-
2024 - 2024 Yiyeceklerin Satın alınması, saklanması ve pişirilmesi sırasında dikkat edilmesi gereken kurallar
-
2024 - 2024 KURBAN BAYRAMINDA SAĞLIKLI YAŞAMAYI DEVAM ETTİRMEK İÇİN BESLENME HATALARI YAPMAYALIM, DİKKAT!
-
2024 - 2024 Gıda ve beslenme okuryazarlığı yaşam kalitesini artırır
-
2022 - 2023 YEDİĞİM GIDALARDA NELER VAR, MİKROSKOPTA GÖRMEK İSTİYORUM
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
-
2022 - 2023 Gün Bir bardak süt + Bir Bardak süt daha = Sağlık + konforlu yaşamak = Mutluluk(Sağlık için süt için,üretimden tüketime sağlıklı süt)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
Özdemir C., Özdemir S., Güney İ., Özdemir M., Gündoğmuş A. N.
-
2021 - 2023 Aile İşletmelerinde Geleneksel Olarak Üretilen Kandrif Peynirinin Bazı Kimyasal Fiziksel Mikrobiyolojik Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), ÖZDEMİR S., ÖZ F., KARAOĞLU M. M., TAJER A.
-
2022 - 2022 Oltu Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Türk Bayrağını Dağ Eteğine Taşlarla Nakşediyorlar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Güney İ. (Yürütücü), Taşci S., Özdemir C., Korkutan E., Hoşgörül H. T., Bayrak E., et al.
-
2022 - 2022 Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu Öğrencileri Diş Bakımının Farkındalığını Kazanıyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Güney İ. (Yürütücü), Özdemir C., Sarı E., Güngül M., Hoşgörül H. T., Taşhan İ., et al.
-
2022 - 2022 Pandemi sırasında ve pandemi sonrasında Hijyen çok önemli! Yeni Hastalıklara kapıda, Hijyene önem ver ki geleceğin kirlenmesin, Lütfen suya sabuna dokun
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
-
2022 - 2022 Dünyaya bir iyilik yapın, Su ve gıdalarınızı israf etmeyin! Türkiye'nin çöpe attığı hazine gıdalarımız, Gıda İsrafına Son Ver (neleri israf ediyoruz)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
-
2022 - 2022 Hangi gıdaları tüketmeliyiz, Hangi gıdalardan uzak durmalıyız
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
Özdemir C. (Yürütücü), Özdemir S., Güney İ., Özdemir M., Tüyene A.
-
2022 - 2022 Gençler Takı Döküm Tekniği ile Tanışıyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
Güney İ. (Yürütücü), Korkutan E., Özdemir C., Özdemir S., Özdemir M., Batunoğlu B., et al.
-
2022 - 2022 Gençler Elektro Kaplama ile Tanışıyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
Güney İ. (Yürütücü), Korkutan E., Özdemir C., Özdemir S., Özdemir M., Batunoğlu B., et al.
-
2019 - 2020 Oltulu öğrenciler Bilimle tanışıyor İlk Ve ortaöğretim öğrencileri bilimsel labaratuarlarla buluşturularak bilimsel farkındalık sağlanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), BULUT H., ZEYDAN D., DURMUŞ M., GÜNEY İ., ATMACA H., et al.
-
2019 - 2020 Erzurum Oltu İlçesinde buluna üniverite öğrncileri ve diğer okul çağındaki öğrenci gruplarında süt içme alışkanlık farkındalığının oluşturulması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), GÜNEY İ., BULUT H., DURMUŞ M., KÜÇÜK E. N., ZEYDAN D., et al.
-
2019 - 2020 Oltu bölgesinde ekonomik faaliyetleri çeşitlendirmek adına Kaz Yetiştiriciliğinin ve yemek çeşitliliğini artırmak adına Kaz etinin tanıtılması özendirilmesi ve sevdirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), BULUT H., FURTUNA E., HAS H., ÇİFTCİ Y. E., ÖZER G.
-
2019 - 2020 Oltu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine kitap sevgisi farkındalığının kazandırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), GÜNEY İ., BULUT H., ÇAVDAR E., KARADAĞ C., YILDIZ S., et al.
-
2019 - 2020 Soğuk Keyif Dondurma Evde dondurma yapımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
ÖZDEMİR C. (Yürütücü), ÖZDEMİR S., GÜNEY İ., ZEYDAN D., ATMACA H., BULUT H., et al.
-
2016 - 2017 ERZURUM PİYASASINDA TÜKETİME SUNULAN PASTÖRİZE VE STERİLİZE SÜTLERDE PESTİSİT KALINTILARININ BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZDEMİR S. (Yürütücü), ÖZ F., ÖZDEMİR C.
-
2013 - 2014 GÜMÜŞ/ALTIN TAKILARIN SANTRİFÜJ DÖKÜM VE EL İŞÇİLİĞİ İLE ÜRETİMİNDE MEKANİKSEL, FİZİKSEL, MİKROYAPI ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI