SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of Mold Diversity of Some Fruits Sold in Eastern Turkey
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.12, sa.4, ss.2199-2208, 2022 (Hakemli Dergi)
Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direnç Mekanizmaları
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.28, sa.2, ss.71-82, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
İnsan Orijinli Geotrichum candidum M1 Suşunun Bazı in vitro Probiyotik Özelliklerinin İncelenmesi
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1-2
Yeni Bir Gıda Patojeni Arcobacter spp.
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.3-4
Beyaz Peynirden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direnç Profilleri
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.2-3
Detection of Microbial Diversity in Industrial Yoghurt Samples by HRM Analysis
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, cilt.1461
Detection of Microbial Diversity in Kefir Grains by HRM Analysis
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1456-1460
Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259
Strategies For Increasing Resistant Starch In Starchy Products
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.892
Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.262
Probiyotik Mikroorganizmaların Antibiyotik Dirençleri
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2016, ss.262
Bitki Esansiyel Yağlarının Küf Gelişimi Üzerine Etkileri
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.27
Süt Endüstrisinde Moleküler Metotlar İle Mikrobiyel Tanı
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.26