Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 7

1. AGE Markers in Fish and Fish Product

ICAFVP 2nd International Conference On Agriculture, Food, Veterinary And Pharmacy Sciences, Belgrade, Sırbistan, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.159-167, (Tam Metin Bildiri)

2. Et ve Et Ürünlerinde Pentosidin

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, 6 - 08 Ekim 2020, sa.75, ss.124, (Özet Bildiri)

3. Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.149, (Özet Bildiri)

4. Antioxidant Peptides in Meat and Meat Products

5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.967-974, (Tam Metin Bildiri)

5. Furosine in Foods

3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1639-1643, (Tam Metin Bildiri)

6. The Effect of Sheep Tail Fat on Textural Properties of Heat Treated Sucuk

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.761, (Özet Bildiri)

7. Effect of Using Sheep Tail Fat on some Physicochemical and Sensory Properties of Heat Treated Sucuk

International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.759, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. Et ve et ürünlerinde biyoaktif bileşikler

Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler - I, Selahattin Bardak,Nesli Aydın,Yalçın Boztoprak, Editör, Gece Kitaplığı /, İstanbul, ss.25-40, 2021
Metrikler

Yayın

21

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

57

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

62

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

80

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları