-
2024 - 2025 Gıdalarda kombine metotlarla canlı Escherichia coli O157:H7 hücrelerinin hızlı tespiti
-
2023 - 2024 1. Türkiye Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÇETİN B. (Yürütücü), AKTAŞ H., MERAL H., YÜKSEL M., BAZU ÇIRPICI B.
-
2022 - 2024 Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Laboratuvarlarının ARGE İmkanlarının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
ŞENGÜL M. (Yürütücü), DAĞDEMİR E., ÖZ E., YÜKSEL M.
-
2022 - 2023 Türkiyede yetişen Pelargonium türlerinin kök ekstraktlarının fitokimyasal içerikleri in vitro antioksidan özellikleri ve yaygın gıda patojenleri üzerine antimikrobiyal etkisinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KAVAZ YÜKSEL A. (Yürütücü), YÜKSEL M., TOPDAŞ E. F.
-
2019 - 2020 Hınıs Meslek Yüksek Okulu Okuyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MERHAN MUĞLU G. (Yürütücü), YÜKSEL M., HATUNKIZ B., KARA B., ÇOBAN İ., BİNZET A. N., et al.
-
2019 - 2020 Atatürk Üniversitesi Hınıs Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü Optisyenlik Programı Eğitim Ve Uygulama Laboratuvarının Bilimsel Çalışmalar için Alt Yapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
YILDIRIM S. (Yürütücü), GÜLER O., BEKTAŞ M., YÜKSEL M., ÖZDEMİR M., MERHAN MUĞLU G., et al.
-
2017 - 2018 Erzurumda satışa sunulan tavuk etlerinde GSBL veveya AmpC üreten Escherichia colilerin prevalanslarının belirlenmesi ve enzimlerin tanımlanması
-
2016 - 2018 TAVUK ETLERİNDE SALMONELLA VE CAMPYLOBACTER'İN DÖNGÜYE DAYALI İZOTERMAL AMPLİFİKASYON (LOOP-MEDİATED ISOTHERMAL AMPLİFİCATİON) METODU İLE HIZLI BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÜRSES M. (Yürütücü), YÜKSEL M., KAVAZ YÜKSEL A., TANRIVERDİ H. C.