Eğitim Bilgileri
-
2004 - 2007 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2002 - 2004 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
1996 - 2000 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2007 Doktora
Geleneksel olarak üretilen sucuklardan laktik asit bakterileri ile katalaz pozitif kokların izolasyonu- identifikasyonu, üretimde kullanılabilme imkanları ve uçucu bileşikler üzerine etkileri
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2004 Yüksek Lisans
Sucuk üretiminde starter kültür kullanımının Staphylococcus aureus'un gelişimi üzerine etkisi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2021Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi
Mesleki Eğitim , Ran Kalite
-
2021TS EN ISO 19011:2018 İç Tetkik Eğitimi
Mesleki Eğitim , Ran Kalite
-
2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi
Mesleki Eğitim , Ran Kalite
-
2021TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi
Mesleki Eğitim , Ran Kalite