Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 4
  • 2015 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR

  • 1998 - 2015 Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi

  • 2005 - 2006 Yrd. Doç. Dr.

    Ohio State University, Agricultural, and Environmental SciencesThe Ohio State University , Food, Agricultural & Biological Engineering College of Food

  • 1992 - 1998 Araştırma Görevlisi

    Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler 24
  • 2024 - Devam Ediyor BİRİM BİLİMSEL ETKİNLİK KURULU

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2024 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Tasarım

  • 2024 - Devam Ediyor PERSONEL VE ÖĞRENCİ YEMEKHANE KOMİSYONU BAŞKANI

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2024 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, İnşaat

  • 2024 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Pazarlama Ve Reklamcılık

  • 2024 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Ormancılık

  • 2024 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler

  • 2024 - Devam Ediyor KRİTER İNCELEME VE DEĞERLENDİRME KOMİSYONU ÜYESİ

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2023 - Devam Ediyor Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - Devam Ediyor Bölüm EĞİTİM KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - Devam Ediyor PROGRAM GELİŞTİRME KOMİSYONU ÜYESİ

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2022 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2021 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2021 - Devam Ediyor BİRİM STAJ KOMİSYONU ÜYESİ

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm staj komisyon başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2020 - Devam Ediyor BURS KOMİSYONU ÜYESİ

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2020 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2020 - Devam Ediyor Oltu Cağ Kebabı Standardizasyon Komisyonu üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2017 - Devam Ediyor Performans Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2010 - Devam Ediyor Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2009 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2005 - 2017 MYO Müdür Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Oltu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Akademi Dışı Deneyim 5
  • 2006 - 2012 Öğretim Üyesi

    Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu, Oltu-Erzurum , Öğretim Üyesi

  • 2005 - 2006 Misafir öğretm üyesi

    Üniversite, Gıda, Tarım ve Biyoloji Mühendisliği Gıda, Tarım ve Çevre Bilimleri FakültesiThe Ohio State Üniversitesi, Food, Agricultural & Biological Engineering College of Food, Agricultural, and Environmental SciencesThe Ohio State University , Misafir öğretm üyesi

  • 2005 - 2006 Ziyaretçi Öğretim Üyesi

    Food, Agricultural & Biological Engineering College of Food, Agricultural, and Environmental Sciences The Ohio State University , Ziyaretçi Öğretim Üyesi

  • 1998 - 2005 Öğretim Üyesi

    Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu, Oltu-Erzurum , Öğretim Üyesi

  • 1992 - 1998 Arş. Gör

    Namık Kemal Üniversitesi, Arş. Gör

Verdiği Dersler 47
  • Ön Lisans

    Laboratuvar Teknikleri I

    Gıda Kimyası

    Et ve Ürünleri Analizleri II

    Tahıl ve Ürünleri Analizleri II

    Beslenme Ve Diyet İlkeleri

    Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri I

    Tahıl ve Ürünleri Analizleri I Sürdürülebilir Kalkınma

    Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri II

    Genel Mikrobiyoloji Sürdürülebilir Kalkınma

    Yağ Analizleri

    Laboratuvar Teknikleri II

    Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar

    Gıda Mikrobiyolojisi I Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Ambalajlama Teknikleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Et ve Ürünleri Analizleri I Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Mikrobiyolojisi II

    Hijyen ve Sanitasyon

    Süt ve Süt Analizleri I Sürdürülebilir Kalkınma

    Et ve Ürünleri Analizleri II

    Tahıl ve Ürünleri Analizleri II

    Kalite Güvence Standartları Sürdürülebilir Kalkınma

    Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar Sürdürülebilir Kalkınma

    Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar

    Gıda Endüstri Makineleri

    Araştırma Yöntem ve Teknikle

    Su Analizleri

    Hijyen ve Sanitasyon

    Su Analizi

    Su Analizi

    Gıda Endüstrisi Makineleri

    Süt ve Süt Analizleri II

    Hijyen ve Sanitasyon Sürdürülebilir Kalkınma

    Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri II

    Kalite Güvence Standartları

    Süt Yan Ürünleri Teknolojisi

    Hijyen ve Sanitasyon

    Duyusal Analiz Teknikleri

    Gıda Mikrobiyolojisi II

    Gıda Mikrobiyolojisi I

    Et ve Ürünleri Analizleri I

    Genel Mikrobiyoloji

    Süt ve Süt Analizleri I

    Beslenme Ve Diyet İlkeleri

    Tahıl ve Ürünleri Analizleri I

    Araştırma Yöntem ve Teknikleri

    Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar

    Yağ Analizler