-
2023 - 2024 1. Türkiye Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇETİN B. (Yürütücü), AKTAŞ H., MERAL H., YÜKSEL M., BAZU ÇIRPICI B.
-
2022 - 2023 Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Laboratuvarlarının ARGE İmkanlarının Geliştirilmesi
-
2022 - 2023 Türkiyede yetişen Pelargonium türlerinin kök ekstraktlarının fitokimyasal içerikleri in vitro antioksidan özellikleri ve yaygın gıda patojenleri üzerine antimikrobiyal etkisinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KAVAZ YÜKSEL A. (Yürütücü), YÜKSEL M., TOPDAŞ E. F.
-
2019 - 2020 Hınıs Meslek Yüksek Okulu Okuyor
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
MERHAN MUĞLU G. (Yürütücü), YÜKSEL M., HATUNKIZ B., KARA B., ÇOBAN İ., BİNZET A. N., et al.
-
2019 - 2020 Atatürk Üniversitesi Hınıs Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü Optisyenlik Programı Eğitim Ve Uygulama Laboratuvarının Bilimsel Çalışmalar için Alt Yapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YILDIRIM S. (Yürütücü), GÜLER O., BEKTAŞ M., YÜKSEL M., ÖZDEMİR M., MERHAN MUĞLU G., et al.
-
2017 - 2018 Erzurumda satışa sunulan tavuk etlerinde GSBL veveya AmpC üreten Escherichia colilerin prevalanslarının belirlenmesi ve enzimlerin tanımlanması
-
2016 - 2018 TAVUK ETLERİNDE SALMONELLA VE CAMPYLOBACTER'İN DÖNGÜYE DAYALI İZOTERMAL AMPLİFİKASYON (LOOP-MEDİATED ISOTHERMAL AMPLİFİCATİON) METODU İLE HIZLI BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜRSES M. (Yürütücü), YÜKSEL M., KAVAZ YÜKSEL A., TANRIVERDİ H. C.