Yayınlar & Eserler

Makaleler 30
Tümü (30)
SCI-E, SSCI, AHCI (28)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (28)
Scopus (28)
TRDizin (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 46

1. KARADENİZ 15 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCES

MIGRATION OF PHTHALATE ESTERS FROM PET BEVERAGE CONTAINERS INTO REGULATED EU FOOD SIMULANTS, Türkiye, 8 - 10 Mart 2024, (Tam Metin Bildiri)

2. Psychobiotics in Fermented Foods

5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress,, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, ss.1-5, (Tam Metin Bildiri)

3. MIGRATION OF PHTHALATE ESTERS FROM DISPOSABLE CUPS TO WATER

ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH-VII, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Aralık 2022, ss.814-819, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. USE OF 3D PRINTERS IN THE FOOD INDUSTRY

ICONFOOD'22, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

5. Fermente süt ürünlerinde doğal yolla benzoik asit oluşumu

IV. International Conference of Food, Agriculture and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2022, (Tam Metin Bildiri)

6. PRODUCING BENZOIC ACID BY NATURAL WAY IN FERMENTED DAIRY PRODUCTS

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.896-901, (Tam Metin Bildiri)

7. Determination of Gamma Aminobutyric Acid (GABA) Production Ability of Lactic Acid Bacteria Strains Isolated from Yogurt and Kefir Grains*

ICOFAAS 2021 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, Erzurum, Türkiye, 13 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)

10. Possibilities for use of persimmon (Diospyros kaki L.) fiber in ice cream production

19th International Conference onFood Processing Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

13. Some microbiological properties of peskütan and butter from house from home made yogurt in Erzurum province

The 3 rd international symposium on traditional foods from adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

14. Some physicochemical properties of peskütanand butter from home made yogurt in Erzurum province

The 3 rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

16. Some Physicochemical Properties of Pesküten and Butter Fom Home Made Yogurt in Erzurum Province

The 3rd International Symposium onéTraditional Foods From Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.213, (Özet Bildiri) Creative Commons License

17. Some Microbiological Properties of Pesküten and Butter Fom Home Made Yogurt in Erzurum Province

The 3rd <ınternational Symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.212

19. Capable of some mycotoxins production of Penicillium roqueforti strains isolated moldy Civil cheese

2013 EFFoST Annual meeting: Bio-based Technologies in the Context of European Food Innovation Systems, Bologna, İtalya, 12 - 15 Kasım 2013

20. Safety in terms of some toxins of Mouldy Civil cheese ripened by defined strains of Penicillium roqueforti

The 2nd International Symposium on " Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.27

21. Yeni bir stabilizatör olarak kenger Gundelia tournefortii L in dondurma üretiminde kullanılabilme imkanlarının araştırılması

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

24. Researches based on fat constants for determination of adulteration of butter by margarine

11 th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology, Kahire, 1 - 03 Kasım 2010, ss.1, (Özet Bildiri)

27. Effect of black cumin Nigella sativa L essential oil on the stability of cow milk butte

9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 Eylül 2011 - 21 Eylül 2010, ss.247, (Özet Bildiri)

28. A traditional Turkish milk product: Cheese Helva

The 1st International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.216, (Özet Bildiri)

29. Organik süt üretimi özellikleri ve Türkiyedeki durum

International Conference On Organic Agriculture in Scope of Environmental Problems, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 3 - 07 Şubat 2010, ss.154, (Özet Bildiri)

30. Muhafaza yöntemi ve süresinin Civil peynirinin proteoliz düzeyi ve bazı kalite özelliklerine etkileri

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 19 - 21 Kasım 2009, (Özet Bildiri)

31. Maillard reaksiyonu ürünlerinin antioksidan aktivitesi

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Kemer/Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.613, (Özet Bildiri)

32. Civil Peynir ve bazı özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.746-749, (Tam Metin Bildiri)

34. Effect of essential oils Thymus haussknechtii and Origanum acutidens on butter stability

6 th Euro Fed Lipid Congress: Oils, Fats and Lipids in the 3rd Millennium, Atina, Yunanistan, 7 - 10 Eylül 2008, ss.148

35. Importance of milk on osteoporosis

II. International Food and Nutrition Congress, 24 - 26 Ekim 2007

36. Functional and nutritional properties of lecithin

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007

37. Oligosachharides in human milk

II. International Food and Nutrition Congress, 24 - 26 Ekim 2007

38. Süt ve Mamullerinde Enterokoklar

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.903-906, (Tam Metin Bildiri)

40. Determination of some properties of caramel cocoa and coffee with flavoured ice creams

Recent Developments in Dairy Science and Technology,Isparta, 24 Mayıs - 28 Aralık 2004, ss.218-221, (Tam Metin Bildiri)

42. Sporcuların beslenmesi ve beslenmenin sporcu performansına etkisi

I. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2003, (Tam Metin Bildiri)

43. Çarzof Civil peynirinin mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri

SEYES (Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu), İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.453-457, (Tam Metin Bildiri)

44. Çarzof Civil peynirinin bazı mikrobiyolojik ve kimyasal özellikleri

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, (Tam Metin Bildiri)

45. Süt Ürünlerinde Bulunan Antihipertansif Peptidler ve Etki Mekanizmaları.

SEYES Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.181-186, (Tam Metin Bildiri)

46. Some pysicochemical properties of Pesküten and butter from home-made yogurt in Erzurum province

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 0201 - 04 Ekim 2015, ss.213, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Kitaplar 1

1. DİJİTALLEŞEN DÜNYADA ENDÜSTRİYEL DÖNÜŞÜM VE YAPAY ZEKANIN GIDA AMBALAJLARINDAKİ ROLÜ

MÜHENDİSLİĞİN GELECEĞİ VE YAPAY ZEKA, Prof. Dr. Salih ÖZDEMİR,Doç. Dr. Cihat ÖZDEMİR,Dr. Ömer Faruk ASLAN,Öğr. Gör. Murat ÖZDEMİR, Editör, EFE AKADEMİ YAYINCILIK, İstanbul, ss.69-92, 2024 Creative Commons License
Metrikler

Yayın

85

Yayın (WoS)

28

Yayın (Scopus)

28

Atıf (WoS)

512

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

575

H-İndeks (Scopus)

16

Atıf (Scholar)

320

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

10

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

10

Proje

28

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları