Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 1995 - 1997 Doktora

    Trakya Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 1992 - 1995 Yüksek Lisans

    Trakya Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 1985 - 1990 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 1997 Doktora

    Soğutulmuş (41c) sütlerden üretilen kaşar peynirlerine sorbat katılmasının etkileri

    Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

  • 1995 Yüksek Lisans

    Tekirdağ İlinin değişik üretim ve satış yerlerinden alınan ayran örneklerinin mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri.

    Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü