SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of Mold Diversity of Some Fruits Sold in Eastern Turkey
Journal of the Institute of Science and Technology
, cilt.12, sa.4, ss.2199-2208, 2022 (Hakemli Dergi)
![Creative Commons License](/Content/images/creative-commons/licenses/small/by-nc.png)
Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direnç Mekanizmaları
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.28, sa.2, ss.71-82, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Determination of some in vitro probiotic properties of bacteriocinogenic Enterococcus faecium H108 and H206 strains
Food System Microbiomes 2024, Turin, İtalya, 14 - 17 Mayıs 2024, ss.124
İnsan Orijinli Geotrichum candidum M1 Suşunun Bazı in vitro Probiyotik Özelliklerinin İncelenmesi
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1-2
Beyaz Peynirden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Antibiyotik Direnç Profilleri
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.2-3
Yeni Bir Gıda Patojeni Arcobacter spp.
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.3-4
Detection of Microbial Diversity in Industrial Yoghurt Samples by HRM Analysis
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, cilt.1461
Detection of Microbial Diversity in Kefir Grains by HRM Analysis
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1456-1460
Nutritional Value Of Mushrooms And Its Effect On Enrichment Of Bread
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1259
Strategies For Increasing Resistant Starch In Starchy Products
The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.892
Ekmeğin, Besin Değeri ve Fonksiyonel Özelliklerinin Artırılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.262
Probiyotik Mikroorganizmaların Antibiyotik Dirençleri
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2016, ss.262
Süt Endüstrisinde Moleküler Metotlar İle Mikrobiyel Tanı
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.26
Bitki Esansiyel Yağlarının Küf Gelişimi Üzerine Etkileri
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.27