Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 3
  • 2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 1995 - 2018 Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 1991 - 1995 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, -

Yönetimsel Görevler 11
  • 2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 2021 - Devam Ediyor Birim Stratejik Plan Komisyonu Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 2021 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 2021 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 2021 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 2021 - Devam Ediyor Farabi Programı Kurum Koordinatörü

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 2020 - Devam Ediyor Dekan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 2011 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 2011 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

  • 2011 - 2016 Dekan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği

Verdiği Dersler 16
  • Yüksek Lisans

    SU ÜRÜNLERİ KÜLTÜRÜNDE İLERİ METOTLARI Sürdürülebilir Kalkınma

    Danışmanlık Sürdürülebilir Kalkınma

    Su Ürünleri Kültüründe İleri Metotlar Sürdürülebilir Kalkınma

    Kafes Balıkçılığının Temel Prensipleri

  • Lisans

    İşletmede Mesleki Eğitim Sürdürülebilir Kalkınma

    Bitirme Projesi

    Balık Yetiştiricilik Sistemleri

    Damızlık ve Kuluçka Yönetimi

    Kafes Balıkçılığı

    Canlı Yem Üretim Teknikleri

    Balıkçılık Yönetim Sürdürülebilir Kalkınma

    Su Kaynaklarının Planlanması

    Su Ürünleri Mühendisliğine Giriş

    Balık Üretim Tesislerinin Planlanması ve Projelendirilmesi Sürdürülebilir Kalkınma

    İşletme Yönetimi ve Üretim Planı

    Genel Su Ürünleri

Yönetilen Tezler 19
Tezsiz Lisansüstü Danışmanlıkları 3
  • Türkiye'de Balıkçılık Sektörü ve Yapısı

    Kocaman E. M. (Danışman)

    A.ÖZSOY(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024

  • Akuaponik Yetiştiricilik

    Kocaman E. M. (Danışman)

    D.Atik(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2022

  • LEPİSTES YETİŞTİRİCİLİĞİ

    Kocaman E. M. (Danışman)

    O.Emre(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2021