Eğitim Bilgileri
-
1995 - 1997 Doktora
Trakya Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1992 - 1995 Yüksek Lisans
Trakya Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1985 - 1990 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Teknolojisi Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
1997 Doktora
Soğutulmuş (41c) sütlerden üretilen kaşar peynirlerine sorbat katılmasının etkileri
Trakya Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
1995 Yüksek Lisans
Tekirdağ İlinin değişik üretim ve satış yerlerinden alınan ayran örneklerinin mikrobiyolojik, fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri.
Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2023TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY Ücretsiz Açık Erişim Makale Yayımlama Anlaşması Temel Unsurları
Eğitim Yönetimi ve Planlama , TÜBİTAK ULAKBİM + WILEY