-
2018 - 2023 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2015 - 2018 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
-
2011 - 2015 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
-
2023 Doktora
PROBİYOTİK VE STARTER ÖZELLİKTEKİ YOĞURT BAKTERİLERİNİN İZOLASYONU VE SEÇİLEN SUŞLARLA ÜRETİLEN YOĞURTLARIN MİKROBİYOLOJİK, FİZİKOKİMYASAL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 Yüksek Lisans
Ev yapımı ve endüstriyel olarak üretilen yoğurtların mikrobiyolojik özelliklerinin incelenmesi ve potansiyel probiyotik suşların belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
C1 İleri İngilizce
-
2023Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
İş Sağlığı ve Güvenliği , Atatürk Üniversitesi
-
2022KVKK Eğitimi
Mesleki Eğitim , Atatürk Üniversitesi
-
2022Dünya Süt Günü Çalıştayı
Mesleki Eğitim , Atatürk Üniversitesi
-
2022Gıda Kayıpları ve Gıda Atıklarının Değerlendirilmesine Yönelik Uygulamalar
Mesleki Eğitim , Atatürk Üniversitesi
-
2021Sivil Savunma Uzmanlığı
İş Sağlığı ve Güvenliği , Atatürk Üniversitesi
-
2021Mikrobiyoloji Laboratuvarı için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi
Mesleki Eğitim , RAN Kalite
-
2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi
Mesleki Eğitim , RAN Kalite
-
2021TS EN ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi
Mesleki Eğitim , RAN Kalite
-
2021Proje Hazırlama Eğitim Programı
Mesleki Eğitim , Atatürk Üniversitesi
-
2020Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası
Mesleki Eğitim , Atatürk Üniversitesi
-
2016QIAGEN, QIAcube ve Rotor-Gene Q Cihazları Eğitimi
Mesleki Eğitim , ATQ Biyoteknoloji