Desteklenen Projeler
-
2020 - 2023 Beyaz Peynirde Listeria monocytogenesin Kontrol Altına Alınması Amacıyla Uygun Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Bazı Bakteriyosinleri Üretim Yeteneklerinin İncelenmesi
-
2017 - 2020 Erzurumda Satışa Sunulan Hayvansal Ürünlerde Yersinia enterocoliticanın Prevalansı ve Patojenik Özelliğinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
TURGUT T. (Yürütücü), BARAN A., KAVAZ YÜKSEL A., ERDOĞAN A., ADIGÜZEL M. C.
-
2017 - 2018 Maydanoz ve Dereotuna İnokule Edilen Staphylococcus aureusun Asetik Asit ve Sitrik Asit İle İnaktivasyonu
-
2015 - 2017 "SALMONELLA SPP.'NİN HAYVANSAL ÜRÜNLERDEN IMS-PCR İLE İZOLASYONU VE ANTİBİYOTİK DİRENCİNİN BELİRLENMESİ"
-
2015 - 2017 HELİCOBACTER PYLORİ'E KARŞI İSOT VE KIRMIZI BİBERİN (CAPSİCUM ANNUUM) ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ VE BAKTERİSİDAL KİNETİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
-
2013 - 2014 BEYAZ PEYNİRİN OLGUNLAŞMASI SIRASINDA S.AUREUS VE TOKSİNLERİNİN YAŞAM SÜRESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
-
2012 - 2013 ERZURUMDA LOKAL OLARAK ÜRETİMİ YAPILAN KÜFLÜ PEYNİR' İN FARKLI OLGUNLAŞMA GÜNLERİNDEKİ YAĞ ASİTİ PROFİLİ, PROTEOLİZ DÜZEYİ, KÜF FLORASININ DEĞERLENDİRİLMESİ
-
2011 - 2012 HINIS İLÇESİNDE FARKLI KÖYLERDEN TOPLANAN İNEK SÜTLERİNİN SÜT KOMPOZİSYONU,SOMATİK HÜCRE SAYILARI VE MASTİTİSLE İLİŞKİSİ