Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2015 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR

  • 1998 - 2015 Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi

  • 2005 - 2006 Yrd. Doç. Dr.

    Ohio State University, Agricultural, and Environmental SciencesThe Ohio State University , Food, Agricultural & Biological Engineering College of Food

  • 1992 - 1998 Araştırma Görevlisi

    Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

  • 2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - Devam Ediyor PROGRAM GELİŞTİRME KOMİSYONU ÜYESİ

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm staj komisyon başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2021 - Devam Ediyor BİRİM STAJ KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2020 - Devam Ediyor BURS KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2020 - Devam Ediyor PERSONEL VE ÖĞRENCİ YEMEKHANE KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2020 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2020 - Devam Ediyor Oltu Cağ Kebabı Standardizasyon Komisyonu üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2017 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2010 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2010 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2021 - 2024 Yüksekokul Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - 2023 Bölüm EĞİTİM KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - 2022 Birim Kalite Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2005 - 2021 Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2005 - 2017 MYO Müdür Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Akademi Dışı Deneyim

  • 2006 - 2012 Öğretim Üyesi

    Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu, Oltu-Erzurum

  • 2005 - 2006 Misafir öğretm üyesi

    Üniversite, Gıda, Tarım ve Biyoloji Mühendisliği Gıda, Tarım ve Çevre Bilimleri FakültesiThe Ohio State Üniversitesi, Food, Agricultural & Biological Engineering College of Food, Agricultural, and Environmental SciencesThe Ohio State University

  • 2005 - 2006 Ziyaretçi Öğretim Üyesi

    Food, Agricultural & Biological Engineering College of Food, Agricultural, and Environmental Sciences The Ohio State University

  • 1998 - 2005 Öğretim Üyesi

    Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu, Oltu-Erzurum

  • 1992 - 1998 Arş. Gör

    Namık Kemal Üniversitesi

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Yağ Analizler

  • Ön Lisans Süt ve Süt Analizleri I Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Et ve Ürünleri Analizleri II

  • Ön Lisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri II

  • Ön Lisans Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri I

  • Ön Lisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri I Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri II

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Yağ Analizleri

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi I Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Et ve Ürünleri Analizleri II

  • Ön Lisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri II

  • Ön Lisans Gıda Ambalajlama Teknikleri Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Et ve Ürünleri Analizleri I Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Kalite Güvence Standartları Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi II

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar

  • Ön Lisans Gıda Endüstri Makineleri

  • Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikle

  • Ön Lisans Su Analizleri

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi II

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Su Analizi

  • Ön Lisans Su Analizi

  • Ön Lisans Gıda Endüstrisi Makineleri

  • Ön Lisans Süt ve Süt Analizleri II

  • Ön Lisans Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri II

  • Ön Lisans Kalite Güvence Standartları

  • Ön Lisans Süt Yan Ürünleri Teknolojisi

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon

  • Ön Lisans Duyusal Analiz Teknikleri

  • Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi I

  • Ön Lisans Et ve Ürünleri Analizleri I

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Süt ve Süt Analizleri I

  • Ön Lisans Beslenme Ve Diyet İlkeleri

  • Ön Lisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri I

  • Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri

  • Ön Lisans Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar