Supported Projects
-
2023 - 2024 1. Türkiye Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÇETİN B. (Executive), AKTAŞ H., MERAL H., YÜKSEL M., BAZU ÇIRPICI B.
-
2022 - 2023 Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Laboratuvarlarının ARGE İmkanlarının Geliştirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
Öz E., Dağdemir E., Yüksel M., Şengül M. (Executive)
-
2022 - 2023 Türkiyede yetişen Pelargonium türlerinin kök ekstraktlarının fitokimyasal içerikleri in vitro antioksidan özellikleri ve yaygın gıda patojenleri üzerine antimikrobiyal etkisinin araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
KAVAZ YÜKSEL A. (Executive), YÜKSEL M., TOPDAŞ E. F.
-
2019 - 2020 Hınıs Meslek Yüksek Okulu Okuyor
Project Supported by Higher Education Institutions
MERHAN MUĞLU G. (Executive), YÜKSEL M., HATUNKIZ B., KARA B., ÇOBAN İ., BİNZET A. N., et al.
-
2019 - 2020 Atatürk Üniversitesi Hınıs Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü Optisyenlik Programı Eğitim Ve Uygulama Laboratuvarının Bilimsel Çalışmalar için Alt Yapısının Geliştirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
YILDIRIM S. (Executive), GÜLER O., BEKTAŞ M., YÜKSEL M., ÖZDEMİR M., MERHAN MUĞLU G., et al.
-
2017 - 2018 Erzurumda satışa sunulan tavuk etlerinde GSBL veveya AmpC üreten Escherichia colilerin prevalanslarının belirlenmesi ve enzimlerin tanımlanması
-
2016 - 2018 TAVUK ETLERİNDE SALMONELLA VE CAMPYLOBACTER'İN DÖNGÜYE DAYALI İZOTERMAL AMPLİFİKASYON (LOOP-MEDİATED ISOTHERMAL AMPLİFİCATİON) METODU İLE HIZLI BELİRLENMESİ
Project Supported by Higher Education Institutions
GÜRSES M. (Executive), YÜKSEL M., KAVAZ YÜKSEL A., TANRIVERDİ H. C.