Education Information

Education Information

  • 2018 - 2022 Doctorate

    Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Turkey

  • 2015 - 2017 Postgraduate

    Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Turkey

Dissertations

  • 2022 Doctorate

    Kuyruk yağı ve pişirme süresinin ısıl işlem görmüş sucukta ileri glikasyon son ürünleri oluşumuna etkileri

    Ataturk University, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2017 Postgraduate

    The effect of using sheep tail fat on some physicochemical, textural and sensory properties of heat treated sucuk

    Ataturk University, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Foreign Languages

  • B1 Intermediate English

Certificates, Courses and Trainings

  • 2023Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

    Occupational Health and Safety , Atatürk Üniversitesi

  • 2023GC - Gaz Kromatografisi

    Vocational Training , Lab Ensitütü

  • 2023HPLC-Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi

    Vocational Training , Lab Ensitütü

  • 2022SPSS Uygulamalı Temel İstatistik

    Other , Atatürk Üniversitesi

  • 2021Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi

    Vocational Training , Ran Kalite

  • 2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi

    Vocational Training , Ran Kalite

  • 2021TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi

    Vocational Training , RAN KALİTE

  • 2018GHP-İyi Hijyen Uygulamaları

    Vocational Training , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi

  • 2018BRC VER-8 Gıda Güvenliği Global Standardı

    Vocational Training , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi

  • 2018ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Denetçi

    Vocational Training , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi

  • 2018ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

    Vocational Training , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi