Makaleler
14
Tümü (14)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
ESCI (1)
Scopus (8)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)
3. Comparison of different animal milks on microbiological, physicochemical, sensory properties, and volatile component profile of Kefir
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.19, sa.8, ss.6020-6035, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
6. Effect of probiotic Lactiplantibacillus plantarum strains on some properties of grapefruit juice and naringin
JOURNAL OF STORED PRODUCTS RESEARCH
, cilt.108, ss.1-9, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
23
1. Bakteriyosinler: Fermente Gıdalarda Güvenlik ve Raf Ömrü Açısından Potansiyel Kullanımları
2. Gıda Mikrobiyoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)
2. Pestisitlerin Gölgesinde Bitkisel Gıda Güvenliği: Mikrobiyal Parçalama ile Kalıntı Riskinin Azaltılması
2. Gıda Mikrobiyoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)
4. ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FERMENTE SÜT ÜRÜNÜ OLAN TULUM PEYNİRİNİN MİKROBİYOTASININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALAR
6. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, ss.1-17, (Tam Metin Bildiri)
6. Yeni Bir Gıda Patojeni Arcobacter spp.
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.3-4, (Özet Bildiri)
12. Detection of Microbial Diversity in Industrial Yoghurt Samples by HRM Analysis
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, cilt.1461, (Tam Metin Bildiri)
13. Detection of Microbial Diversity in Kefir Grains by HRM Analysis
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1456-1460, (Tam Metin Bildiri)
