Akademik Unvanlar
-
2023 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - 2023 Prof. Dr.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2019 Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2007 - 2013 Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2000 - 2007 Yrd. Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1993 - 2000 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2023 - 2023 Bölüm Kalite Komisyonu Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Rektörlük Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Bilim ve Araştırma Politikaları Kurulu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Etik Kurul Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2022 - 2023 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2023 Birim Akreditasyon Kurulu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2023 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2023 Bölüm Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2020 - 2022 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2016 Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2009 - 2013 Bilimsel Ödülü Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2009 - 2012 BAP Alt Komisyon Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - 2007 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2005 Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
-
2003 - 2003 Visiting Scientist
Ohio State University, USA
Verdiği Dersler
-
Doktora Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Analiz Yöntemleri
-
Yüksek Lisans KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans Et Teknolojisinde Son Gelişmeler
-
Yüksek Lisans KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Lisans ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ
-
Yüksek Lisans ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ
-
Yüksek Lisans KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
-
Yüksek Lisans GIDA ANALİZLERİ TEORİ VE UYGULAMALARI
-
Lisans Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Lisans Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Ön Lisans Et Analizleri-II
-
Ön Lisans Et Analizleri-II
-
Lisans Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu
-
Lisans Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu
-
Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Lisans Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Ön Lisans Et Analizleri-I
-
Lisans Et Ürünleri İşleme Mühendisliği
-
Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Ön Lisans Et Analizleri-I
-
Lisans Besin Kimyası ve Analizleri
-
Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Ürün Geliştirme
-
Lisans GIDA ANALİZLERİ-II
-
Lisans Meslek Tarihi ve Deontolojisi
-
Lisans GIDA ANALİZLERİ-I
Yönetilen Tezler
-
Enkapsüle Ahududu (Rubus idaeus L.) Tozunun Nugget Kalite ve Raf Ömrü Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Aksu M. İ. (Danışman)
-
Geleneksel Kars Gravyer peynirlerinin maya florasının tanımlanması ve çeşitli kalite özellikleri
Aksu M. İ. (Eş Danışman), Güçlü C.
T.ÜRAVELLİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Pastırma üretim aşamalarında fosfolipit fraksiyonundaki yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi
Aksu M. İ. (Danışman)
M.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Dilimlenmiş ve vakum ambalajlanmış sığır etinin raf ömrü üzerine ısırgan otu (Urtica dioica L.) su ekstraktının etkisi
Aksu M. İ. (Danışman)
H.ALİNEZHAD(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Pastırmanın serbest amino asit kompozisyonu ve diğer bazı kalitatif özellikleri üzerine farklı nitrit seviyelerinin etkileri
Aksu M. İ. (Danışman)
E.ERDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Sırt, bohça, şekerpare ve kuşgömü pastırma çeşitlerinin kalite özellikleri
Aksu M. İ. (Danışman)
N.ÇAKICI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Bazı pastırma çeşitlerinin (sırt, bohça, şekerpare) serbest amino asit kompozisyonu
Aksu M. İ. (Danışman)
S.CEYLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Sığır kıymasının kalite özellikleri ve raf ömrüne ısırgan otu (Urtica dioica L.) ve modifiye atmosferde ambalajlamanın etkileri
Aksu M. İ. (Danışman)
E.ALP(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Et teknolojisinde yüksek basınç uygulamaları
Aksu M. İ. (Danışman)
H.ÖZLÜ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Vitamin E ve farklı depolama şartlarının kavurmanın lipid oksidasyonu ile renk ve duyusal özelliklerine etkisi
Aksu M. İ. (Danışman)
M.ADIGÜZEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005