SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Changes in the Physico-chemical and Microbial Quality during the Production of Pastirma Cured with Different Levels of Sodium Nitrite
KOREAN JOURNAL FOR FOOD SCIENCE OF ANIMAL RESOURCES
, cilt.36, sa.5, ss.617-625, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of mullein plant verbascum sp extract on quality characteristics of ground meat
International Journal of Biotechnology and Bioengineering Research.
, cilt.7, ss.107-118, 2016 (Hakemli Dergi)
Inhibition of Escherichia coli O157 H7 in Cemens with Different Garlic Levels
American Journal of Food Technology
, cilt.1, ss.59-65, 2006 (Hakemli Dergi)
Trabzonhurmasının Reçel ve Marmelat Üretiminde Kullanım İmkanları
TSE Standard Teknik Dergi
, cilt.40, ss.40-48, 1999 (Hakemli Dergi)
Farklı Şartlarda Depolanan Trabzonhurmasının (08 TH 10 Seleksiyon Tipi) Özelliklerindeki Değişimler
Derim
, cilt.15, sa.2, ss.83-88, 1998 (Hakemli Dergi)
The quality characteristics of marmalades produced at different sugar/pulp rations by using rose hips (Rosa ssp) pulp obtained by application of preheating during process
PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI
, cilt.3, sa.2, ss.243-248, 1997 (ESCI)
Dut Pekmezi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
GIDA
, cilt.21, sa.2, ss.83-88, 1996 (Hakemli Dergi)
Dut Pestili ve Keşi Üretim Tekniği ve Çeşitli Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
TSE STANDARD TEKNİK DERGİ
, cilt.34, sa.40, ss.98-100, 1995 (Hakemli Dergi)
Artvin Yusufeli Vadisinde Yetiştirilen Trabzonhurması Meyvelerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
GIDA
, cilt.19, sa.6, ss.367-371, 1994 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Pastırmanın lipid ve protein oksidasyonu üzerine kırmızı lahana liyofilize su ekstraktlı çemenlerin etkisi
Türkiye 12. Gıda Kogresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.605
Microbiological Quality of Pastirma Covered with Cemen Paste Added to Lyophilized Water Extract of Red Cabbage
I. Black Sea Association of Food Science and Technology Congress, 22 - 24 Eylül 2016
Pastırma Üretiminde KCI, CaCI2 ve MgCI2 Tuzlarının Kullanılabilme İmkanları
9. Gıda Mühendisleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.7
Effects of Partial Replacement of Sodium Chloride with KCl, MgCl2 and CaCl2 on Lipolysis and Lipid Oxidation in Sliced and Modified Atmosphere Packaged Pastırma
The 3rd International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucacus’, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.169
Az yağlı köftelerin bazı özellikleri üzerine ısırgan otu su ekstraktının etkisi
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.535
Morkaraman Toklu Rasyonlarına Farklı Düzeylerde İlave Edilen Kuşburnu Çekirdeğinin Et Kalitesi Özellikleri Üzerine Etkileri
7. Ulusal ZOotekni Bilim Kongresi, Adana, Türkiye, 14 - 16 Eylül 2011, ss.534-539
The effects of different cooking methods on beef quality
Novel Approaches in Food Industry, International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.748
The effects of different cooking methods on beef quality
Novel Approaches in Food Industry, International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.748
Doğu Anadolu Kırmızısı Tosunları Merada Farklı Biçimde Beslemenin Karkas Karakterleri ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi.
GAP VI. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2011, ss.412-418
Kekik (Thymus vulgaris L.)Kullanımının Sucuğun Kimyasal, Mikrobiyolojik Ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.73
Farklı Nitrit Dozları ve Starter Kültür Kullanımının Sucukta Escherichia coli O157:H7 nin Gelişimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
1. Et Ürünleri (Sucuk) Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.70
Piliçlerin Standart Parçalama Ürünleri Üzerine Değişik Düzeylerde Probiyotikle Besleme ve Farklı Yaşlarda Kesimin Etkileri.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.517
Piliçlerin Standart Parçalama Ürünleri Üzerine Değişik Düzeylerde Probiyotikle Besleme ve Farklı Yaşlarda Kesimin Etkileri.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.517
The possible use of Thymus vulgaris L. in the production of sucuk.
2nd International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, ss.231-232
Sucuk Üretiminde Urtica dioica L.(Isırgan Otu) Kullanımının S.aureus Gelişimi Üzerine Etkisi
Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.303-306
Pastırmadan Katalaz Pozitif Kokların İzolasyonu ve İdentifikasyonu
Türkiye 9.Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.481-484
Broiler Karkas,Göğüs ve bagetlerin L*,a* ve b* Değerleri Üzerine Rasyonda Koç Boynuz Hidrolizatı (Ram Horn Hydrolysate,RHH) Kullanımının Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.77
Broiler Karkası İle Vakum ve Aerobik Ambalajlanmış Göğüs ve Baget Etlerinin Renk Özellikleri Üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.76
Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.78
Broiler Göğüs ve Baget Etlerinin Bazı Kalite Özellikleri üzerine Rasyonda Probiyotik Kullanımının Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.78
Modifiye Atmosferde Ambalajlamanın Dondurulmuş Çözündürülmüş Etlerden Üretilen Pastırmanın Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
13. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.18
Probiyotik Bakterilerin Sucuk Üretiminde Kullanım İmkanları
13. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 29 Ağustos 2003, ss.50
Türk Sucuğu Üretiminde Isırgan Otu (Urtica Dioica L.) Kullanımının Sucuğun Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.847
Türk Sucuğu Üretiminde Isırgan Otu (Urtica Dioica L.) Kullanımının Sucuğun Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.847
Pastırma ve Çemende Escherichia coli O157:H7 nin İnhibisyonu Üzerine Araştırmalar
12. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, ss.23-24
Farklı Oranlarda Sarımsak İçeren Çemenlerde Escherichia coli O157:H7’nin İnhibisyonu
12. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 21 Eylül 2001, ss.93
Dilimlenmiş ve Vakum Uygulanarak Ambalajlanmış Pastırmalarda Listeria monocytogenes’in Gelişme Durumu
10. KÜKEM Kongresi, Mersin, Türkiye, 25 - 27 Eylül 1997, ss.3
Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının ve Farklı Nitrit Dozlarının L. monocytogenes’in Gelişimi Üzerine Etkileri
Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.65-72
Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının ve Farklı Nitrit Dozlarının L. monocytogenes’in Gelişimi Üzerine Etkileri
Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.65-72
Parça Halinde İşlenen Kür Edilmiş Çiğ Et Ürünleri
Et ve Et Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Ekim 1996, ss.26-34
Kitap & Kitap Bölümleri
Kanatlı Etleri ve Ürünleri
Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü, Merih Kıvanç, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.78-106, 2010