Makaleler
21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
ESCI (2)
Scopus (12)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (1)
4. Abelmoschus esculentus (Bamya Çiçeği) Çiçeğinin Fitokimyasal Profili, Antioksidan, Antikolinerjik ve Antibakteriyel Özellikleri
KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE
, cilt.25, sa.6, ss.1205-1215, 2022 (ESCI, TRDizin)
7. Phytochemical, phenolic profile, antioxidant, anticholinergic and antibacterial properties of Epilobium angustifolium (Onagraceae)
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.15, sa.6, ss.4858-4867, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
19. The effect of terebinth (Pistacia terebinthus L.) coffee addition on the chemical and physical characteristics, colour values, organic acid profiles, mineral compositions and sensory properties of ice creams
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.52, sa.12, ss.8023-8031, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
21. Erzurum da Satışa Sunulan Tavuk Ciğer ve Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Akademik Gıda
, cilt.11, ss.58-62, 2013 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
31
3. Physicochemical Properties and Nutritional Quality of Nigella Sativa Oil
3rd International Conference on AdvancedEngineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)
4. The Effect of Dietary Fibers on Human Health
3rd International Conference on AdvancedEngineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)
5. The Effect of Dietary Fibers on Human Health
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.10-15, (Tam Metin Bildiri)
6. Determination of Salmonella and Listeria by Different Methods from Cheeses and Antibiotic Susceptibility of Isolates
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
7. Antimicrobial properties of plant-derived essential oils and their uses on food preservation
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
8. Traditional Turkish sausage (Sucuk): general composition, and novel production techniques
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
9. An Overview to the Traditional Turkish Fermented Non-Alcoholic Bevarages
Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
10. Farklı Sert Kabuklu Kuru Meyvelerin Dondurma Üretiminde KullanımOlanakları
International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
11. Gıda Patojenlerinin Hızlı Tespiti için Biyosensör Teknolojileri ve OptikSensörler
II. International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 Eylül - 23 Aralık 2017, (Tam Metin Bildiri)
13. Biosensor Technologies and Optical Biosensors for the Rapid Detection of Foodborne Pathogens
International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)
15. Süt Ürünlerinde Bozucu Mayaların Biyolojik Kontrolünde Williopsis saturnus Kullanım İmkânları
TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
16. Dünyada ve Türkiye’de Gıda Kaynaklı Hastalıklar,Kontrol Etme ve Önleme Mekanizmaları
TÜRKİYE 12. GIDA KONGRESİ, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
17. Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak Izi
Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
19. A Traditional Ottoman Beverage Produced with Vinegar and Honey
The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
21. A Traditional dairy Product Produced With Colostrum AĞIZ AĞUZ
The 3nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
22. Adıyaman Piyasasında Satışa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenliği Bakımından İncelenmesi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
23. Küresel Bir Sorun Olarak Gıda Kaybı ve Karbon Ayak İzi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)
24. Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri
Iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
25. Menengiç Pistachio terebinthus L Meyvesinin Bazı Fonksiyonel Özellikleri
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
26. Adıyaman Piyasasında Satısa Sunulan Dondurmaların Genel Mikrobiyolojik Özelliklerinin Gıda Güvenligi Bakımından incelenmesi
IçAnadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
28. TOPLUMDA GELENEKSEL, ORGANİK VE GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ GIDALAR ALGISI VE MEDYANIN ETKİSİ
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 Nisan - 19 Temmuz 2014, (Özet Bildiri)
29. SÜT İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON İÇİN ARANAN BAZI KRİTERLER
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar
4
Metrikler
Yayın (WoS)
13
Yayın (Scopus)
12
Atıf (WoS)
122
H-İndeks (WoS)
7
Atıf (Scopus)
141
H-İndeks (Scopus)
8
Atıf (Scholar)
143
H-İndeks (Scholar)
7
Atıf (TrDizin)
5
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
17
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
12
Proje
10