Yayınlar & Eserler

Makaleler 14
Tümü (14)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
ESCI (1)
Scopus (8)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 23

1. Bakteriyosinler: Fermente Gıdalarda Güvenlik ve Raf Ömrü Açısından Potansiyel Kullanımları

2. Gıda Mikrobiyoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)

2. Pestisitlerin Gölgesinde Bitkisel Gıda Güvenliği: Mikrobiyal Parçalama ile Kalıntı Riskinin Azaltılması

2. Gıda Mikrobiyoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)

3. Microbiota of Fermented Table Olives in Türkiye: Current Knowledge and Perspectives

1st International Conference on Fermented Foods, Bolzano, İtalya, 27 - 30 Ekim 2025, ss.144-145, (Özet Bildiri)

5. An investigation on probiotic properties and safety evaluation of non-starter lactic acid bacteria from traditional Turkish yoghurt

Food System Microbiomes 2024 International Conference, Turin, İtalya, 14 - 17 Mayıs 2024, ss.135, (Özet Bildiri)

6. Yeni Bir Gıda Patojeni Arcobacter spp.

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.3-4, (Özet Bildiri)

7. Yoğurt Bakterilerinin Probiyotik Özellikleri

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1, (Özet Bildiri)

8. Gıda Mikrobiyolojisi Açısından Mikrobiyal Gen Transferleri

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1, (Özet Bildiri)

9. Psikobiyotikler

12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.34, (Özet Bildiri) Creative Commons License

10. An Alternative to Additives in Fermented Dairy Products: Microbial Originated Exopolysaccharide (EPS)

1st International 4th Traditional Health Professional Days Symposium, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, ss.182, (Özet Bildiri) Creative Commons License

11. Functional Foods Enriched with Gamma Aminobutyric Acid (GABA)

1st International 4th Traditional Health Professional Days Symposium, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, ss.183-190, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

12. Detection of Microbial Diversity in Industrial Yoghurt Samples by HRM Analysis

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, cilt.1461, (Tam Metin Bildiri)

13. Detection of Microbial Diversity in Kefir Grains by HRM Analysis

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1456-1460, (Tam Metin Bildiri)

14. Effects of Probiotic Administration on Helicobacter pylori Eradication

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.288, (Özet Bildiri)

15. Investigation of microbial changes of yoghurts prepared with different culture concentrations by molecular and classical methods during storage

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

16. Monitoring of microbial changes during incubation in the yoghurts prepared with different culture concentrations by DNA melting curves

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.546-555, (Tam Metin Bildiri)

17. Effects on Some Physicochemical, Rheological and Microbiological Characteristics of Yoghurt Enriched with Quince Powder

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

18. Effects Of Apple Powder On Some Physicochemical And Rheological Properties Of Yoghurt

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

21. Nutritional Genomics

Fongar-2018, Antalya, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, ss.603, (Tam Metin Bildiri)

22. Nutritional Genomics

Fongar-2018, Antalya, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, ss.603, (Tam Metin Bildiri)

23. Using of Lactic Acid Bacteria with Antibiotic Resistance in Food Production and their importance for Food Safety

International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.345, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

39

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

35

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

35

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

61

H-İndeks (Scholar)

5

Proje

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları