Dr. Öğr. Üyesi Pınar ANLAR DALDAL
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
1.
The effects of using sheep tail fat and cooking time on carboxymethyl-lysine formation and some quality characteristics of heat-treated sucuk
Anlar P.
,
Kaban G.
Food Science and Nutrition
, cilt.12, sa.6, ss.4076-4085, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Comparison and risk assessment of nitrate and nitrite levels in infant formula and biscuits for small children in Turkey
Başaran B.
,
Yılmaz Oral Z. F.
,
Anlar P.
,
Kaban G.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
, cilt.109, ss.104522, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
3.
Risk assessment of acrylamide and 5-hydroxymethyl-2-furfural (5-HMF) exposure from bread consumption: Turkey
BAŞARAN B.
,
ANLAR P.
,
YILMAZ ORAL Z. F.
,
Polat Z.
,
KABAN G.
Journal of Food Composition and Analysis
, cilt.107, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Furosine and N-epsilon-carboxymethyl-lysine in cooked meat product (kavurma): Effects of salt and fat levels during storage
Kul D. B.
,
ANLAR P.
,
YILMAZ ORAL Z. F.
,
KAYA M.
,
KABAN G.
JOURNAL OF STORED PRODUCTS RESEARCH
, cilt.93, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
7
1.
AGE Markers in Fish and Fish Product
Anlar P.
,
Kaban G.
ICAFVP 2nd International Conference On Agriculture, Food, Veterinary And Pharmacy Sciences, Belgrade, Sırbistan, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.159-167, (Tam Metin Bildiri)
2.
Et ve Et Ürünlerinde Pentosidin
Anlar P.
,
Kaban G.
IV. Et Ürünleri Çalıştayı, 6 - 08 Ekim 2020, sa.75, ss.124, (Özet Bildiri)
3.
Taze ve İşlenmiş Et Ürünlerinde Maillard Reaksiyonu
Anlar P.
,
Kaban G.
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.149, (Özet Bildiri)
4.
Antioxidant Peptides in Meat and Meat Products
ANLAR P.
,
KAYA M.
,
KABAN G.
5th International Eurasian Congress on ‘Natural Nutrition, Healthy Life Sport’, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.967-974, (Tam Metin Bildiri)
5.
Furosine in Foods
ANLAR P.
,
KAYA M.
,
KABAN G.
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1639-1643, (Tam Metin Bildiri)
6.
The Effect of Sheep Tail Fat on Textural Properties of Heat Treated Sucuk
AKKÖSE A.
,
ANLAR P.
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.761, (Özet Bildiri)
7.
Effect of Using Sheep Tail Fat on some Physicochemical and Sensory Properties of Heat Treated Sucuk
AKKÖSE A.
,
ANLAR P.
,
KABAN G.
International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 26 - 29 Nisan 2018, ss.759, (Özet Bildiri)
Kitaplar
1
1.
Et ve et ürünlerinde biyoaktif bileşikler
Anlar P.
,
Kaya M.
,
Kaban G.
Mühendislik Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler - I, Selahattin Bardak,Nesli Aydın,Yalçın Boztoprak, Editör, Gece Kitaplığı /, İstanbul, ss.25-40, 2021
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
21
Yayın (WoS)
6
Yayın (Scopus)
6
Atıf (WoS)
57
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
62
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
80
H-İndeks (Scholar)
3
Atıf (Diğer Toplam)
6
Proje
7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları