTED DAIRY PRODUCTS

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.896-901, (Tam Metin Bildiri)

3. DETERMINATION OF ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF YOGURT SAMPLES MARKETED IN ERZURUM, TURKEY

IV-International Conference of Food, Agriculture, and Veterinary Sciences, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, (Tam Metin Bildiri)

4. Fatty Acids Composition of Trabzon Butter

I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

5. Microbiological Quality of Erzurum Butter

I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

6. Coxiella burnetii in Milk and Q Fever

I. International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

8. Protection and Registration of Traditional Foods

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

9. Textural Properties of Kashar cheese during ripening as affected by coating with an edible film obtained from quince seed mucilage

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, 2 - 05 Mayıs 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

11. Possibilities for use of persimmon (Diospyros kaki L.) fiber in ice cream production

19th International Conference onFood Processing Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

12. The Effect of Orange Fiber Addition on the Some Quality Characteristics and ACE-inhibitory and Antioxidant Activities of Probiotic Yogurt

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

13. USE OF QUINCE SEED GEL POWDER AS THE STABILIZER IN YOGURT PRODUCTION

2nd Food Structure Design Congress, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. Antimicrobial Activity of Peptides Extracted from White Cheese Produced by Probiotic Bacteria

International Conference on Agriculture and Environment (ICAE 2016)., Kuala-Lumpur, Malezya, 25 - 27 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)

17. Afyon Kaymağının Geleneksel Yöntemle Üretimi Ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

19. The Effect of Pulsed Electric Field on Shelf Life of Milk and Milk Product

4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

20. The effect of carrot juice and sugar on some quality properties of yogurt during storage period

11th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.19, (Özet Bildiri)

21. Inhibition of lipolysis in milk by proteose peptone

6th Euro Fed Lipid Congress. Oils, Fats and Lipids in the 3 rd Millennium, 7 - 10 Eylül 2008, ss.591, (Özet Bildiri)

22. Comparison of Butter and Margarin for Some properties

6. Fed Congress: Oils, Fats and Lipids in the 3rd Milennium 2008, Athens, Yunanistan, 7 - 10 Eylül 2008, ss.585, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Ayran

Geleneksel Türk İçecekleri, Mehmet Başlar, Editör, Nobel Yayınevi, İstanbul, ss.15-25, 2023

2. GIDA ALERJİLERİ VE BAĞIRSAK MİKROBİYOTASININ ROLÜ

Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler, Selahattin BARDAK, Editör, SERÜVEN, Ankara, ss.499-526, 2023

3. Salep

Geleneksel Türk içecekleri, Mehmet Başlar, Editör, Nobel Yayınevi, İstanbul, ss.121-136, 2023
Metrikler

Yayın

60

Yayın (WoS)

22

Yayın (Scopus)

22

Atıf (WoS)

497

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

532

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

1157

H-İndeks (Scholar)

17

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

4

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

15

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları