Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
ESCI (2)
Scopus (12)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 31

1. ASSESSMENT OF AUTHENTICITY AND ORIGIN IN DAIRY PRODUCTS WITH ANALYTICAL METHODS AND CHEMOMETRICS

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.49-50, (Özet Bildiri)

2. OLIVE OILS WITH REGISTERED GEOGRAPHICAL INDICATION (GI) IN THE TURKEY: GEOGRAPHICAL ORIGIN, QUALITY AND AUTHENTICITY

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 05 Mayıs 2022, ss.51-52, (Özet Bildiri)

3. Physicochemical Properties and Nutritional Quality of Nigella Sativa Oil

3rd International Conference on AdvancedEngineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)

4. The Effect of Dietary Fibers on Human Health

3rd International Conference on AdvancedEngineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. The Effect of Dietary Fibers on Human Health

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.10-15, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages

Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

10. Farklı Sert Kabuklu Kuru Meyvelerin Dondurma Üretiminde KullanımOlanakları

International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

11. Gıda Patojenlerinin Hızlı Tespiti için Biyosensör Teknolojileri ve OptikSensörler

II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017, (Tam Metin Bildiri)

12. Biyolojik Nanomakine: Bakteri Kamçısı

1.Uluslararası Bilimler Işığında Yaratılış Kongresi, 30 Kasım - 02 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

13. Biosensor Technologies and Optical Biosensors for the Rapid Detection of Foodborne Pathogens

International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)

14. Gıdalarda Polifenolik Bileşenlerin Tespitinde Kullanılan Analitik Metotlar

TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

17. Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak Izi

Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

18. A Traditional dairy Product Produced With Colostrum AGIZ AGUZ

The 3nd International Symposium on Traditional Foods from Adriaticto Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

19. A Traditional Ottoman Beverage Produced with Vinegar and Honey

The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

20. A Traditional Ottoman Beverage Produced with Vinegar and Honey

The 3nd International Symposium on “TraditionalFoods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

21. A Traditional dairy Product Produced With Colostrum AĞIZ AĞUZ

The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

23. Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak İzi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

24. Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri

Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

25. Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

29. SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

31. Gıda patojenlerinin belirlenmesinde hızlı yöntemlerin kullanılması

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
Kitaplar 4

1. TÜRKİYE’DE BEYAZ PEYNİR YAPIM TEKNİKLERİ VE BEYAZ PEYNİRİN MİKROFLORASI

Gıda Teknolojisinin Sürdürülebilirliği (Teori, Uygulama ve Yeni Paradigmalar), ÖZDEMİR SALİH, ÖZDEMİR CİHAT, ASLAN ÖMER FARUK, Editör, Efe Akademi yayınları, İstanbul, ss.174-195, 2024

2. Gıdalarda doğal olarak bulunan veya bulaşan toksik maddelerin sağlık üzerine etkileri

Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler - Aralık 2023 - Cilt 2, BARDAK Selahattin, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.475-498, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. KINOA’NIN (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) BILEŞIMI, FONKSIYONEL ÖZELLIKLERI VE GIDA TEKNOLOJISINDE KULLANIMI

Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar, Prof. Dr. Koray ÖZRENK, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.45-60, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

4. GIDA KAYNAKLI ÖNEMLI BIR PATOJEN OLAN “SALMONELLA”YA GENEL BIR BAKIŞ: GIDALARDAN SALMONELLA SPP. IZOLASYONU VE TANI YÖNTEMLERI

Mühendislik Alanında Teori ve Araştırmalar, Doç. Dr. Selahattin BARDAK, Editör, Serüven Yayınevi, İzmir, ss.43-70, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

57

Yayın (WoS)

13

Yayın (Scopus)

12

Atıf (WoS)

122

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

141

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

143

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

17

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

12

Proje

10

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları