Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor 1. Türkiye Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇETİN B. (Yürütücü), AKTAŞ H., MERAL H., YÜKSEL M., BAZU ÇIRPICI B.
-
2023 - 2024 Enterococcus faecium H108 ve H206 Suşlarının Ürettikleri Bakteriyosinlerin karakterizasyonu ve Bazı in vitro Probiyotik Özelliklerinin İncelenmesi
-
2020 - 2023 Yenidoğan Feçesinden Elde Edilen İzolatların Probiyotik Özellik Karakterizasyonu Helicobacter pylori ve Bazı Patojenlere Karşı Antagonistik Etkilerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜLER M. A. (Yürütücü), ALBAYRAK B., ÇETİN B., KARA M., İŞLEK A., TEKGÜNDÜZ K. Ş., et al.
-
2020 - 2023 Beyaz Peynirde Listeria monocytogenesin Kontrol Altına Alınması Amacıyla Uygun Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Bazı Bakteriyosinleri Üretim Yeteneklerinin İncelenmesi
-
2019 - 2020 Erzurum Piyasasında Satışa Sunulan Çiğ Sütlerin Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi ve İşletme Sahiplerinin Bilgilendirilmesi
-
2019 - 2020 Satışa Sunulan Yeşil Yapraklı Bazı Sebzelerin Toplum Sağlığı Açısından Genel Mikrobiyolojik Kalitelerinin Belirlenmesi Erzurum Örneği
-
2015 - 2017 TAŞ DEĞİRMENDE ÖĞÜTME İŞLEMİNİN UN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ