Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 1995 - 1997 Doktora

    Trakya Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 1992 - 1995 Yüksek Lisans

    Trakya Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 1985 - 1990 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 1997 Doktora

    Soğutulmuş (41c) sütlerden üretilen kaşar peynirlerine sorbat katılmasının etkileri

    Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

  • 1995 Yüksek Lisans

    Tekirdağ İlinin değişik üretim ve satış yerlerinden alınan ayran örneklerinin mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri.

    Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2023TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Ücretsiz Açık Erişim Makale Yayımlama Anlaşması Temel Unsurları

    Eğitim Yönetimi ve Planlama , TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY