Makaleler
117
Tümü (117)
SCI-E, SSCI, AHCI (99)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (100)
ESCI (1)
Scopus (98)
TRDizin (21)
Diğer Yayınlar (9)
27. Volatile Compounds of Kavurma Produced with Different Salt and Fat Levels
Food Science and Engineering Research
, cilt.2, sa.1, ss.18-22, 2023 (Hakemli Dergi)
35. Assessment of technological attributes of autochthonous starter cultures in Turkish dry fermented sausage (sucuk)
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.57, sa.7, ss.4392-4399, 2022 (SCI-Expanded)
49. Some quality properties and volatile compound profile of Ardahan Tel cheese, a traditional cheese in Turkey
Ukrainian Journal of Food Science
, cilt.9, sa.1, ss.18-29, 2021 (Hakemli Dergi)
56. The determination of acrylamide content in brewed coffee samples marketed in Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.37, sa.2, ss.280-287, 2020 (SCI-Expanded)
60. Tarhun ve Kişniş Tohumunun Uçucu Yağ Bileşenleri
Bayburt üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.2, ss.26-33, 2019 (Hakemli Dergi)
70. Volatile Compounds and Fatty Acid Composition of Crude and Refined Hazelnut Oils
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.49, ss.104-110, 2018 (Hakemli Dergi)
76. A View on volatile compounds of kars gruyere cheesei a traditional cheese in Turkey
American Journal of Food Science and Technology
, cilt.5, ss.6-10, 2017 (Hakemli Dergi)
78. Contribution of catalase positive cocci on flavour formation in fermented sausage
British Journal of Applied Science and Technology
, cilt.17, ss.1-8, 2016 (Hakemli Dergi)
79. Some technological properties of coagulase negative Staphylococci strains isolated from pastırma
Journal Of Biotechnology
, cilt.231, ss.60, 2016 (SCI-Expanded)
80. Antagonistic activities of lactic acid bacteri isolated from pastırma
Journal Of Biotechnology
, cilt.231, ss.55, 2016 (SCI-Expanded)
82. The effects of cooking time and sugar on total phenols, hydroxymethylfurfural and acrylamide content of mulberry leather (pestil)
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
, cilt.8, sa.4, ss.493-500, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
85. Probiotic Meat Products
Journal Of Biotechnology
, cilt.185, ss.25-26, 2014 (SCI-Expanded)
87. Effect of Heat Treatment on the VOlatile COmpound Profile and Other Quantitative Properties of Sucuk
Fleischwirsthaft International
, cilt.5, ss.69-74, 2013 (Hakemli Dergi)
88. Changes of Volatile Compounds of Herby Cheese During the Storage Period
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.19, sa.3, ss.535-540, 2013 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
90. Some Physico-chemical Properties and Organic Acid Profiles of Herby Cheeses
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.19, sa.1, ss.89-95, 2013 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
94. Vaktıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin izolasyonu ve Tanısı
Akademik Gıda, Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.10, sa.3, ss.47-50, 2012 (Hakemli Dergi)
101. Heterocyclic Aromatic Amine Contents of Beef and Lamb Chops Cooked by Different Methods to Varying Levels
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES
, cilt.9, sa.10, ss.1436-1440, 2010 (SCI-Expanded, Scopus)
113. Fermente Sosislerde Uçucu Bileşikler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.38, sa.2, ss.225-230, 2007 (SCI-Expanded)
114. S. xylosus ve L.plantarum Suşlarının Sucuğun Duyusal Özellikleri ve Renk Değerleri Üzerine Etkileri
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.38, sa.1, ss.83-89, 2007 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
176
11. Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Biberiye Oleoresin Kullanımının Ürün Özelliklerine Etkisi
13. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 02 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)
12. Et Ürünlerine Yönelik Tüketici Beklentileri
Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı, Kayseri, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2023, (Özet Bildiri)
13. Effects of Different Fat Level and Cooking Times on The Formation of Carboxymethyl-Lysine in Heat-Treated Chicken Sucuk
2 nd International Congress on Food Researches, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.498-501, (Tam Metin Bildiri)
14. Fermente Et Ürünlerinde Probiyotikler
2 nd International Congress on Food Researches, Türkiye, 16 Ekim 2023, (Özet Bildiri)
21. Assessment of the Effects of Starter Cultures on the Safety of Sucuk
10th International Scientific Research Congress, Science and Engineering, 10 - 11 Nisan 2021, ss.1-8, (Tam Metin Bildiri)
22. Salt (NaCl) reduction in sucuk, heat-treated sucuk and pastırma
International Symposium of Scientific Research and Innovative Studies, Balıkesir, Türkiye, 22 Şubat - 25 Nisan 2021, ss.1-9, (Tam Metin Bildiri)
27. Transglutaminaz Enzim Uygulamasının Pastırma Çeşitlerinin Serbest Amino Asit Kompozisyonuna Etkisi
IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.16, (Özet Bildiri)
29. Farklı Tuz Oranları Kullanılarak Üretilen Pastırma Çeşitlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu
IV.Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.84, (Özet Bildiri)
30. Transglutaminaz enzimi kullanılarak üretilen pastırma çeşitlerinin uçucu bileşikleri
Eurasian BioChem 2020, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.164, (Özet Bildiri)
31. The Effects of Sodium, Potassium, Calcium, And Magnesium Chloride Salts on The Physico-Chemical, Microbiological, and Sensory Properties of Pastırma (oral)
2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, ss.32, (Özet Bildiri)
33. The Effect of Low-Sodium Mixtures of Salts on Microbiological Properties of Pastırma During Storage
The 3nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucases, Bosna-Hersek, ss.13, (Özet Bildiri)
34. Effect of Modified Atmosphere Packaging on Color and Sensory Properties of Pastırma Produced with Different Chloride Salts
The 3nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucases, Bosna-Hersek, ss.165, (Özet Bildiri)
37. Determination of Volatile Compounds of Sucuk with Different Fat and Orange Fiber Levels
Euro FoodChem XVII, İstanbul, Türkiye, ss.624, (Özet Bildiri)
40. Lactic Acid Bacteria in Pastirma
The 2nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus’’, Makedonya, ss.304, (Özet Bildiri)
41. Fermented Sausages: Yeasts As Starter Culture
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, ss.294, (Özet Bildiri)
43. The Effects of Different Processing Conditions on Biogenic Amine Formation and Some Qualitative Properties in Pastırma Production
2nd International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, ss.62, (Özet Bildiri)
45. Advanced Glycation End-Products in Cooked Meat Products
5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life Sport’, 2 - 06 Ekim 2019, ss.562-568, (Tam Metin Bildiri)
46. Mechanical Deboned Meat in Meat Industry
5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.960-966, (Tam Metin Bildiri)
48. Textural Properties of Pastırma Types with Transglutaminase
1st International/11 th National Food Engineering Congress, 7 - 09 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
51. Antioxidant Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated/Identified from Pastırma
International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)
55. The Effect of Using Transglutaminase on Free Aminoacid Composition and Volatile Compound Profile of Pastırma
International COngress on Engineering and Life Science, 11 - 14 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
56. The Effects of transglutaminase enzyme on physico-chemical, microbiological, sensory and textural properties of pastırma
International Congress on Engineering and Life Sciences, 26 - 29 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
57. Volatile profile of heat-treated sucuk produced with different nitrite and sodium ascorbate levels
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.392, (Özet Bildiri)
58. EFFECTS OF CHITOSAN AND CHITOSAN BASED NANOCOMPOSITE COATINGS ON MICROBIOLOGICAL AND PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF RAINBOW TROUT FILLETS
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.388, (Özet Bildiri)
62. The Effect of Sheep Tail Fat on Fatty Acid Composition,Physico-Chemical and Microbiological Properties ofHeat-Treated Sucuk
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.445-446, (Özet Bildiri)
63. The Effect of Potassium Chloride Usage on ProductProperties of Heat-Treated Sucuk
Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.443-444, (Özet Bildiri)
64. Physico-chemical and sensory properties of sucuk produced by using water buffalo meat
International Congress on Engineering and Life Sciences, 26 - 29 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
65. Textural Characteristics of Heat Treated Sucuk Produced by Using Different Salt Mixtures
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.711, (Özet Bildiri)
66. The effect of transglutaminase enzyme on physico-chemical, microbiological, sensory and textural properties of pastırma
International Congress on Engineering and Lİfe Science, 26 - 29 Nisan 2018, ss.44-47, (Tam Metin Bildiri)
68. Identification And Characterization Of Lactic Acid Bacteria Isolated From Sucuk, A Traditional Turkish Dry- Fermented Sausage
European Biotechnology Congress 2018, Atena, Yunanistan, 26 - 28 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
70. Volatile Compounds and Some Physico-Chemical Properties of Bologna-Type Beef Sausage Produced With Sunflower Oil
47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
71. Effects of Using Hazelnut Oil on Some Physico-Chemical Properties and Volatile Compounds of Bologna-Type Beef Sausage
47th International Scientific Conference on FoodEngineering and Biotechnology, Kuala-Lumpur, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
72. Effects of using hazelnut oil on some pyhsico-chemical properties and volatile compounds of Bologna type beef sausage
47th International Scientific Conference on Food Engineering and Biotechnology, Malezya, 21 - 22 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
73. Pastırmanın renk değerlerine transglutaminaz enziminin etkisi
10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
74. Pastırmada Enterokoklar
10.Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
77. Pastırmanın renk değerleri üzerine transglutaminaz enziminin etkisi
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
78. Genotypic identification of yeast from pastırma
3nd International Symposium on fermented meat, Clermont-Ferrand, Fransa, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
79. Isolated and characterization of enterococci from pastırma
3rd International Symposıum on Fermented Meat, Fransa, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
80. Technological properties of coagulase negative Staphylococci isolated from sucuk, a traditional dry-fermented sausage
3nd International Symposium on Fermented Meat, Clermont-Ferrand, Fransa, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
81. Biogenic amines content and some qualitative properties of different pastırma types
3rd International Symposium on Fermented Meat, Fransa, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
82. Effects of partial replacement of sodium chloride with KCl, MgCl2 and CaCl2 on some qualitative properties of heat-treated sucuk
3rd International Symposium on Fermented Meat, Fransa, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
83. Assesment of waste breads in lactic acid production
II:International Conference on Advanced Engineering Technologies, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
84. Use of hot boned meat in emulsified meat products
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016
85. Lactic acid bacteria in emulsified meat products
International Congress on Food of Animal Origin, 10 - 13 Kasım 2016
86. Formation of Aroma in Emulsified Meat Products
International congress on food of animal origin, 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
87. Use of Hot-Boned Meat in Emulsified Meat Products
International Congress on Food of Animal Origin, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.184, (Tam Metin Bildiri)
89. The effects of using different levels hazelnut oil on instrumental texture properties of Bologna type sausage
2nd Congress on Food Structure & Design, 26 - 28 Ekim 2016
90. Effect of using sunflower oil on textural properties of bologna type sausage
2nd congress on food structure and design, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
91. The effects of different chloride salts on lypolytic and proteolytic properties of traditionally produced pastırma
2nd Congress on Food Structure & Design, 26 - 28 Ekim 2016
93. L sakei nin Isıl İşlem Görmüş Sucuğun Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
94. Pastırma Üretim Aşamalarında Biyojen Aminler
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.508, (Özet Bildiri)
95. Yerel Lactobacillus plantarum Suşlarının Antagonistik Aktiviteleri ve Bazı Teknolojik Özellikleri
12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.530, (Özet Bildiri)
98. Effects of Lactobacillus sakei S15 and Staphylococcus xylosus GM92 on volatile compounds and sensory characteristics of heat treated sucuk
International Conference on Food Microbiology, Birleşik Krallık, 8 - 10 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
102. Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları
9. Gıda Mühendisleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.7, (Özet Bildiri)
103. Sodyum Oranı Düşürülmüş Tuz Karışımlarının Pastırmanın Katepsin B, B+L ve H aktivitelerine etkileri
9. Gıda Mühendisleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.125, (Özet Bildiri)
104. Farklı Klorür Tuzları Kullanılarak Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.131, (Özet Bildiri)
105. Gıda Endüstrisinde Nanokapsülasyon
Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu, Bayburt, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2015, ss.139, (Özet Bildiri)
106. Effects of Partial Replacement of Sodium Chloride with KCI, MgCI2, and CaCI2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma
The 3nd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucases, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.169, (Özet Bildiri)
107. Effect of Partial Replacement of Sodium Cloride with KCl, MgCl2 and CaCl2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.169, (Özet Bildiri)
108. Effects of Partial Replacement of Sodium Chloride with KCl, MgCl2 and CaCl2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma
The 3rd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucacus’, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.169, (Tam Metin Bildiri)
109. Effects of modified atmosphere packaging on color and sensory properties of pastırma produced with different chloride salts
The 3nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.165
110. Sucuktan bakteriyosin üreten laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve moleküler karakterizasyonu
4. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Afyon, Türkiye, 21 - 24 Ağustos 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
112. Pastırmadan Bakteriyosin Üreten Laktik Asit Bakterilerin İzolasyonu ve Moleküler Karakterizasyonu
Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
114. Isolation And Molecular Characterization Of Bacteriocin Producing Lactic Acid Bacteria From Pastırma
Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Bilecik, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015, ss.1, (Özet Bildiri)
115. Pastırmadan Bakteriyosin Üreten Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Moleküler Karakterizasyonu
Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi, Bilecik, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2015, ss.353, (Özet Bildiri)
116. A Bacteriocinogenic Lactic Acid Bacterium from Turkish Traditional fermented sucuk and Its Molecular Characterization
International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS) 2015, 15 - 19 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
118. Pastırma ve Benzeri Ürünlerde Proteolizis
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.261, (Özet Bildiri)
119. Farklı Bölgelere Ait Zeytinyağlarının Yağ Asidi Bileşimi
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.11, (Özet Bildiri)
121. ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK VE BAKTERİYOSİNOJENİK LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.257, (Özet Bildiri)
122. Isıl Işlem Görmüş Sucuk Üretiminde F Değeri Uygulanması
. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.259, (Özet Bildiri)
123. Fermente Et Ürünlerinde Enterokoklar ve Bakteriyosinler
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.258, (Özet Bildiri)
124. Aroma Formation By Mold Starter Cultures In Fermented Sausages
2 nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
125. Identification of Volatile Compounds of Olive Oil From Different Geographic Region
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
127. Et Endüstrisinde Inovasyon
3.Et Ürünleri Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.62, (Özet Bildiri)
129. Farklı Proses Şartlarında Üretilen Pastırmaların Uçucu Bileşikleri
3.Et Ürünleri Çalıştayı, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.50, (Özet Bildiri)
132. Farklı Nitrat Seviyelerinin Pastırmanın Bazı Kalitatif Özelliklerine Etkileri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1055, (Özet Bildiri)
134. Van Piyasasından Toplanan Otların Çökelek Peynirinin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
135. FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU
III.GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
136. Cağ Kebabı
III.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.67, (Özet Bildiri)
137. Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Ürünün Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
3.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.69, (Özet Bildiri)
138. Vakum Ambalajlanmış Taze Etlerde Clostridium estertheticum’un Kontrolü
3.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2012, ss.94, (Özet Bildiri)
139. FARKLI HAYVANSAL YAĞLAR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAVURMALARIN UÇUCU BİLEŞİKLERİ
7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 24 Kasım 2011, ss.42, (Özet Bildiri)
140. Farklı Proses Şartlarında Olgunlaştırılan Sucukların Tekstürel Özellikleri
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.93, (Özet Bildiri)
141. Volatile Compounds of Hazelnut Oil
9th Euro Fed Lipid Congress, Rotterdam, Hollanda, 18 - 21 Ekim 2011, ss.342, (Özet Bildiri)
142. The effects of different animal fats on sensory properties of kavurma A Turkish Meat product
4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011, (Özet Bildiri)
146. Farklı Oranlarda Portakal Lifi ve Kuyruk Yağı Kullanımının Sucuğun Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkileri
1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.10, (Özet Bildiri)
149. The use of Orange Fiber in Sucuk Production
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.4, (Özet Bildiri)
151. Sucuk Üretiminde Portakal Lifi Kullanımının Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi
1st International Congress of Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.357, (Özet Bildiri)
152. Et Ürünlerinde Fonksiyonel Bileşiklerin Kullanımı
6.Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.235, (Özet Bildiri)
153. Pastırmada Koagülaz Negatif Stafilokoklar ve Fonksiyonları
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.116-121, (Tam Metin Bildiri)
154. Fonksiyonel Et Starter Kültürleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.857, (Özet Bildiri)
168. The possible use of Thymus vulgaris L. in the production of sucuk.
2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.231-232, (Tam Metin Bildiri)
170. Pastırmadan Katalaz Pozitif Kokların İzolasyonu ve İdentifikasyonu
Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.481-484, (Tam Metin Bildiri)
171. Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi
Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.303-306, (Tam Metin Bildiri)
175. Vakum ambalajlanmış gökkuşağı alabalığı filetolarında Lactobacillus sakei Lb 706 nın Listeria monocytogenes in davranışı üzerine etkisi
XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2005
Kitaplar
12
3. Pastırma
Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S.Munekata, Editör, Springer Nature, ss.143-152, 2022
4. Sucuk
Production of Traditional Mediterranean Meat Products, Jose Manuel Lorenzo,Ruben Dominguez,Mirian Pateiro,Paulo E.S. Munekata, Editör, Springer Nature, ss.133-142, 2022