Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2019 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2011 - 2019 Yrd. Doç. Dr.

    Ardahan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2002 - 2011 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Mühendisliği Anabilim Dalı

Yönetimsel Görevler

  • 2021 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

  • 2019 - 2021 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği

  • 2019 - 2021 Bölüm Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği

  • 2018 - 2018 Dekan Yardımcısı

    Ardahan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

  • 2011 - Devam Ediyor yardımcı Doçent

    Ardahan Üniversitesi

  • 2002 - 2011 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARDLARI VE KALİTE KONTROL ANALİZ YÖNTEMLERİ

  • Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEMESİNDE GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLER Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Bitirme projesi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Balıkçılık Organizasyonları

  • Lisans Su Ürünleri Farmakolojisi ve Alternatif Kullanımı

  • Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE STANDARDLARI VE KALİTE KONTROL ANALİZ YÖNTEMLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Sürdürülebilir gıda üretimi ve toplum Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Balıkçı gemileri ve donanımı

  • Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEMESİNDE GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLER Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans SU ÜRÜNLERİNDE OTOMASYON UYGULAMALARI

  • Lisans Mezuniyet çalışması

  • Lisans Su Ürünleri Kalite Kontrolü

  • Lisans Su ürünleri işletme yönetimi ve organizasyonu

  • Lisans İç Su Balıkları Yetiştiriciliği

  • Lisans Su Bitkileri

  • Lisans Biyoaktif Gıdalar

  • Lisans Kesimhane ürünleri işleme teknolojisi

  • Lisans Fonksiyonel Gıdalar

  • Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Lisans Gıda Güvenliği

  • Lisans Et ve et ürünleri teknolojisi

  • Lisans Gıda depolama ve muhafaza teknikleri

  • Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

  • Lisans Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

  • Lisans Gıda Depolama ve Muhafaza Teknolojisi

Tezsiz Lisansüstü Danışmanlıkları

  • SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN AMBALAJLAMA YÖNTEMLERİ

    Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)

    M.AÇABAY(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024

  • TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN SU ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI

    Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)

    A.GEZER(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2024

  • BALIK ETİNİN İNSAN SAĞLIĞINA ETKİSİ

    Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)

    Y.YAVUZ(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023

  • SU ÜRÜNLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDAKİ YERİ VE ÖNEMİ

    Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)

    E.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2023

  • Su Ürünleri İşleme ve Muhafaza Teknikleri

    Oğuzhan Yıldız P. (Danışman)

    F.Kurt(Öğrenci), Yüksek Lisans-Tezsiz, 2022