Desteklenen Projeler

Desteklenen Projeler

Öğrenci Projeleri

  • 2023 - 2024 Arceuthobium oxycedri (Ardıç Güvelegi) ve Juniperus oxycedrus (Ardıç) Bitkilerinin Farklı Kısımlarının Farklı Biyolojik Aktivitelerinin Belirlenmesi, Karsılastırılması ve LC-MS/MS Cihazı ile Içerik Analizi

    Ar-Ge Projesi , Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Meslek Bilimleri, Türkiye

  • 2023 - 2024 Piyasada Kersetin Içeren Ürünler ile Dogal Olarak Yetisen Vaccinium myrtillus (Yaban Mersini) Ekstresinde LC/MS-MS Cihazıyla Kersetin Içerik Tayininin Yapılması ve Karsılastırılması

    Ar-Ge Projesi , Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Meslek Bilimleri, Türkiye

  • 2023 - 2024 Yatıstırıcı etkiye sahip organik ürünün (Soothing Complex) içerigindeki bitkilerin farklı ekstraksiyon yöntemiyle hazırlanan ekstrelerinin ve karısımlarının farklı biyolojik aktivitelerinin belirlenmesi

    Ar-Ge Projesi , Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Meslek Bilimleri, Türkiye

  • 2023 - 2024 Iğdır'da yetiştirilen Rosa damascena Mill.'den elde edilen ürün ve artık maddelerin farklı biyolojik aktiviteler açısından degerlendirilmesi ve karsılastırılması

    Ar-Ge Projesi , Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Meslek Bilimleri, Türkiye

  • 2022 - 2023 Prunus laurocerasus (Taflan, Karayemiş) Bitkisinin Farklı Kısımlarının Alfa-Glukozidaz İnhibisyon Aktivitesi Ve Antioksidan Etkileri Açısından In Vitro Olarak Değerlendirilmesi ve Karşılaştırılması

    Ar-Ge Projesi , Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Meslek Bilimleri, Türkiye

  • 2022 - 2023 Tavuk, Bıldırcın Ve Kaz Yumurtalarından Solvent Ekstraksiyonu Ve Geleneksel Yöntemle Elde Edilen Yağların İçerik Analizi Ve L929 Hücreleri Üzerinde Yara İyi Edici Etkinliklerinin Değerlendirilmesi

    Ar-Ge Projesi , Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Eczacılık Meslek Bilimleri, Türkiye