Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2004 - 2007 Doktora

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2002 - 2004 Yüksek Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 1996 - 2000 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2007 Doktora

    Geleneksel olarak üretilen sucuklardan laktik asit bakterileri ile katalaz pozitif kokların izolasyonu- identifikasyonu, üretimde kullanılabilme imkanları ve uçucu bileşikler üzerine etkileri

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

  • 2004 Yüksek Lisans

    Sucuk üretiminde starter kültür kullanımının Staphylococcus aureus'un gelişimi üzerine etkisi

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2021Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi

    Mesleki Eğitim , Ran Kalite

  • 2021TS EN ISO 19011:2018 İç Tetkik Eğitimi

    Mesleki Eğitim , Ran Kalite

  • 2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi

    Mesleki Eğitim , Ran Kalite

  • 2021TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi

    Mesleki Eğitim , Ran Kalite