Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2018 - 2022 Doktora

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2015 - 2017 Yüksek Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2022 Doktora

    Kuyruk yağı ve pişirme süresinin ısıl işlem görmüş sucukta ileri glikasyon son ürünleri oluşumuna etkileri

    Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2017 Yüksek Lisans

    Kuyruk yağı kullanımının ısıl işlem görmüş sucuğun bazı fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi

    Atatürk Üniversitesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

Yabancı Diller

  • B1 Orta İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

  • 2023Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

    İş Sağlığı ve Güvenliği , Atatürk Üniversitesi

  • 2023HPLC-Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi

    Mesleki Eğitim , Lab Ensitütü

  • 2023GC - Gaz Kromatografisi

    Mesleki Eğitim , Lab Ensitütü

  • 2022SPSS Uygulamalı Temel İstatistik

    Diğer , Atatürk Üniversitesi

  • 2021Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi

    Mesleki Eğitim , Ran Kalite

  • 2021TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi

    Mesleki Eğitim , RAN KALİTE

  • 2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi

    Mesleki Eğitim , Ran Kalite

  • 2018GHP-İyi Hijyen Uygulamaları

    Mesleki Eğitim , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi

  • 2018BRC VER-8 Gıda Güvenliği Global Standardı

    Mesleki Eğitim , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi

  • 2018ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi İç Denetçi

    Mesleki Eğitim , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi

  • 2018ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

    Mesleki Eğitim , TSC Yönetim Sistemleri Akademisi