Education Information
-
2018 - 2022 Doctorate
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Turkey
-
2015 - 2017 Postgraduate
Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Turkey
Dissertations
-
2022 Doctorate
Kuyruk yağı ve pişirme süresinin ısıl işlem görmüş sucukta ileri glikasyon son ürünleri oluşumuna etkileri
Ataturk University, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2017 Postgraduate
The effect of using sheep tail fat on some physicochemical, textural and sensory properties of heat treated sucuk
Ataturk University, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Foreign Languages
-
B1 Intermediate English
Certificates, Courses and Trainings
-
2023GC - Gaz Kromatografisi
Vocational Training , Lab Ensitütü
-
2023HPLC-Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi
Vocational Training , Lab Ensitütü
-
2022SPSS Uygulamalı Temel İstatistik
Other , Atatürk Üniversitesi
-
2021Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi
Vocational Training , Ran Kalite
-
2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi
Vocational Training , Ran Kalite
-
2021TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi
Vocational Training , RAN KALİTE