Supported Projects
-
2023 - 2024 ENKAPSÜLE BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN NUGGET KALİTESİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2022 - 2024 TR-41 Bölgesinde Buğdayın Teknolojik Kalitesinin İyileştirilmesi ve Buğday Kalite Haritalarının Oluşturulması
-
2022 - 2024 Sakaroz İkamesi Olarak Otolize ve Kurutulmuş Saccharomyces cerevisiae Kullanımı ile Fonksiyonel Şekerlemeler Geliştirilmesi In vitro Biyoerişilebilirlik ve Biyoyararlılık Yaklaşımı
-
2020 - 2021 Farklı pH ve ahududu ekstrakt seviyelerinin pastırma çemeni kalitesi üzerine etkilerinin belirlenmesi
-
2020 - 2021 SIĞIR KIYMASININ ÇEŞİTLİ KALİTE ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE AHUDUDU EKSTRAKTININ ETKİSİ
-
2014 - 2016 Farklı meyve ve sebze su ekstraktları ile üretilen çemenlerin pastırma kalitesi üzerine etkisi
-
2014 - 2015 SIĞIR ETLERİNİN FOSFOLİPİD KOMPOZİSYONU ÜZERİNE FARKLI PİŞİRME YÖNTEMLERİNİN ETKİSİ
-
2013 - 2014 PASTIRMA ÜRETİM AŞAMALARINDA FOSFOLİPİD VE FOSFOLİPİDLERİN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONUNDAKİ DEĞİŞİMLERİN BELİRLENMESİ
-
2013 - 2014 SIĞIR BİFTEKLERİNİN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE URTİCA DİOİCA L. SU EKSTRAKTININ ETKİSİ
-
2012 - 2014 PASTIRMA ÜRETİMİNDE LAKTAT KULLANIMININ ÜRÜN KALİTE ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
-
2011 - 2012 TASARIM VE PLANLAMA AR-GE, SÜREKLİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK MERKEZİ ETÜD PROJESİ.
-
2011 - 2012 SIRT, BOHÇA ŞEKERPARE VE KUŞGÖMÜ PASTIRMA ÇEŞİTLERİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
-
2011 - 2012 PASTIRMA ÜRETİMİNDE NİTRİT KULLANIMININ SERBEST AMİNO ASİT KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ