-
2022 - 2023 YEDİĞİM GIDALARDA NELER VAR, MİKROSKOPTA GÖRMEK İSTİYORUM
-
2022 - 2023 Gün Bir bardak süt + Bir Bardak süt daha = Sağlık + konforlu yaşamak = Mutluluk(Sağlık için süt için,üretimden tüketime sağlıklı süt)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özdemir C., Özdemir S., Güney İ., Özdemir M., Gündoğmuş A. N.
-
2021 - 2023 Aile İşletmelerinde Geleneksel Olarak Üretilen Kandrif Peynirinin Bazı Kimyasal Fiziksel Mikrobiyolojik Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), ÖZDEMİR S., ÖZ F., KARAOĞLU M. M., TAJER A.
-
2022 - 2022 Oltu Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Türk Bayrağını Dağ Eteğine Taşlarla Nakşediyorlar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Güney İ. (Yürütücü), Taşci S., Özdemir C., Korkutan E., Hoşgörül H. T., Bayrak E., et al.
-
2022 - 2022 Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu Öğrencileri Diş Bakımının Farkındalığını Kazanıyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Güney İ. (Yürütücü), Özdemir C., Sarı E., Güngül M., Hoşgörül H. T., Taşhan İ., et al.
-
2022 - 2022 Pandemi sırasında ve pandemi sonrasında Hijyen çok önemli! Yeni Hastalıklara kapıda, Hijyene önem ver ki geleceğin kirlenmesin, Lütfen suya sabuna dokun
-
2022 - 2022 Dünyaya bir iyilik yapın, Su ve gıdalarınızı israf etmeyin! Türkiye'nin çöpe attığı hazine gıdalarımız, Gıda İsrafına Son Ver (neleri israf ediyoruz)
-
2022 - 2022 Hangi gıdaları tüketmeliyiz, Hangi gıdalardan uzak durmalıyız
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özdemir C. (Yürütücü), Özdemir S., Güney İ., Özdemir M., Tüyene A.
-
2022 - 2022 Gençler Takı Döküm Tekniği ile Tanışıyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Güney İ. (Yürütücü), Korkutan E., Özdemir C., Özdemir S., Özdemir M., Batunoğlu B., et al.
-
2022 - 2022 Gençler Elektro Kaplama ile Tanışıyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Güney İ. (Yürütücü), Korkutan E., Özdemir C., Özdemir S., Özdemir M., Batunoğlu B., et al.
-
2019 - 2020 Oltulu öğrenciler Bilimle tanışıyor İlk Ve ortaöğretim öğrencileri bilimsel labaratuarlarla buluşturularak bilimsel farkındalık sağlanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), BULUT H., ZEYDAN D., DURMUŞ M., GÜNEY İ., ATMACA H., et al.
-
2019 - 2020 Erzurum Oltu İlçesinde buluna üniverite öğrncileri ve diğer okul çağındaki öğrenci gruplarında süt içme alışkanlık farkındalığının oluşturulması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), GÜNEY İ., BULUT H., DURMUŞ M., KÜÇÜK E. N., ZEYDAN D., et al.
-
2019 - 2020 Oltu bölgesinde ekonomik faaliyetleri çeşitlendirmek adına Kaz Yetiştiriciliğinin ve yemek çeşitliliğini artırmak adına Kaz etinin tanıtılması özendirilmesi ve sevdirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), BULUT H., FURTUNA E., HAS H., ÇİFTCİ Y. E., ÖZER G.
-
2019 - 2020 Oltu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine kitap sevgisi farkındalığının kazandırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), GÜNEY İ., BULUT H., ÇAVDAR E., KARADAĞ C., YILDIZ S., et al.
-
2019 - 2020 Soğuk Keyif Dondurma Evde dondurma yapımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), ÖZDEMİR S., GÜNEY İ., ZEYDAN D., ATMACA H., BULUT H., et al.
-
2016 - 2017 ERZURUM PİYASASINDA TÜKETİME SUNULAN PASTÖRİZE VE STERİLİZE SÜTLERDE PESTİSİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ
-
2013 - 2014 GÜMÜŞ/ALTIN TAKILARIN SANTRİFÜJ DÖKÜM VE EL İŞÇİLİĞİ İLE ÜRETİMİNDE MEKANİKSEL, FİZİKSEL, MİKROYAPI ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI