Başarılar & Tanınırlık

Yayın

82

Atıf (WoS)

456

Atıf (Scopus)

523

Atıf (Scholar)

256

Atıf (Diğer Toplam)

10

H-İndeks (WoS)

14

H-İndeks (Scopus)

15

H-İndeks (Scholar)

9
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
  • 01 Mayıs 2021 - 02 Mayıs 2021 II.International Covid 19 and Current IssuesSürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Ankara, Türkiye

  • 01 Ekim 2017 - 01 Ekim 2017 DAĞDEMİR, E., Yılmaz F. ve Hayaloglu, A. A.,“Effect of different sonication conditions on specific aminopeptidase activities of Lactobacillus paracasei ATCC 334 and Lb. helveticus DPC 4571 strains” 19th International Conference on Food Processing &Technology, 23-25 October, 118, Paris, Fransa, 2017.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Paris, Fransa

  • 01 Eylül 2017 - 01 Eylül 2017 Erkaya-Kotan T., Gürbüz, Z., DAĞDEMİR, E. ve Şengül, M., “The effect of quince seed gel containing thyme essential oil as an edible film on the microbiological and chemical quality Properties of Kashar cheese during ripening” II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 1437, 21-23 September, Bayburt, 2017.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Bayburt, Türkiye

  • 01 Ekim 2016 - 01 Ekim 2016 DAĞDEMİR, E., Yılmaz, F. ve Hayaloglu A.A., “The effects of coating with beeswax on volatile compounds and proteolysis levels of Kashar cheese during ripening” 2nd Congress on Food Structure & Design, 26-28 October 175, Antalya, 2016.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Antalya, Türkiye

  • 01 Ekim 2015 - 01 Ekim 2015 DAĞDEMİR, E., Bakırcı, S., Yıldız, N. ve Bakırcı, İ., “Some microbiological properties of pesküten and butter from home made yogurt in Erzurum province”, The 3 nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus Abstracts Book, 01-04 October, 212, Sarajevo/Bosnia and Herzegovina, 2015..Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Sarajevo, Bosna-Hersek

  • 01 Nisan 2015 - 01 Nisan 2015 Gürses,M., DAĞDEMİR, E., Şekerci, P. ve Yılmaz, F., “Liyofilize soğan katılarak üretilen yemeklik tereyağlarının depolama süresince bazı mikrobiyolojik özellikleri”, 2. İç Anadolu Bölgesi 2. Gıda ve Tarım Kongresi, 28-30, Nisan, 330, Nevşehir, 2015.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Türkiye

  • 01 Ekim 2013 - 01 Ekim 2013 Çakmakçı, S., Gürses, M., Hayaloğlu, A. A., Çetin, B., DAĞDEMİR, E. ve Şekerci, P., “Safety in terms of some toxins of mouldy Civil cheese ripened by defined strains of Penicillium roqueforti”, The 2 nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus Abstracts Book, 24-26 October, 27, Struga-Ohrid/Macedonia, 2013.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Ohrid, Makedonya

  • 01 Eylül 2011 - 01 Eylül 2011 Çakmakçı, S., Gündoğdu, E., DAĞDEMİR, E. ve Çakmakçı, R., “Effect of black cumin (Nigella sativa L.) essential oil on the stability of cow milk butter”, 9 th Euro Fed Lipid Congress, OILS, FATS and LIPIDS for a Healthy and Sustainable World Abstracts Book, 18-21 September, 247, Rotterdam, Netherlands, 2011.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Rotterdam, Hollanda

  • 01 Kasım 2010 - 01 Kasım 2010 Kahyaoğlu, D., Çakmakçı, S. ve DAĞDEMİR, E., “Researches based on fat constants for determination of adulteration of butter by margarine”, 11 th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, 1-3 November,1, Cairo, Egypt, 2010.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Cairo, Mısır

  • 01 Şubat 2010 - 01 Şubat 2010 Çakmakçı, S. ve DAĞDEMİR, E., “The organic milk production, its properties and production in Turkey”, International Conference on Organic Agriculture in Scope of Enviromental Problems, 3-7 February, 107-108, Famagusta, Cyprus, 2010.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc)

  • 01 Eylül 2008 - 01 Eylül 2008 . DAĞDEMİR, E., Çakmakçı, S. ve Gündoğdu, E., “Effect of essential oils Thymus haussknechtii and Origanum acuditens on butter stability”, 6th Euro Fed Lipid Congress, OILS, FATS and LIPIDS in the 3 rd Millennium: Challenges, Achievements and Perspectives Abstracts Book. 07-10 September, 148, Athens, Greece, 2008 (sözlü sunum).Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Athens, Yunanistan

  • 01 Ekim 2007 - 01 Ekim 2007 DAĞDEMİR, E., Kavaz, A. ve Gündoğdu, E., “Oligosaccaharharides of human milk” 2nd International Congress on Food and Nutrition, 24-26 October, 153, İstanbul, Turkey, 2007.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    İstanbul, Türkiye

  • 01 Mayıs 2006 - 01 Mayıs 2006 DAĞDEMİR, E. ve Özdemir, S.,“Süt ve mamullerinde Enterokoklar”, Türkiye 9. Gıda Kongresi, 24-26 Mayıs, 903-906, Bolu, 2006.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Bolu, Türkiye

  • 01 Temmuz 2005 - 01 Temmuz 2005 DAĞDEMİR, E., Özdemir, S. ve Özdemir, C., “The antimicrobial effects of some peptides formed from caseins fragments”, Food Safety and Quality Through the Food Chain: Farm to Fork, Abstracts Book, 1st International Food and Nutrition Congress, 15-18 June, 186, İstanbul, Turkey, 2005.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    İstanbul, Türkiye

  • 01 Mayıs 2004 - 01 Mayıs 2004 DAĞDEMİR, E., Özdemir, C., Çelik, Ş. ve Özdemir, S., “Determination of some properties of caramel, cocoa and coffee with flavoured ice creams”, Recent Developments in Dairy Science and Technology, International Dairy Symposium, 24-28 May, 218-221, Isparta, Turkey, 2004.Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Isparta, Türkiye

  • 01 Mayıs 2003 - 01 Mayıs 2003 DAĞDEMİR, E., Özdemir, C. ve Özdemir, S.,“Süt ürünlerinde bulunan antihipertansif peptitler ve etki mekanizmaları“, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, 22-23 Mayıs, 181-186, İzmir, 2003 (Sözlü sunum).Sürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    İzmir, Türkiye