Eğitim Bilgileri
-
2018 - 2022 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2015 - 2017 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2022 Doktora
Kuyruk yağı ve pişirme süresinin ısıl işlem görmüş sucukta ileri glikasyon son ürünleri oluşumuna etkileri
Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2017 Yüksek Lisans
Kuyruk yağı kullanımının ısıl işlem görmüş sucuğun bazı fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yabancı Diller
-
B1 Orta İngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2023Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
İş Sağlığı ve Güvenliği , Atatürk Üniversitesi
-
2023HPLC-Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi
Mesleki Eğitim , Lab Ensitütü
-
2023GC - Gaz Kromatografisi
Mesleki Eğitim , Lab Ensitütü
-
2022SPSS Uygulamalı Temel İstatistik
Diğer , Atatürk Üniversitesi
-
2021Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi
Mesleki Eğitim , Ran Kalite
-
2021TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi
Mesleki Eğitim , RAN KALİTE
-
2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi
Mesleki Eğitim , Ran Kalite
-
2018GHP-İyi Hijyen Uygulamaları
Mesleki Eğitim , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi
-
2018BRC VER-8 Gıda Güvenliği Global Standardı
Mesleki Eğitim , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi
-
2018ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Denetçi
Mesleki Eğitim , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi
-
2018ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
Mesleki Eğitim , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi