Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Avlama Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Mikrobiyoloji, Mikrobiyoloji, Tarım Bilimleri, Bitki Ve Hayvan Bilimleri, Yaşam Bilimleri (Life), Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Balıkçılık
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

Yayınlardaki İsimler: Yildiz Pinar Oguzhan

Metrikler

Yayın

112

Atıf (WoS)

160

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

102

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

347

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (TrDizin)

14

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

19

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları