-
2024 - Devam Ediyor Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Komisyonu (SKA
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Toplumsal Duyarlılık Projeleri Takip Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Program Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Fakülte yatay dikey geciş komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Bilimsel Dergi Takip Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Birim Tanıtım ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Bilimsel Dergi Takip Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor Yaş Haddini Dolduran Öğretim Üyelerinin Sözleşmeli Olarak Çalıştırılması Değerlendirme Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2024 - Devam Ediyor İntibak Komisyonu
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2023 - Devam Ediyor Birim Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1999 - Devam Ediyor Öğretim üyesi
Atatürk Üniversitesi, Öğretim üyesi
-
Salamura ve Basma (Küflü) Civil Peynirlerinin Biyoaktif Bileşen Profilinin Belirlenmesi ve Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Dağdemir E. (Danışman)
M.KILIÇ(Öğrenci), Doktora, 2025 -
FARKLI PEYNİRLERDEN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN GAMA AMİNO BÜTİRİK ASİT (GABA) ÜRETME YETENEKLERİNİN BELİRLENMESİ VE SEÇİLEN SUŞLARIN GABA İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ BEYAZ PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Dağdemir E. (Danışman)
N.Ayağ(Öğrenci), Doktora, 2023 -
POLİETİLEN TEREFİTALAT (PET) MATERYALLER İLE AMBALAJLANAN GIDALARIN FARKLI DEPOLAMA KOŞULLARINDAKİ MİGRASYON SEVİYELERİNİN BELİRLENMESİ VE GIDA GÜVENLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Dağdemir E. (Danışman)
G.İŞÇİ(Öğrenci), Doktora, 2023
-
ÇEŞİTLİ SÜT ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN GAMA AMİNOBÜTİRİK ASİT (GABA) ÜRETİM YETENEKLERİNİN BELİRLENMESİ VE SEÇİLEN SUŞLAR İLE ÜRETİLEN FERMENTE SÜTLERİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ
Dağdemir E. (Danışman)
S.Işık(Öğrenci), Doktora, 2022