Dr. Öğr. Üyesi Özmen BİBEROĞLU


Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme


WoS Araştırma Alanları: Veterinerlik Bilimleri, Bitki Ve Hayvan Bilimleri, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)


Avesis Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri, Veteriner Bilimleri, Besin Hijyeni ve Teknolojisi


Yayınlardaki İsimler: ozmen biberoglu, biberoglu ozmen , biberoglu o

İş Telefonu: +90 442 231 2347
Web: https://atauni.edu.tr/ozmen-biberoglu
Ofis: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kat:1 No:55
Posta Adresi: Atatürk Üniversitesi Kampüsü Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü 25240/Erzurum

Metrikler

Yayın

11

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

8

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

7

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

62

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

21

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

42

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

31

Toplam Atıf Sayısı

102

Proje

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Duyurular & Dokümanlar

Diğer

Soruşturma Raporu
Diğer
27.04.2024

Öğrenci disiplin Soruşturması


Eğitim Bilgileri

2004 - 2012

2004 - 2012

Doktora

Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Türkiye

1988 - 1993

1988 - 1993

Yüksek Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye

1988 - 1993

1988 - 1993

Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2012

2012

Doktora

Geleneksel Olarak Üretilen Yoğurtlardan Mayaların İzolasyonu ve İdentifikasyonu

Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitiüsü, Veterinerlik Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Anabilim Dalı

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2024

2024

Günlük Hayatta ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği

Sürdürülebilir Enerji Kaynakları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

2024

2024

Çevre ve Sıfır Atık

Çevre ve Sürdürülebilirlik

Çevre, Şehricilik ve İklim Değişikliği

2024

2024

Devletin Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri

Kalite Yönetimi

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı

2024

2024

Günlük Hayatta Su Verimliliği

Çevre ve Sürdürülebilirlik

Tarım Ve Orman Bakanlığı

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri

Veteriner Bilimleri

Besin Hijyeni ve Teknolojisi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

2017 - 2018

2017 - 2018

Yrd. Doç. Dr.

Atatürk Üniversitesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yönetimsel Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Staj Komisyonu Üyesi

Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Akademi Dışı Deneyim

1996 - Devam Ediyor

1996 - Devam Ediyor

Üye

Meslek Odası, Erzurum Veteriner Hekimler Odası, Erzurum Veteriner Hekimler Odası, Üye

2003 - 2017

2003 - 2017

Diğer Kamu Kurumu, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü

2003 - 2017

2003 - 2017

Veteriner Hekim

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI, Veteriner Hekim

1996 - 2003

1996 - 2003

Diğer Kamu Kurumu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi

1996 - 2003

1996 - 2003

Veteriner Hekim

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI, Veteriner Hekim

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

DANIŞMANLIK

Uzmanlık Alan Dersi V

Balık Muayenesi I

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Laboratuvar Teknikleri I

Ön Lisans

Ön Lisans

At Enfeksiyon Hastalıkları

Gıda Mikrobiyolojisi II

Laboratuvar Teknikleri II

Gıda Mikrobiyolojisi

Laboratuvar Teknikleri II

LABORATUVAR TEKNİKLERİ I

LABORATUVAR TEKNİKLERİ I

GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I

Laboratory Technics II

Laboratuvar Teknikleri I

AT MİKROBİYOLOJİSİ

Laboratory Technics II

Gıda Mikrobiyolojisi

Laboratuvar Teknikleri II

Laboratory Technics I

Laboratory Technics I

Food Microbiology

Laboratuvar Teknikleri 2

Food Microbiology I

Laboratuvar Teknikleri 1

LABORATUVAR TEKNİKLERİ-2

Gıdalarda Temel İşlemler II

Laboratuar Teknikleri

LABORATUVAR TEKNİKLERİ-2

GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

Laboratuvar Teknikleri II

Laboratuvar Teknikleri 1

Gıda Mikrobiyolojisi I

Gıda Mikrobiyolojisi

Laboratuvar Teknikleri II

Laboratuvar Teknikleri II

Laboratuvar Teknikleri I

Laboratuvar Teknikleri I

Gıda Mikrobiyolojisi I

Laboratuvar Tekniklleri -1

Laboratuvar Teknikleri I

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi I

Laboratuvar Teknikleri II

Laboratuvar Teknikleri-1

Laboratuvar Teknikleri II

Gıda ve Personel Hijyeni

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi II

Gıda Mikrobiyolojisi I

Genel Mikrobiyoloji

Labaoruvar Teknkleri I

Mikrobiyoloji

Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri

KT/TP ATIKLARIN YÖNETİMİ İÇİN TEMSİLCİLER KURULU

Kurumsal Temsil, TBMYO, Türkiye, Erzurum, 2023 - 2025

SIFIR ATIK YÖNETİM PLANINDAN SORUMLU OLAN BİRİM/KİŞİLER BİLGİLERİ

Kurumsal Temsil, TBMYO, Türkiye, Erzurum, 2023 - 2025

Makaleler

Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (4)
TRDizin (5)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2014

2014

1. Süt Sığırcılığı Yapılan İşletmelerde Antibiyotik Kullanımı ve Halk Sağlığına Olası Etkileri

Biberoğlu Ö.

International Mesopotamia Agriculture Congress, Diyarbakır, Türkiye, 22 Eylül 2014, ss.832-836, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2011

2011

2. Determination of Live Weight, Daily Weight Gains and Survival Rate Properties in Different Time of Morkaraman Sheep Grown in Local Conditions

KOPUZLU S., SEZGİN E., YÜKSEL S., BİBEROĞLU Ö., ESENBUĞA N., ÖZLÜTÜRK A., et al.

8 th. Global Conference on The Conservation of Animal Genetic Resources Booklet, Tekirdağ, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2011, ss.163-170, (Tam Metin Bildiri)

Bilimsel Danışmanlıklar

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Diğer

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi

Atatürk Üniversitesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Nisan 2024

Nisan 2024

KUDAKAF2023

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Biberoğlu Ö.
Erzurum, Türkiye


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 9

h-indeksi (WOS): 2