Yayınlar & Eserler

Makaleler 99
Tümü (99)
SCI-E, SSCI, AHCI (85)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (87)
ESCI (2)
Scopus (89)
TRDizin (17)
Diğer Yayınlar (8)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 41

1. Use of dried Saccharomyces cerevisiae cells in the encapsulation of L. acidophilus probiotic bacteria

4th INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES. ICON FOOD’25, Sivas, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)

3. Kanatlı ürünlerinde bitkisel ekstraktların kullanımı ve ürün kalitesine etkisi (Use of plant extracts in poultry products and its effects on product quality)

6. INTERNATIONAL TRAKYA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, 05-06 APRIL 2025, EDİRNE, TÜRKİYE, Edirne, Türkiye, 05 Nisan 2025, cilt.1, ss.290-301, (Tam Metin Bildiri)

4. Investigation of pH and Pressure Effects on Hazelnut Protein Modification.

3rd INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2024, ss.98-99, (Özet Bildiri)

6. The effect of encapsulated raspberry powder on the lipid oxidation of modified atmosphere packaged chicken nuggets during child storage

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

13. Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları

9. Gıda Mühendisleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.7, (Özet Bildiri)

14. Effects of Partial Replacement of Sodium Chloride with KCl, MgCl2 and CaCl2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma

The 3rd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucacus’, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.169, (Tam Metin Bildiri)

15. Az yağlı köftelerin bazı özellikleri üzerine ısırgan otu su ekstraktının etkisi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.535, (Tam Metin Bildiri)

17. The effects of different cooking methods on beef quality

Novel Approaches in Food Industry, International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.748, (Tam Metin Bildiri)

18. The effects of different cooking methods on beef quality

Novel Approaches in Food Industry, International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.748, (Tam Metin Bildiri)

21. Kekik (Thymus vulgaris L.)Kullanımının Sucuğun Kimyasal, Mikrobiyolojik Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi

1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.73, (Özet Bildiri)

24. The possible use of Thymus vulgaris L. in the production of sucuk.

2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.231-232, (Tam Metin Bildiri)

25. Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi

Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.303-306, (Tam Metin Bildiri)

26. Pastırmadan Katalaz Pozitif Kokların İzolasyonu ve İdentifikasyonu

Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.481-484, (Tam Metin Bildiri)

32. Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları

13. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.50, (Özet Bildiri)

36. Farklı Oranlarda Sarımsak İçeren Çemenlerde Escherichia coli O157:H7’nin İnhibisyonu

12. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, ss.93, (Özet Bildiri)

37. Pastırma ve Çemende Escherichia coli O157:H7 nin İnhibisyonu Üzerine Araştırmalar

12. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)

39. Parça Halinde İşlenen Kür Edilmiş Çiğ Et Ürünleri

Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.26-34, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Kanatlı Etleri ve Ürünleri

Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü, Merih Kıvanç, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.78-106, 2010
Metrikler

Yayın

142

Yayın (WoS)

87

Yayın (Scopus)

89

Atıf (WoS)

1593

H-İndeks (WoS)

23

Atıf (Scopus)

1754

H-İndeks (Scopus)

25

Atıf (Scholar)

2959

H-İndeks (Scholar)

32

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

185

H-İndeks (Sobiad)

7

Atıf (Diğer Toplam)

8

Proje

19

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları