Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Birim Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2020 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor DİKEY GEÇİŞ KOMİSYON ÜYESİ
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor YATAY GEÇİŞ KOMİSYON ÜYESİ
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2016 MYO Müdürü
Atatürk Üniversitesi, Erzurum Myo
-
2008 - 2016 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Erzurum Myo, Gıda Tekn.
-
2008 - 2014 MYO Müdürü
Atatürk Üniversitesi, Hınıs Myo
-
2002 - 2004 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Hınıs Myo, Gıda Tekn.
Akademi Dışı Deneyim
-
2002 - Devam Ediyor ÖĞRETİM ÜYESİ
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Verdiği Dersler
-
Doktora Gıda Kaynaklı Toksijenik Enfeksiyonlar
-
Yüksek Lisans Mikotoksikoloji
-
Yüksek Lisans Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Doktora İleri Gıda Mikrobiyolojisi
-
Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi VII
-
Yüksek Lisans Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri
-
Yüksek Lisans Danışmanlık lV
-
Doktora İleri Gıda Mikrobiyolojisi
-
Yüksek Lisans Mikotoksikoloji
-
Lisans Gıda Kimyası ve Biyokimyası
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi ll
-
Doktora GIDA KAYNAKLI INTOKSİKASYONLAR
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II İÖ
-
Lisans Mezuniyet Çalışması (Yıllık)
-
Lisans Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
-
Lisans Mezuniyet Çalışması (Yıllık) İÖ
Yönetilen Tezler
-
Beyaz peynirde Listeria monocytogenes'in kontrol altına alınması amacıyla uygun laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve bazı bakteriyosinleri üretim yeteneklerinin incelenmesi
Erdoğan A. (Danışman)
H.MERAL(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Kişniş (Coriandrum sativum L.), dereotu (Anethum graveolens L.) ve semizotunun (Portulaca oleracea L.) antimikrobiyal ve antioksidan özellikleri
Erdoğan A. (Danışman)
S.TAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Erzurum piyasasında satılan bazı meyvelerdeki küflerin izolasyonu ve identifikasyonu
Erdoğan A. (Danışman)
D.GHIMIRE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Beyaz peynirde salamura konsantrasyonu ve olgunlaşma sıcaklığının staphylococcus aureus'un gelişimi ve toksin üretimine etkisi
ATASEVER M. (Eş Danışman), ERDOĞAN A. (Danışman)
A.BARAN(Öğrenci), Doktora, 2015