-
2025 - Devam Ediyor Ayva Çekirdeği Müsilajı ve Kakule Yağı Kullanılarak Kaplanmış Alabalık Köftelerinde Kalite Parametrelerinin Depolama Süresince İncelenmesi
-
2025 - Devam Ediyor Çaşır Uçucu Yağı ile Zenginleştirilmiş Keten Tohumu Müsilaj Bazlı Yenilebilir Kaplamanın Gökkuşağı Alabalığı Filetolarına Uygulanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
OĞUZHAN YILDIZ P. (Yürütücü), TORAMAN E., TACER TANAS Ş.
-
2023 - 2027 Tr.Aqua: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi Ve Sürdürülebilir Uygulamalar
TÜBİTAK Projesi , 1004 – Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı FAZ II
Arslan M. (Yürütücü), Türkay F. Ş. H., Turan M., Gültepe N., Ceyhun S. B., Topal A., et al.
-
2023 - 2025 Sous Vide Yöntemi ile Pişirilen Alabalık Köftelerinin Kalite Parametrelerinin Araştırılması
-
2023 - 2024 Avokado Meyve ve Kabuğu Tozu İlave Edilerek Üretilen Gökkuşağı Alabalığı Köfteleri
-
2023 - 2024 Farklı Oranlarda Yer Elması Lifi Kullanarak Üretilen Balık Kroketlerin Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
-
2022 - 2024 Yayın Balığından Hazırlanan Gravlaksın Mikrobiyolojik Kimyasal Duyusal ve Besinsel Özelliklerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
OĞUZHAN YILDIZ P. (Yürütücü), KIZILOĞLU N., KIZILOĞLU N.
-
2022 - 2023 Avokado Meyve ve Kabuğu Tozu İlave Edilerek Üretilen Gökkuşağı Alabalığı Köftelerinin Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Oğuzhan Yıldız P. (Yürütücü), Jaberi R.
-
2021 - 2022 Doğru Pişir, Sağlıklı Beslen
-
2021 - 2022 Büyümeye Balıkla Başla
-
2021 - 2022 Balık Demek, Sağlık Demektir
-
2021 - 2022 Lise Öğrencilerinin Su Ürünleri Fakültesi Alabalık Tesislerine Gezisi
-
2021 - 2022 Minik Dostum Beta
-
2021 - 2022 21 Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
UÇAR A. (Yürütücü), YANIK T., KOCAMAN E. M., ARSLAN M., ARSLAN G., PARLAK V., et al.
-
2021 - 2022 Su Ürünleri Fakültesi Resirküle Yetiştiricilik Sistemlerinin Modernizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
YANIK T. (Yürütücü), BAYIR A., ARSLAN H., KORKMAZ F., GÜLTEPE N., OĞUZHAN YILDIZ P., et al.
-
2021 - 2022 Sous Vide Tekniği Kullanılarak Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Pişirilen Gökkuşağı Alabalığı Oncorhynchus mykiss Filetolarının Raf Ömrünün Belirlenmesi
-
2008 - 2009 Sıcak ve Soğuk Tütsülenmiş Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarına Farklı Gaz Kombinasyonlarının Etkisi,
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Oğuzhan Yıldız P., Atamanalp M. (Yürütücü), Kaban G.
-
2005 - 2008 Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi Alabalık (Salmo trutta), Caner (Capoeta umbla), Siraz (Capoeta capoeta), Tatlı Su Kefali (Leuciscus cephalus) Ve Yayın (Siluris clanis) Balıklarında Tekli Ve Çoklu Doymamış Yağ Asitleri İle Antioksidan Enzimlerinin Mevsimsel Değişimi, Doğal Besin Zinciri İle Aralarındaki İnteraksiyonel Etkileşimlerinin Karakteristik Özellikleri,
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
-
2004 - 2005 Tütsülenmiş, Vakum Ambalajlanmış ve Modifiye Atmosfer Ambalajlamasının Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Fiziksel, Kimyasal Özelliklerine ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2004 - 2005 Erzurum ilinde balık tüketimini teşvik amacıyla geleneksel tütsüleme metotlarının uygulanması ve tanıtılması
-
2003 - 2004 Gökkuşağı Alabalığı’nda (Oncorhynchus mykiss) Sıcak ve Soğuk Tütsülenme Metotlarının Uygulanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi