Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yeni Bir Gıda Patojeni Arcobacter spp.

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.3-4

Beyaz Peynirden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direnç Profilleri

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.2-3

Psikobiyotikler

12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.34 Creative Commons License

Functional Foods Enriched with Gamma Aminobutyric Acid (GABA)

1st International 4th Traditional Health Professional Days Symposium, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, ss.183-190 Creative Commons License

An Alternative to Additives in Fermented Dairy Products: Microbial Originated Exopolysaccharide (EPS)

1st International 4th Traditional Health Professional Days Symposium, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, ss.182 Creative Commons License

Detection of Microbial Diversity in Industrial Yoghurt Samples by HRM Analysis

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, cilt.1461

Detection of Microbial Diversity in Kefir Grains by HRM Analysis

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1456-1460

Monitoring of microbial changes during incubation in the yoghurts prepared with different culture concentrations by DNA melting curves

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.546-555

Effects of Probiotic Administration on Helicobacter pylori Eradication

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.288

Effect of Stale Bread Flours on Textural Properties of Bread

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 Ekim 0208 - 21 Ekim 2018, ss.37-43 Creative Commons License

Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259

Strategies For Increasing Resistant Starch In Starchy Products

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.892

Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.262

Probiyotik Mikroorganizmaların Antibiyotik Dirençleri

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2016, ss.262

Bitki Esansiyel Yağlarının Küf Gelişimi Üzerine Etkileri

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.27

Süt Endüstrisinde Moleküler Metotlar İle Mikrobiyel Tanı

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.26

Sofralık Zeytin ve Patojen Bakteriler

4. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2014, ss.49

Oleuropeinazın Zeytin Fermentasyonundaki Rolü

4. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2014, ss.47

Metrikler

Yayın

29

Atıf (WoS)

15

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

13

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

9

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları