Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Az yağlı köftelerin bazı özellikleri üzerine ısırgan otu su ekstraktının etkisi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.535

The effects of different cooking methods on beef quality

Novel Approaches in Food Industry, International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.748

The effects of different cooking methods on beef quality

Novel Approaches in Food Industry, International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.748

The possible use of Thymus vulgaris L. in the production of sucuk.

2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.231-232

Pastırmadan Katalaz Pozitif Kokların İzolasyonu ve İdentifikasyonu

Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.481-484

Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları

13. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.50

Pastırma ve Çemende Escherichia coli O157:H7 nin İnhibisyonu Üzerine Araştırmalar

12. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, ss.23-24

Parça Halinde İşlenen Kür Edilmiş Çiğ Et Ürünleri

Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.26-34

Kitap & Kitap Bölümleri

Kanatlı Etleri ve Ürünleri

Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü, Merih Kıvanç, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.78-106, 2010

Metrikler

Yayın

133

Atıf (WoS)

1466

H-İndeks (WoS)

23

Atıf (Scopus)

1624

H-İndeks (Scopus)

23

Atıf (Scholar)

2221

H-İndeks (Scholar)

27

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

17

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları