Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Az yağlı köftelerin bazı özellikleri üzerine ısırgan otu su ekstraktının etkisi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.535

The effects of different cooking methods on beef quality

Novel Approaches in Food Industry, International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.748

The effects of different cooking methods on beef quality

Novel Approaches in Food Industry, International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.748

The possible use of Thymus vulgaris L. in the production of sucuk.

2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.231-232

Pastırmadan Katalaz Pozitif Kokların İzolasyonu ve İdentifikasyonu

Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.481-484

Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları

13. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.50

Pastırma ve Çemende Escherichia coli O157:H7 nin İnhibisyonu Üzerine Araştırmalar

12. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, ss.23-24

Parça Halinde İşlenen Kür Edilmiş Çiğ Et Ürünleri

Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.26-34
Kitaplar

Kanatlı Etleri ve Ürünleri

Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü, Merih Kıvanç, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.78-106, 2010
Metrikler

Yayın

134

Atıf (WoS)

1464

H-İndeks (WoS)

23

Atıf (Scopus)

1681

H-İndeks (Scopus)

24

Atıf (Scholar)

3019

H-İndeks (Scholar)

31

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

21

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

8

Proje

18

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları