-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2019 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2011 - 2019 Yrd. Doç. Dr.
Ardahan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2011 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2025 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2019 - 2021 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği
-
2019 - 2021 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği
-
2018 - 2018 Dekan Yardımcısı
Ardahan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - Devam Ediyor yardımcı Doçent
Ardahan Üniversitesi, yardımcı Doçent
-
2002 - 2011 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Araştırma Görevlisi
-
Yüksek Lisans
SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARDLARI VE KALİTE KONTROL ANALİZ YÖNTEMLERİ
SU ÜRÜNLERİ İŞLEMESİNDE GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLER
SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARDLARI VE KALİTE KONTROL ANALİZ YÖNTEMLERİ
SU ÜRÜNLERİ İŞLEMESİNDE GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLER
-
Lisans
Bitirme projesi
Balıkçılık Organizasyonları
Su Ürünleri Farmakolojisi ve Alternatif Kullanımı
Sürdürülebilir gıda üretimi ve toplum
Balıkçı gemileri ve donanımı
SU ÜRÜNLERİNDE OTOMASYON UYGULAMALARI
Mezuniyet çalışması
Su Ürünleri Kalite Kontrolü
Su ürünleri işletme yönetimi ve organizasyonu
İç Su Balıkları Yetiştiriciliği
Su Bitkileri
Biyoaktif Gıdalar
Kesimhane ürünleri işleme teknolojisi
Fonksiyonel Gıdalar
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Güvenliği
Et ve et ürünleri teknolojisi
Gıda depolama ve muhafaza teknikleri
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi
Gıda Depolama ve Muhafaza Teknolojisi
-
FARKLI SICAKLIK KOMBİNASYONLARINDA SOUS VİDE YÖNTEMİ İLE PİŞİRİLEN ALABALIK KÖFTELERİNİN KALİTE PARAMETRELERİNİN ARAŞTIRILMASI
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
N.MASKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
FARKLI ORANLARDA YER ELMASI LİFİ KULLANILARAK ÜRETİLEN BALIK KROKETLERİN KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
N.KIZILOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
AVOKADO MEYVE VE KABUĞU TOZU İLAVE EDİLEREK ÜRETİLEN GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI KÖFTELERİNİN KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
R.JABERI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Sous vide tekniği kullanılarak farklı sıcaklık kombinasyonlarında pişirilen gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarının raf ömrünün belirlenmesi
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
P.ÇALIŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022
-
SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
M.AÇABAY(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024
-
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN SU ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
A.GEZER(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024
-
BALIK ETİNİN İNSAN SAĞLIĞINA ETKİSİ
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
Y.YAVUZ(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023
-
SU ÜRÜNLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDAKİ YERİ VE ÖNEMİ
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
E.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023
-
Su Ürünleri İşleme ve Muhafaza Teknikleri
Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)
F.Kurt(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2022