-
2023 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Birim Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2020 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor DİKEY GEÇİŞ KOMİSYON ÜYESİ
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Devam Ediyor YATAY GEÇİŞ KOMİSYON ÜYESİ
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2016 MYO Müdürü
Atatürk Üniversitesi, Erzurum Myo
-
2008 - 2016 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Erzurum Myo, Gıda Tekn.
-
2008 - 2014 MYO Müdürü
Atatürk Üniversitesi, Hınıs Myo
-
2002 - 2004 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Hınıs Myo, Gıda Tekn.
-
2002 - Devam Ediyor ÖĞRETİM ÜYESİ
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ÖĞRETİM ÜYESİ
-
Doktora
Gıda Kaynaklı Toksijenik Enfeksiyonlar
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
GIDA KAYNAKLI INTOKSİKASYONLAR
-
Yüksek Lisans
Mikotoksikoloji
Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri
Uzmanlık Alan Dersi VII
Mikrobiyal Gıda Zehirlenmeleri
Danışmanlık lV
Mikotoksikoloji
-
Lisans
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Kimyası ve Biyokimyası
Gıda Kimyası ve Biyokimyası
Gıda Mikrobiyolojisi ll
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri II İÖ
Mezuniyet Çalışması (Yıllık)
Gıda İşleme ve Analiz teknikleri I
Mezuniyet Çalışması (Yıllık) İÖ
-
Beyaz peynirde Listeria monocytogenes'in kontrol altına alınması amacıyla uygun laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve bazı bakteriyosinleri üretim yeteneklerinin incelenmesi
Erdoğan A. (Danışman)
H.MERAL(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Kişniş (Coriandrum sativum L.), dereotu (Anethum graveolens L.) ve semizotunun (Portulaca oleracea L.) antimikrobiyal ve antioksidan özellikleri
Erdoğan A. (Danışman)
S.TAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Erzurum piyasasında satılan bazı meyvelerdeki küflerin izolasyonu ve identifikasyonu
Erdoğan A. (Danışman)
D.GHIMIRE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Beyaz peynirde salamura konsantrasyonu ve olgunlaşma sıcaklığının staphylococcus aureus'un gelişimi ve toksin üretimine etkisi
ATASEVER M. (Eş Danışman), ERDOĞAN A. (Danışman)
A.BARAN(Öğrenci), Doktora, 2015