-
2015 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR
-
1998 - 2015 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi
-
2005 - 2006 Yrd. Doç. Dr.
Ohio State University, Agricultural, and Environmental SciencesThe Ohio State University , Food, Agricultural & Biological Engineering College of Food
-
1992 - 1998 Araştırma Görevlisi
Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2022 - Devam Ediyor PROGRAM GELİŞTİRME KOMİSYONU ÜYESİ
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2022 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2022 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm staj komisyon başkanı
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2021 - Devam Ediyor BİRİM STAJ KOMİSYONU
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2020 - Devam Ediyor BURS KOMİSYONU
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2020 - Devam Ediyor PERSONEL VE ÖĞRENCİ YEMEKHANE KOMİSYONU
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2020 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2020 - Devam Ediyor Oltu Cağ Kebabı Standardizasyon Komisyonu üyesi
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2017 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2010 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2010 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2021 - 2024 Yüksekokul Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2022 - 2023 Bölüm EĞİTİM KOMİSYONU
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2022 - 2022 Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2005 - 2021 Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2005 - 2017 MYO Müdür Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2006 - 2012 Öğretim Üyesi
Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu, Oltu-Erzurum
-
2005 - 2006 Misafir öğretm üyesi
Üniversite, Gıda, Tarım ve Biyoloji Mühendisliği Gıda, Tarım ve Çevre Bilimleri FakültesiThe Ohio State Üniversitesi, Food, Agricultural & Biological Engineering College of Food, Agricultural, and Environmental SciencesThe Ohio State University
-
2005 - 2006 Ziyaretçi Öğretim Üyesi
Food, Agricultural & Biological Engineering College of Food, Agricultural, and Environmental Sciences The Ohio State University
-
1998 - 2005 Öğretim Üyesi
Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu, Oltu-Erzurum
-
1992 - 1998 Arş. Gör
Namık Kemal Üniversitesi
-
Ön Lisans Yağ Analizler
-
Ön Lisans Süt ve Süt Analizleri I
-
Ön Lisans Et ve Ürünleri Analizleri II
-
Ön Lisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri II
-
Ön Lisans Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri I
-
Ön Lisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri I
-
Ön Lisans Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri II
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Yağ Analizleri
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi I
-
Ön Lisans Et ve Ürünleri Analizleri II
-
Ön Lisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri II
-
Ön Lisans Gıda Ambalajlama Teknikleri
-
Ön Lisans Et ve Ürünleri Analizleri I
-
Ön Lisans Kalite Güvence Standartları
-
Ön Lisans Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi II
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar
-
Ön Lisans Gıda Endüstri Makineleri
-
Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikle
-
Ön Lisans Su Analizleri
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi II
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Su Analizi
-
Ön Lisans Su Analizi
-
Ön Lisans Gıda Endüstrisi Makineleri
-
Ön Lisans Süt ve Süt Analizleri II
-
Ön Lisans Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri II
-
Ön Lisans Kalite Güvence Standartları
-
Ön Lisans Süt Yan Ürünleri Teknolojisi
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Duyusal Analiz Teknikleri
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi I
-
Ön Lisans Et ve Ürünleri Analizleri I
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Süt ve Süt Analizleri I
-
Ön Lisans Beslenme Ve Diyet İlkeleri
-
Ön Lisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri I
-
Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri
-
Ön Lisans Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar