Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2019 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2011 - 2019 Yrd. Doç. Dr.

    Ardahan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2002 - 2011 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı

Yönetimsel Görevler
  • 2025 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi

  • 2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi

  • 2019 - 2021 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği

  • 2019 - 2021 Bölüm Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği

  • 2018 - 2018 Dekan Yardımcısı

    Ardahan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Akademi Dışı Deneyim
  • 2011 - Devam Ediyor yardımcı Doçent

    Ardahan Üniversitesi, yardımcı Doçent

  • 2002 - 2011 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Araştırma Görevlisi

Verdiği Dersler
  • Yüksek Lisans

    SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARDLARI VE KALİTE KONTROL ANALİZ YÖNTEMLERİ

    SU ÜRÜNLERİ İŞLEMESİNDE GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLER Sürdürülebilir Kalkınma

    SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARDLARI VE KALİTE KONTROL ANALİZ YÖNTEMLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

    SU ÜRÜNLERİ İŞLEMESİNDE GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLER Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans

    Bitirme projesi Sürdürülebilir Kalkınma

    Balıkçılık Organizasyonları

    Su Ürünleri Farmakolojisi ve Alternatif Kullanımı

    Sürdürülebilir gıda üretimi ve toplum Sürdürülebilir Kalkınma

    Balıkçı gemileri ve donanımı

    SU ÜRÜNLERİNDE OTOMASYON UYGULAMALARI

    Mezuniyet çalışması

    Su Ürünleri Kalite Kontrolü

    Su ürünleri işletme yönetimi ve organizasyonu

    İç Su Balıkları Yetiştiriciliği

    Su Bitkileri

    Biyoaktif Gıdalar

    Kesimhane ürünleri işleme teknolojisi

    Fonksiyonel Gıdalar

    Genel Mikrobiyoloji

    Gıda Güvenliği

    Et ve et ürünleri teknolojisi

    Gıda depolama ve muhafaza teknikleri

    Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

    Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

    Gıda Depolama ve Muhafaza Teknolojisi

Tezsiz Lisansüstü Danışmanlıkları
  • SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ

    Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)

    M.AÇABAY(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024

  • TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN SU ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI

    Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)

    A.GEZER(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024

  • BALIK ETİNİN İNSAN SAĞLIĞINA ETKİSİ

    Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)

    Y.YAVUZ(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023

  • SU ÜRÜNLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDAKİ YERİ VE ÖNEMİ

    Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)

    E.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023

  • Su Ürünleri İşleme ve Muhafaza Teknikleri

    Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)

    F.Kurt(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2022