Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ASSESSMENT OF AUTHENTICITY AND ORIGIN IN DAIRY PRODUCTS WITH ANALYTICAL METHODS AND CHEMOMETRICS

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.49-50

OLIVE OILS WITH REGISTERED GEOGRAPHICAL INDICATION (GI) IN THE TURKEY: GEOGRAPHICAL ORIGIN, QUALITY AND AUTHENTICITY

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 05 Mayıs 2022, ss.51-52

Physicochemical Properties and Nutritional Quality of Nigella Sativa Oil

3rd International Conference on AdvancedEngineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019

The Effect of Dietary Fibers on Human Health

3rd International Conference on AdvancedEngineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

The Effect of Dietary Fibers on Human Health

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.10-15 Sürdürülebilir Kalkınma

Farklı Sert Kabuklu Kuru Meyvelerin Dondurma Üretiminde KullanımOlanakları

International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017

Gıda Patojenlerinin Hızlı Tespiti için Biyosensör Teknolojileri ve OptikSensörler

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017

Biyolojik Nanomakine: Bakteri Kamçısı

1.Uluslararası Bilimler Işığında Yaratılış Kongresi, 30 Kasım - 02 Aralık 2017

Biosensor Technologies and Optical Biosensors for the Rapid Detection of Foodborne Pathogens

International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017

Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak Izi

Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

A Traditional dairy Product Produced With Colostrum AGIZ AGUZ

The 3nd International Symposium on Traditional Foods from Adriaticto Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

A Traditional Ottoman Beverage Produced with Vinegar and Honey

The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

A Traditional Ottoman Beverage Produced with Vinegar and Honey

The 3nd International Symposium on “TraditionalFoods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

A Traditional dairy Product Produced With Colostrum AĞIZ AĞUZ

The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak İzi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015 Sürdürülebilir Kalkınma

Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri

Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıdalarda doğal olarak bulunan veya bulaşan toksik maddelerin sağlık üzerine etkileri

Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler - Aralık 2023 - Cilt 2, BARDAK Selahattin, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.475-498, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

KINOA’NIN (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) BILEŞIMI, FONKSIYONEL ÖZELLIKLERI VE GIDA TEKNOLOJISINDE KULLANIMI

Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar, Prof. Dr. Koray ÖZRENK, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.45-60, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

GIDA KAYNAKLI ÖNEMLI BIR PATOJEN OLAN “SALMONELLA”YA GENEL BIR BAKIŞ: GIDALARDAN SALMONELLA SPP. IZOLASYONU VE TANI YÖNTEMLERI

Mühendislik Alanında Teori ve Araştırmalar, Doç. Dr. Selahattin BARDAK, Editör, Serüven Yayınevi, İzmir, ss.43-70, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

54

Atıf (WoS)

60

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

69

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

9

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları