SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of some microbiological charesteristic of Turkish Karin Kaymagi cheese packed in different materials
African Journal Of Microbiology Research
, cilt.4, ss.716-721, 2010 (SCI-Expanded)
Erzurum ovasında yetiştirilen mandalara ait sütlerin fizikokimyasal özellikleri üzerine bir araştırma
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.32, sa.1, ss.77-82, 2001 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Süt ve Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.1, ss.260-280, 2021 (Hakemli Dergi)
YOGURT ICE CREAMS PRODUCED BY ADDING DIFFERENT FRUITS: PRODUCTION AND CHARACTERISTICS
AFS-ADVANCES IN FOOD SCIENCES
, cilt.41, ss.66-72, 2019 (Hakemli Dergi)
Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların BazıKalite Özellikleri
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, ss.27-31, 2018 (Hakemli Dergi)
Effects of Ripening in Different Packaging Materials on Sensory Qualityof Karın Kaymağı Cheese Samples
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.3, ss.185-193, 2016 (Hakemli Dergi)
Some chemical properties of Karin Kaymagi cheese samples produced in dairy plant
African Journal of Food Science and Technology
, cilt.4, sa.3, ss.48-52, 2013 (Hakemli Dergi)
Production techniques and some properties of traditional lavas cheese
Journal of Biological Sciences
, cilt.1, sa.7, ss.603-605, 2001 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gıdalardaki Kolesterolün Mikroorganizmalar Tarafından Azaltılması
1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023
The Methods of Cholestrol Remove From Dairy Product
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 Eylül 2019 - 21 Eylül 2018
Süt Sanayiinde Elektrodiyalizin Kullanımı
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 Mayıs 2007 - 23 Mayıs 2019
Determination of Pesticide Residues in Pasteurized and Sterilized Milk Consumed in Erzurum
II. International Conference on Advanced Engineering Technology, 21 - 23 Eylül 2017
The quality of village type white cheese produced in Erzurum
3. Int. Sym.Traditional Food from Adriatic to Cafcassed, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.186
THE DETERMINATION OF FREE FATTY ACIDS, CASEIN FRACTIONS AND SENSORY PROPERTIES OF KASHAAR cHEESE SAMPLES PRESERVED WİTH POTASSİUM SORBATE
1. ULUSLAR ARASI "ADRİYATİK,TEN KAFKASLAR,A GELENEKSEL GIDALAR" SEMPZOYUMU, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.206-210
THE EFFECT OF POTASSİUM SORBATE ON SAME CHAMİCAL PROPERTİES OF KASHAR CHEESE
1. ULUSLAR ARASI "ADRİYATİK,TEN KAFKASLAR,A GELENEKSEL GIDALAR" SEMPZOYUMU, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.202-205
Civil,Çeçil ve Tel (Saç) peynirlerinin yapılışı ve diğer özellikleri açısından karşılaştırılması
II. Geleneksel Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.139-142
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Küflü Peynirlerin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Küf Florası
Türkiye 10. gıda Kongres, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.709-712
The Microbiologicial , Physical and Chemical Properties of Mihaliç Cheese
Recent development in dairy Science and Technology International dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.243-246
Determination of some properties of caramel cocoa and coffeeflavored ice creams.
International Dairy Symposium, 24 - 28 Mayıs 2004
Determination of some properties of caramel cocoa and coffee with flavoured ice creams
Recent Developments in Dairy Science and Technology,Isparta, 24 Mayıs - 28 Aralık 2004, ss.218-221
Determination of Some Properties of caramel, cocoa and coffee Flovouerd ice creams
International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 Mayıs - 28 Ocak 2004
Sporcuların beslenmesi ve beslenmenin sporcu performansına etkisi
I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003
Çarzof Civil peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003
Süt Ürünlerinde Bulunan Antihipertansif Peptidler ve Etki Mekanizmaları.
SEYES Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.181-186
Çarzof Civil peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri
SEYES (Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu), İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.453-457
Erzurum ve Yöresinde Üretilen İnek Sütlerinin Mineral Madde Düzeyi ve Ağır Metal Varlığı Üzerine Bir Araştırma
VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 25 - 28 Temmuz 2002
Erzurum ve yöresinde Üretilen Sütlerinin Mineral Madde düzeyi ve ağır Metal Varlığı Üzerinde Bir Araştırma
Süt Mikrobiyolojisi ve katkı Maddeleri VI Süt ve süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2000, ss.347-353
Oltu Yöresinde Mahalli Olarak Üretilen Saç Peynirinin Mikrobiyolojik Özellikleri
Geçmişten Geleceğe Oltu ve Çevresi Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 1 - 03 Temmuz 1998, cilt.1, ss.492-497
Ülkemizde ve Dünyada Pastörize Sütün Durumu, Önemi ve Kontrolü
İçme Sütü Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 1996, ss.92-97
Diyarbakır’ın Karacadağ Yöresinde Mahalli Olarak Yapılan Örgü Peynirinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri.
V.Sütve Süt Ürünleri Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.154-166
Diyarbakır Yöresinde Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynir Örneklerinin Mikrobiyolojik,Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
V.Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Geleneksel Süt Ürünleri. Ankara: Milli Prodüktivite Yayınları, Tekirdağ, Türkiye, 21 Mayıs 1998, ss.351-360
Oltu Yöresinde Mahalli Olarak Üretilen Saç Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri
Geçmişten Geleceğe Oltu ve Çevresi Sempozyumu (Oltu), 10 Mayıs 1998
Oltu Yöresinde Mahalli Olarak Üretilen Saç(Tel)Peynirinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikler ile Mineral Madde Düzeyi
Geçmişten Geleceğe Oltu ve Çevresi Sempozyumu (Oltu), Erzurum, Türkiye, 10 Mayıs 1998, ss.492-497
Sütün Muhafazası,Taşınması ve Pazarlanması
İçme Sütü Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 1996, ss.88-91
Oltu yöresinde mahalli olarak üretilen saç tel peynirinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile mineral madde düzeyi
Geçmişten Geleceğe Oltu ve Çevresi Sempozyumu, Türkiye, 01 Nisan 1996 - 08 Ocak 2021
Kitap & Kitap Bölümleri
SÜT VE YAN ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİNDE YENİ TEKNİKLER
ATATÜRK ÜN. ZİRAAT FAK., 2014
Süt ve Yan Ürünlerinin İşlenmesinde Yeni Teknikler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ,Yayın No:244, Erzurum, 2012