Yayınlar & Eserler

Makaleler 117
Tümü (117)
SCI-E, SSCI, AHCI (99)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (100)
ESCI (1)
Scopus (98)
TRDizin (21)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 176

1. The control of Escherichia coli 0157:H7 in the production of sucuk

9th International Azerbaijan Congress on Life, Engineering, Mathematical, and Applied Sciences, Baku, Azerbaycan, 20 - 22 Aralık 2024, ss.532-542, (Tam Metin Bildiri)

2. Bibliometric analysis of lactic acid bacteria in fermented sausages

9th International Azerbaijan Congress on Life, Engineering, Mathematical, and Applied Sciences, Baku, Azerbaycan, 20 - 22 Aralık 2024, ss.523-531, (Tam Metin Bildiri)

3. Latilactobacillus sakei as starter and protective culture in meat products

10th International Artemis Scientific Research Congress, Bükreş, Romanya, 29 - 30 Kasım 2024, ss.239-249, (Tam Metin Bildiri)

4. Staphylococcus aureus in sucuk and heat tretaed sucuk

10th International Artemis Scientific Research Congress, Bükreş, Romanya, 29 - 30 Kasım 2024, ss.232-238, (Tam Metin Bildiri)

5. EFFECT OF USİNG CELERY POWDER ON SENSORY PROPERTIES OF HEAT-TREATED SUCUK

INTERNATİONAL THALES CONGRESS ON LIFE,ENGINEERING,ARCHITECTURE AND MATHEMATICS, Cairo, Mısır, 18 - 19 Ekim 2024, ss.558-571, (Tam Metin Bildiri)

6. Effect of using celery powder on sensory properties of heat treated sucuk

International Thales Congress on Life, Engineering, Architecture, and Mathematics, Kahire, Mısır, 18 - 19 Ekim 2024, ss.558-571, (Tam Metin Bildiri)

7. The use of black garlic in the production of meat products

8th International Azerbaijan Congres on Life, Engineering, Mathematical and Applied Sciences, Azerbaycan, 24 - 25 Eylül 2024, ss.546-562, (Tam Metin Bildiri)

8. Use of vegetable powders as curing agent in emulsified meat products

8th International Azerbaijan Congres on Life, Engineering, Mathematical and Applied Sciences, Azerbaycan, 24 - 25 Eylül 2024, (Tam Metin Bildiri)

9. Isolation and identification of Listeria monocytogenes from kavurma

18th International Istanbul Scientific Research Congress on Life, Engineering, Architecture, and Mathematical Sciences, 19 - 21 Ağustos 2024, ss.296-304, (Tam Metin Bildiri)

10. Investigation of the presence of Listeria monocytogenes in ready-to eat döner kebap

18th International Istanbul Scientific Research Congress on Life, Engineering, Architecture, and Mathematical Sciences, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ağustos 2024, ss.287-295, (Tam Metin Bildiri)

12. Et Ürünlerine Yönelik Tüketici Beklentileri

Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, (Özet Bildiri)

14. Fermente Et Ürünlerinde Probiyotikler

2 nd International Congress on Food Researches, Türkiye, 16 Ekim 2023, (Özet Bildiri)

15. AGE Markers in Fish and Fish Products

ICAFVP 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOOD, VETERINARY AND PHARMACY SCIENCES, Belgrade, Sırbistan, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.159-167, (Tam Metin Bildiri)

16. AGE Markers in Fish and Fish Product

ICAFVP 2nd International Conference On Agriculture, Food, Veterinary And Pharmacy Sciences, Belgrade, Sırbistan, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.159-167, (Tam Metin Bildiri)

17. The effects of different salt and fat levels on volatile compounds of kavurma

7. International İstanbul Scientific Research Congress, 18 Aralık 2021, (Tam Metin Bildiri)

18. Some technological properties of lactic acid bacteria isolated from pastırma

7. International İstanbul Scientific Research Congress, 18 - 20 Aralık 2021, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

19. Effects of ripening rate, starter culture and fat type on volatile compounds of sucuk

7. International İstanbul Scientific Research Congress, 18 Aralık 2021, (Tam Metin Bildiri)

20. Sebze Ekstraktları İle Kür Edilmiş Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes

5. Uluslararası Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Kongresi, 24 - 25 Nisan 2021, ss.1-7, (Tam Metin Bildiri)

21. Assessment of the Effects of Starter Cultures on the Safety of Sucuk

10th International Scientific Research Congress, Science and Engineering, 10 - 11 Nisan 2021, ss.1-8, (Tam Metin Bildiri)

22. Salt (NaCl) reduction in sucuk, heat-treated sucuk and pastırma

International Symposium of Scientific Research and Innovative Studies, Balıkesir, Türkiye, 22 Şubat - 25 Nisan 2021, ss.1-9, (Tam Metin Bildiri)

23. Et ve Et Ürünlerinde Pentosidin

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, 6 - 08 Ekim 2020, sa.75, ss.124, (Özet Bildiri)

24. Aroma Endüstrisinde Limonen

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.173, (Özet Bildiri)

25. Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.149, (Özet Bildiri)

26. Et Ürünlerinde Uçucu Olmayan Nitrozaminler

IV.Et Ürünleri Çalıştayı, 6 - 08 Ekim 2020, ss.125, (Özet Bildiri)

27. Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.16, (Özet Bildiri)

28. Barberry (Berberis vulgaris L.) Ekstraktının Piliç Sosislerin Uçucu Bileşik Profiline Etkisi

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.18, (Özet Bildiri)

29. Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu

IV.Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.84, (Özet Bildiri)

30. Transglutaminaz enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri

Eurasian BioChem 2020, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.164, (Özet Bildiri)

33. The Effect of Low-Sodium Mixtures of Salts on Microbiological Properties of Pastırma During Storage

The 3nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucases, Bosna-Hersek, ss.13, (Özet Bildiri)

34. Effect of Modified Atmosphere Packaging on Color and Sensory Properties of Pastırma Produced with Different Chloride Salts

The 3nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucases, Bosna-Hersek, ss.165, (Özet Bildiri)

35. Et Ürünlerinde Nitrozaminlerin Belirlenmesinde Kullanılan Kromatografik Teknikleri

Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu, Bayburt, Türkiye, ss.303, (Özet Bildiri)

36. Effect of Heat Processing on The Volatile Compounds And Sensory Properties of Sucuk

1st International Symposium on Fermented Meats, Almanya, ss.45, (Özet Bildiri)

38. Color and Sensory Characteristics of Sucuk:Effect of Different Processing Conditions

1st International Symposium on Fermented Meats, Almanya, ss.37, (Özet Bildiri)

39. Dilimlenmiş Salamlarda L. monocytogenes in Gelişimi Üzerine L.sakei’ nin Etkisi

2.Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, ss.32, (Özet Bildiri)

40. Lactic Acid Bacteria in Pastirma

The 2nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’’, Makedonya, ss.304, (Özet Bildiri)

41. Fermented Sausages: Yeasts As Starter Culture

2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, ss.294, (Özet Bildiri)

44. Antioxidant Peptides in Meat and Meat Products

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.967-974, (Tam Metin Bildiri)

45. Advanced Glycation End-Products in Cooked Meat Products

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life Sport’, 2 - 06 Ekim 2019, ss.562-568, (Tam Metin Bildiri)

46. Mechanical Deboned Meat in Meat Industry

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.960-966, (Tam Metin Bildiri)

47. Vanillin Production by Bioconversion

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.975-981, (Tam Metin Bildiri)

48. Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase

1st International/11 th National Food Engineering Congress, 7 - 09 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

49. Furosine in Foods

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1639-1643, (Tam Metin Bildiri)

50. Occurrence of Nitrosamines in Sucuk and Heat-Treated Sucuk

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1762-1765, (Tam Metin Bildiri)

51. Antioxidant Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated/Identified from Pastırma

International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)

52. Lipid Production by Yarrowia lipolytica Strains

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)

53. The Effects of Black Pepper and Sodium Ascorbate on Microbiological Properties of Sucuk

International Congress on Engineeringand Life Science, 11 - 14 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

54. Effects of Different Nitrite Levels on Volatile Compounds and Physico-Chemical Properties of Pastırma

2nd International Congress on Engineering and Life Science, 11 - 14 Nisan 2019, ss.120-122, (Tam Metin Bildiri)

55. The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma

International COngress on Engineering and Life Science, 11 - 14 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

57. Volatile profile of heat-treated sucuk produced with different nitrite and sodium ascorbate levels

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.392, (Özet Bildiri)

59. EFFECTS OF DIFFERENT ESSENTIAL OIL SOURCES ON BIOMASS,OIL PRODUCTION AND OIL YIELD OF Yarrowia lipolytica STRAINS

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.387, (Özet Bildiri)

60. THE LIPOLYTIC ENZYME ACTIVITIES OF PASTIRMA TYPESPRODUCED WITH DIFFERENT SALT LEVELS

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.389, (Özet Bildiri)

61. Heat-treated sucuk with Pediococcus acidilactici S147: the effect of core temperature

European Biotechnology Congress, Athens, Yunanistan, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.280, (Özet Bildiri) identifier

63. The Effect of Potassium Chloride Usage on ProductProperties of Heat-Treated Sucuk

Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.443-444, (Özet Bildiri)

64. Physico-chemical and sensory properties of sucuk produced by using water buffalo meat

International Congress on Engineering and Life Sciences, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

65. Textural Characteristics of Heat Treated Sucuk Produced by Using Different Salt Mixtures

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.711, (Özet Bildiri)

66. The effect of transglutaminase enzyme on physico-chemical, microbiological, sensory and textural properties of pastırma

International Congress on Engineering and Lİfe Science, 26 - 29 Nisan 2018, ss.44-47, (Tam Metin Bildiri)

67. Effect of Using Sheep Tail Fat on some Physicochemical and Sensory Properties of Heat Treated Sucuk

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.759, (Özet Bildiri)

69. Lipase Activity of Coagulase Negative Staphylococci from Fermented Sausages

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.790, (Özet Bildiri)

70. Volatile Compounds and Some Physico-Chemical Properties of Bologna-Type Beef Sausage Produced With Sunflower Oil

47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

71. Effects of Using Hazelnut Oil on Some Physico-Chemical Properties and Volatile Compounds of Bologna-Type Beef Sausage

47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

72. Effects of using hazelnut oil on some pyhsico-chemical properties and volatile compounds of Bologna type beef sausage

47th International Scientific Conference on Food Engineering and Biotechnology, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

73. Pastırmanın renk değerlerine transglutaminaz enziminin etkisi

10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

74. Pastırmada Enterokoklar

10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

75. Kür edilmiş et ürünlerinde nitrozamin oluşumu ve fenolik bileşikler

10.Gıda Mühendiliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

76. Kür edilmiş et ürünlerinde nitrik oksit

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

77. Pastırmanın renk değerleri üzerine transglutaminaz enziminin etkisi

10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

78. Genotypic identification of yeast from pastırma

3nd International Symposium on fermented meat, Clermont-Ferrand, Fransa, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

79. Isolated and characterization of enterococci from pastırma

3rd International Symposıum on Fermented Meat, Fransa, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

81. Biogenic amines content and some qualitative properties of different pastırma types

3rd International Symposium on Fermented Meat, Fransa, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

83. Assesment of waste breads in lactic acid production

II:International Conference on Advanced Engineering Technologies, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

84. Use of hot boned meat in emulsified meat products

International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016

85. Lactic acid bacteria in emulsified meat products

International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016

86. Formation of Aroma in Emulsified Meat Products

International congress on food of animal origin, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)

87. Use of Hot-Boned Meat in Emulsified Meat Products

International Congress on Food of Animal Origin, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.184, (Tam Metin Bildiri)

88. Effect of Nitrite on Shelf Life and Safety of Emulsified Meat Products

International Congress on Food of Animal Origin, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.182, (Tam Metin Bildiri)

94. Pastırma Üretim Aşamalarında Biyojen Aminler

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.508, (Özet Bildiri)

97. Farklı Klorür Tuzlarının Sucuğun Uçucu Bileşkleri Üzerine Etkileri.

Türkiye 12. Gıda kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.511, (Özet Bildiri)

99. The use of Lactobacillus plantarum as starter culture in heat-treated sucuk

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231, (Özet Bildiri) identifier

100. Antagonistic activities of lactic acid bacteria isolated from Pastirma

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231, (Özet Bildiri) identifier

101. Some technological properties of coagulase negative Staphylococci strains isolated from Pastirma

European Biotechnology Conference, Letonya, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.231, (Özet Bildiri) identifier

102. Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları

9. Gıda Mühendisleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.7, (Özet Bildiri)

104. Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.131, (Özet Bildiri)

105. Gıda Endüstrisinde Nanokapsülasyon

Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu, Bayburt, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2015, ss.139, (Özet Bildiri)

106. Effects of Partial Replacement of Sodium Chloride with KCI, MgCI2, and CaCI2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma

The 3nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucases, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.169, (Özet Bildiri)

107. Effect of Partial Replacement of Sodium Cloride with KCl, MgCl2 and CaCl2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.169, (Özet Bildiri)

108. Effects of Partial Replacement of Sodium Chloride with KCl, MgCl2 and CaCl2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma

The 3rd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucacus’, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.169, (Tam Metin Bildiri)

110. Sucuktan bakteriyosin üreten laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve moleküler karakterizasyonu

4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Afyon, Türkiye, 21 - 24 Ağustos 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

111. Microbial production of Riboflavin

European Biotechnology Congress, Bucharest, Romanya, 7 - 09 Mayıs 2015, cilt.208, (Özet Bildiri) identifier

112. Pastırmadan Bakteriyosin Üreten Laktik Asit Bakterilerin İzolasyonu ve Moleküler Karakterizasyonu

Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

113. Geleneksel Türk Et Ürünleri Sucuk, Pastırma ve Kavurmada Tuz Oranının Azaltılabilme İmkanları

Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Bilecik, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015, ss.359, (Özet Bildiri)

114. Isolation And Molecular Characterization Of Bacteriocin Producing Lactic Acid Bacteria From Pastırma

Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Bilecik, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

115. Pastırmadan Bakteriyosin Üreten Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Moleküler Karakterizasyonu

Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Bilecik, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015, ss.353, (Özet Bildiri)

117. Parça Halde Işlenen Kuru Kür Edilmiş Et Ürünlerinde Lipolizis

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.260, (Özet Bildiri)

118. Pastırma ve Benzeri Ürünlerde Proteolizis

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.261, (Özet Bildiri)

119. Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.11, (Özet Bildiri)

120. Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

121. ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK VE BAKTERİYOSİNOJENİK LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ 

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.257, (Özet Bildiri)

122. Isıl Işlem Görmüş Sucuk Üretiminde F Değeri Uygulanması

. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.259, (Özet Bildiri)

123. Fermente Et Ürünlerinde Enterokoklar ve Bakteriyosinler

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.258, (Özet Bildiri)

124. Aroma Formation By Mold Starter Cultures In Fermented Sausages

2 nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)

126. Et Ürünleri Ile Ilgili Tebliğ ve Standartlar

. 3.Et Ürünleri Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.3, (Özet Bildiri)

127. Et Endüstrisinde Inovasyon

3.Et Ürünleri Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.62, (Özet Bildiri)

128. Isıl Işlem Görmüş Sucuk ve ısıl Işlem Koşulları

3.Et Ürünleri Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.57, (Özet Bildiri)

129. Farklı Proses Şartlarında Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri

3.Et Ürünleri Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.50, (Özet Bildiri)

130. Probiotic meat products

European Biotechnology Congress, Lecce, İtalya, 15 - 18 Mayıs 2014, cilt.185, (Özet Bildiri) identifier

131. Catalase positive cocci and volatile compounds in fermented sausages

European Biotechnology Congress, Lecce, İtalya, 15 - 18 Mayıs 2014, cilt.185, (Özet Bildiri) identifier

132. Farklı Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1055, (Özet Bildiri)

133. Tebliğ ve Standartlarda Sucuk ve Pastırma

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.27, (Özet Bildiri)

136. Cağ Kebabı

III.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.67, (Özet Bildiri)

137. Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürünün Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi

3.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.69, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

138. Vakum Ambalajlanmış Taze Etlerde Clostridium estertheticum’un Kontrolü

3.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.94, (Özet Bildiri)

139. FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ

7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 24 Kasım 2011, ss.42, (Özet Bildiri)

140. Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri

7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.93, (Özet Bildiri)

141. Volatile Compounds of Hazelnut Oil

9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Ekim 2011, ss.342, (Özet Bildiri)

143. Dilimlenmiş Salamlarda L.monocytogenes’in Gelişimi Üzerine L.Sakei nin Etkisi

2.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.32, (Özet Bildiri)

144. Heterocyclic aromatic amines in rainbow trout cooked by different methods to various levels.

1st International Congress on Food Technology, 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

145. Geleneksel Sucuklardan İzole Edilen Bakterilerin Sucuk Üretiminde Starter Kültür Olarak Kullanılabilme İmkanları

1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.5, (Özet Bildiri)

147. Heterocyclic aromatic amines in chicken cooked by different techniques to various levels

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.538, (Tam Metin Bildiri)

148. Heterocyclic aromatic amines in rainbow trout cooked by different methods to various levels.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.537, (Tam Metin Bildiri)

149. The use of Orange Fiber in Sucuk Production

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.4, (Özet Bildiri)

150. Heterocyclic aromatic amines in rainbow trout cooked by different methods to various levels.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.537, (Tam Metin Bildiri)

151. Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi

1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.357, (Özet Bildiri)

152. Et Ürünlerinde Fonksiyonel Bileşiklerin Kullanımı

6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.235, (Özet Bildiri)

153. Pastırmada Koagülaz Negatif Stafilokoklar ve Fonksiyonları

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.116-121, (Tam Metin Bildiri)

154. Fonksiyonel Et Starter Kültürleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.857, (Özet Bildiri)

155. The Effect of Starter Culture on Volatile Compounds in Sucuk

3rd International Congress on Food and Nutrition, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2009, ss.153, (Özet Bildiri)

156. The Effect of Staphylococcus carnosus on Volatile Profile of Sucuk

First European Food Congress, Ljubljana, Slovenya, 4 - 09 Kasım 2008, ss.81, (Özet Bildiri)

158. Staphylococcus carnosus’un Sucuğun Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.509, (Özet Bildiri)

160. Et ve Et Ürünlerinde Shiga Toxin Üreten Escherichia coli (STEC)

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.839, (Özet Bildiri)

161. Farklı pişirme metotlarının kuzu etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu üzerine etkileri

10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.507, (Tam Metin Bildiri)

162. Farklı Pişirme Metotlarının Kuzu Etinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.507, (Özet Bildiri)

163. Emülsiyon Tipi Et Ürünlerinde Listeria monocytogenes ve Kontrolü.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.837, (Özet Bildiri)

164. Effects of different cooking procedures and levels on the formation of heterocyclic aromatic amines in rainbow trouts.

1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.115-119, (Tam Metin Bildiri)

165. Fermente ve Kuru Et Ürünlerinde Katalaz Pozitif Koklar

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.323-329, (Tam Metin Bildiri)

166. Effects of Different Cooking Procedures on the Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Beef

II. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.216, (Özet Bildiri)

167. Volatile Compounds in Pastırma

II. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.216, (Özet Bildiri)

168. The possible use of Thymus vulgaris L. in the production of sucuk.

2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.231-232, (Tam Metin Bildiri)

169. Effects of different cooking procedures on the formation of heterocyclic aromatic amines in beef.

2nd International Food and Nutrition Congress, 24 - 26 Eylül 2007, (Özet Bildiri)

170. Pastırmadan Katalaz Pozitif Kokların İzolasyonu ve İdentifikasyonu

Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.481-484, (Tam Metin Bildiri)

171. Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi

Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.303-306, (Tam Metin Bildiri)

172. Polycyclic aromatic hydrocarbons in meat and meat products

1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.143, (Tam Metin Bildiri)

173. Et ve et ürünlerinde HACCP uygulamaları

1st International Food and Nutrition Congress,, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.124, (Tam Metin Bildiri)

174. HACCP in Sucuk Production

I. International Food and nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.124, (Özet Bildiri)
Kitaplar 12

1. Pastırma

Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S.Munekata, Editör, Springer Nature, New York, ss.143-152, 2022

2. Sucuk

Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S. Munekata, Editör, Springer Nature, New York, ss.133-142, 2022

3. Pastırma

Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S.Munekata, Editör, Springer Nature, ss.143-152, 2022

4. Sucuk

Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S. Munekata, Editör, Springer Nature, ss.133-142, 2022

5. İŞlenmiş Et Ürünlerinde Uçucu Olmayan Nitrozaminler

Mühendislik alanında Araştırma ve Değerlendirmeler II, Selahattin Bardak, Editör, Gece Kitaplığı, İstanbul, ss.211-220, 2021

6. Et ve et ürünlerinde biyoaktif bileşikler

Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler - I, Selahattin Bardak,Nesli Aydın,Yalçın Boztoprak, Editör, Gece Kitaplığı /, İstanbul, ss.25-40, 2021

7. Fermente Et Ürünleri

Gıda Biyoteknolojisi, Aran N., Editör, Nobel Yayınevi, Eskişehir, ss.157-190, 2014

8. Et Ürünleri Teknolojisi

II. Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü, M. Kıvanç, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.44-61, 2010

9. Et Ürünleri Teknolojisi

Et Ürünleri Teknolojisi I, M. Kıvanç, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.24-42, 2010

10. Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının Tanımı ve Genel Prensipleri

Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, E.Öztetik, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.86-102, 2009

11. Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları

Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, E.Öztetik, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.104-122, 2009

12. Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları

Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, E.Öztetik, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.104-122, 2009
Metrikler

Yayın

318

Yayın (WoS)

112

Yayın (Scopus)

103

Atıf (WoS)

1455

H-İndeks (WoS)

22

Atıf (Scopus)

1628

H-İndeks (Scopus)

24

Atıf (Scholar)

2820

H-İndeks (Scholar)

28

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

54

Tez Danışmanlığı

28

Açık Erişim

17
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları