Desteklenen Projeler
-
2020 - 2022 Yenilebilir Kompozit Film Üretimi ve Kaşar Peynirinde Kullanılabilirliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÜL M. (Yürütücü), GÜRBÜZ KAÇAN Z., ERKAYA KOTAN T.
-
2019 - 2020 SAĞLIKLI KALMAK İÇİN KEFİR İÇİN
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERKAYA KOTAN T. (Yürütücü), KAYA H., ÖĞÜLMÜŞ E., NADAROĞLU H., MAYDA İ., KARAOĞLAN B.
-
2018 - 2019 Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Bilimsel Araştırma Altyapısının Güçlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
NADAROĞLU H. (Yürütücü), ERKAYA KOTAN T., POLATOĞLU B., BİBEROĞLU Ö., KAVAZ YÜKSEL A., BARAN A., et al.
-
2016 - 2018 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PİLOT SÜT FABRİKASINA GELEN ÇİĞ SÜTLERİN KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Şengül M. (Yürütücü), Erkaya Kotan T., Gürbüz Z., Ürkek B., Akgül H. İ.
-
2016 - 2018 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PİLOT SÜT FABRİKASINA GELEN ÇİĞ SÜTLERİN KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÜL M. (Yürütücü), ERKAYA KOTAN T., ÜRKEK B., GÜRBÜZ Z., AKGÜL H. İ.
-
2015 - 2017 TRABZON HURMASI (DİOSPYROS KAKİ L.) LİFİNİN DONDURMA ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKÂNLARI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERKAYA KOTAN T. (Yürütücü), AKGÜL H. İ., ÜRKEK B., DAĞDEMİR E., ŞENGÜL M.
-
2015 - 2017 TRABZON HURMASI (DİOSPYROS KAKİ L.) LİFİNİN DONDURMA ÜRETİMİNDE KULLANIM İMKÂNLARI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Şengül M. (Yürütücü), Erkaya Kotan T., Dağdemir E., Gürbüz Z., Ürkek B., Akgül H. İ.
-
2015 - 2016 ERZURUM'DA PİYASAYA SUNULAN TEREYAĞLARININ BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Şengül M. (Yürütücü), Gürbüz Z., Erkaya Kotan T., Ürkek B., Akgül H. İ.