SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bacteriocin characterization of autochtonous Lactococcus lactis L54 and its application as starter culture for Beyaz cheese
Characterization of technological properties of lactic acid bacteria isolated from Turkis h B e yaz (white ) che e s e
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.46, sa.10, ss.1-13, 2022 (SCI-Expanded)

Hayvansal Ürünlerde Dioksinler
Türk Doğa ve Fen Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.66-70, 2015 (SCI-Expanded)
MODELING THE RIPENING DEGREE AND BIOREACTOR DESIGN OF TULUM CHEESE RIPENING BY PENICILLIUM ROQUEFORTI IMMOBILIZED IN SOLID-STATE BIOREACTOR
BIOTECHNOLOGY & BIOTECHNOLOGICAL EQUIPMENT
, cilt.26, sa.4, ss.3129-3131, 2012 (SCI-Expanded)


Probiotic properties, sensory qualities, and storage stability of probiotic banana yogurts
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.36, sa.3, ss.231-237, 2012 (SCI-Expanded)


Identification of lactic acid bacteria isolated from Tulum cheese during ripening period
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
, cilt.9, sa.3, ss.551-557, 2006 (SCI-Expanded)


Effects of the different temperature and saccharose concentrations on some microbiological and chemical characteristics of medlar pickle
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
, cilt.9, sa.2, ss.179-184, 2006 (SCI-Expanded)

Lactic acid bacteria isolating from blue mouldy Tulum cheese produced with Penicillium roqueforti
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
, cilt.8, sa.2, ss.405-411, 2005 (SCI-Expanded)


Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of Mold Diversity of Some Fruits Sold in Eastern Turkey
Journal of the Institute of Science and Technology
, cilt.12, sa.4, ss.2199-2208, 2022 (Hakemli Dergi)

A New Therapeutic Approach to Foods: microRNA
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.12, sa.3, ss.1266-1274, 2019 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Şeker Kamışı Pekmezi
ANNUAL REVIEW ENTOMOLOGY
, cilt.8, sa.1, ss.43-46, 2019 (Hakemli Dergi)
Patulin Contamination in Fruit Juices and Its Control Measures
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.5, ss.39-48, 2018 (Hakemli Dergi)
A review on the presence of Staphylococcus aureus in cheese
TÜRK DOĞA VE FEN DERGİSİ
, cilt.6, ss.100-105, 2017 (Hakemli Dergi)
Peynirdeki Proteolitik Ajanların Proteolize Etkisi
Gıda
, cilt.38, sa.2, ss.119-126, 2013 (Hakemli Dergi)
Gıda Kaynaklı Bir Hastalık Olarak Norovirüs Salgınlarının Önemi
Gıda
, cilt.38, sa.2, ss.31-40, 2013 (Hakemli Dergi)
Peynirde Mikrobiyel Lipolizin Oluşumu ve Lezzet Gelişimine Katkısı
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.7, sa.3, ss.211-219, 2012 (Hakemli Dergi)
Peynirde lipolizin oluşumu ve lezzet gelişimine katkısı
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.7, ss.211-219, 2012 (Hakemli Dergi)
Fermente Muşmula İçeceğinin Şeker ve Alkol Miktarı Üzerine Farklı Şeker Konsantrasyonu ve Sıcaklık Uygulamalarının Etkisi
HASAD GIDA DERGİSİ
, cilt.21, ss.26-30, 2005 (Hakemli Dergi)
Erzurum Piyasasında Satılan Yerfıstığı Antepfıstığı ve Bademlerin Aflatoksin Bı Kontaminasyonu Bakımından İncelenmesi
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.35, ss.75-78, 2004 (Hakemli Dergi)
Erzurum da Satışa Sunulan Köme Cevizli Pestil Sucuğu ve Kuru İncirlerin Aflatoksin İçeriklerinin Saptanması
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.34, ss.85-88, 2003 (Hakemli Dergi)
Erzurum’xxda satışa sunulan köme (Cevizli pestil sucuğu) ve kuru incirlerin aflatoksin içeriklerinin saptanması
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.34, sa.1, ss.85-88, 2003 (Hakemli Dergi)
Miso ve Üretim Yöntemi
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.33, ss.147-151, 2002 (Hakemli Dergi)
The Effects of Storage Period and Relative Humidity on Tombul Type Hazelnut Produced in Turkey
PAKISTAN JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES
, cilt.4, ss.858-860, 2001 (Scopus)
Gıdalarda Mikrodalga Uygulamaları
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.32, ss.511-515, 2001 (Hakemli Dergi)
The Determination of Mould Flora of Some Turkish Cheese Types Kasar Civil Lor Tulum
PAKISTAN JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES
, cilt.4, ss.884-885, 2001 (Scopus)
Some Quality Criteria of Yogurt Made from Milk Added with Antibiotic at Different Levels
PAKISTAN JOURNAL OF BIOLOGICAL SCIENCES
, cilt.4, ss.886-887, 2001 (Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
INVESTİGATION of ANTIMICROBIAL ACTIVITY of PHYSALIS ALKEKENGI L. FRUIT EXTRACTS COLLECTED FROM CORUH VALLEY
International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.548-552, (Tam Metin Bildiri)
COLISTIN RESISTANT ESCHERICHIA COLI AND MCR GENE BY PLASMIDMEDIATEDRESISTANCE
International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.54-62, (Tam Metin Bildiri)
THE NAME OF HAZARD INCREASINGLY IMPORTANT IN FOOD HYGIENE IS MODIFIED MYCOTOXINS
International Agricultural, Biological Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.91-98, (Tam Metin Bildiri)
INVESTIGATION OF ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF PHYSALIS ALKEKENGIL. FRUIT EXTRACTS COLLECTED FROM CORUH VALLEY
International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.548-552, (Tam Metin Bildiri)
A STUDY ON THE PREVALENCE OF SALMONELLA BY IMS-PCR ANDCONVENTIONAL CULTURE METHODS IN BEEF MEATS SOLD IN ERZURUM,TURKEY
International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.99-106, (Tam Metin Bildiri)
THE NAME OF HAZARD INCREASINGLY IMPORTANT IN FOOD HYGIENE ISMODIFIED MYCOTOXINS
International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.91-98, (Tam Metin Bildiri)
COLISTIN RESISTANT ESCHERICHIA COLI AND MCR GENE BY PLASMIDMEDIATEDRESISTANCE
International Agricultural, Biological Life Science Conference, 2 - 05 Eylül 2018, ss.54-62, (Tam Metin Bildiri)
Effect of Using Coriandrum sativum L. on the Quality of Fresh White Cheese
International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
The Investigation of Possible Uses of Nanotechnology in Animal Products
International Conference on Advances in Natural and Applied Sciences, 18 - 21 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
Evaluation of presence of Staphylococcus aureus and enterotoxigenic properties of isolates by multiplex PCR in meat samples offered for sale in Erzurum Province, Turkey
International Conference on Advances and Innovations in Engineering, Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
The evaluation of storage temperature and brine concentration on quality parameters of Turkish White Cheese
INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN NATURAL AND APPLIED SCIENCES ICANAS 2016, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
The evaluation of storage temperature and brine concentration on quality parameters of Turkish White Cheese
INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN NATURAL AND APPLIED SCIENCES ICANAS 2016, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
Identification of Nonstarter Indigenous Lactobacilli from Kars Gravier Cheese
IAAST Kongre, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 11 - 12 Ekim 2015, cilt.1
Beyaz Peynirde Farklı Salamura Konsantrasyonu ve Olgunlaşma Süresinin Enterotoksijenik Staphylococcus aureus un Gen Aktivitesi Üzerine Etkisinin tr PCR ile Değerlendirilmesi
6.ULUSAL VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
The name of conversion of the colostrum to the flavor ağuz ağoz
The 3rd International Symposium on"Traditional foods from adriatic to caucaus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Chemical and microbiological characteristics of kuflu cheese gogermis cheese a review
The 3rd International Symposium on"Traditional foods from adriatic to caucaus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Influence of Different Brine Concentration on Fate of Staphylococcus aureus and Enterotoxin in Turkish White Cheese
the 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, to held in Sarajevo/ Bosnia and Herzegovina on 01-04th October 2015, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
ıdentification of nonstarter ındigenous lactobacilli from Kars gravier cheese
International conference on chemical food and environment engineering, 11 - 12 Ocak 2015, (Özet Bildiri)
Identification of Nonstarter Indigenous Lactobacilli from Kars Grevier Cheese
International Conference on Chemical, Food and Environment Engineering, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, 11 - 12 Ocak 2015, (Özet Bildiri)
Çiğ İnek Sütlerinde Somatik Hücre Sayısı Süt Kompozisyonu ve Mastitis Etkeni Mikroorganizmaların İdentifikasyonu
8. Ulusal Zootekni Blim Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2013, (Tam Metin Bildiri)
Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8, (Özet Bildiri)
Kırmızıbiber’in Helicobacter pylori’ye karşı koruyucu etkisi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.8, (Özet Bildiri)
The inhibition of aflatoxins by natural plant compounds and lactic acid bacteri
XIIth International IUPAC Symposium on Mycotoxins and Phycotoxins, 21 Mayıs - 25 Ocak 2007, (Özet Bildiri)
Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811, (Özet Bildiri)
Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811, (Özet Bildiri)
Farklı probiyotik bakterilerle üretilen muzlu yoğurtların bazı kalite özelliklerinin muhafaza süresince değişimi
9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.811, (Özet Bildiri)
Metrikler