Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2016 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2010 - 2016 Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2007 - 2010 Yrd. Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2002 - 2007 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

  • 2021 - Devam Ediyor Laboratuvar ve Analiz Akreditasyon Koordinatörlüğü

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - Devam Ediyor Merkez Müdürü

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - Devam Ediyor Akademik Performans D. Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2020 - Devam Ediyor Gıda Analiz Lab Yönetim kurulu

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2020 - Devam Ediyor Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2018 - Devam Ediyor DAYTAM Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2018 - 2021 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Akademi Dışı Deneyim

  • 2022 - Devam Ediyor Danışman

    Şirket, SULTAN ET, ARGE

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Kromatografi Teknikleri

  • Doktora Et ve Ürünleri İşleme Mühendisliği

  • Lisans Endüstriyel Mikrobiyoloji

  • Yüksek Lisans FBATS509Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetimi

  • Lisans Gıda Biyoteknolojisi

  • Yüksek Lisans Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetimi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans Et Endüstrisinde Fonksiyonel Kültürler

  • Lisans Mezuniyet Çalışması I

  • Yüksek Lisans Gıda Analizlerinde Kromatografi Teknikleri

  • Lisans Endüstriyel Mikrobiyoloji

  • Lisans Mezuniyet Çalışması II

  • Lisans Gıda Biyoteknolojisi

  • Lisans Gıda İşleme ve Analiz Teknikleri II

Yönetilen Tezler

Araştırma Altyapısı Bilgileri

  • Ocak 2021 Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Sürdürülebilir Kalkınma

    Laboratuvar - Koordinatörlük

    Kaban G., Kaya M., Akköse A.

  • Haziran 2020 Gıda Analiz Laboratuvarları Koordinatörlüğü

    Uygulama Araştırma Merkezi - Koordinatörlük

    Kaya M., Kaban G.

Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri

  • Nutriton Congree

    Kurumsal Temsil, USDA, Amerika Birleşik Devletleri, Alaska, 2022 - 2022
  • Federating scientists and Fermented Food producers to boost innovation for society

    Kurumsal Temsil, COST-Avrupa Birliği, İspanya, Leon, 2022 - 2022