Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Sous Vide Yöntemi ile Pişirilen Alabalık Köftelerinin Kalite Parametrelerinin Araştırılması
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Oranlarda Yer Elması Lifi Kullanarak Üretilen Balık Kroketlerin Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
-
2023 - 2027 Tr.Aqua: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi Ve Sürdürülebilir Uygulamalar
TÜBİTAK Projesi
Arslan M. (Yürütücü), Türkay F. Ş. H., Turan M., Gültepe N., Ceyhun S. B., Topal A., et al.
-
2023 - 2024 Avokado Meyve ve Kabuğu Tozu İlave Edilerek Üretilen Gökkuşağı Alabalığı Köfteleri
-
2022 - 2024 Yayın Balığından Hazırlanan Gravlaksın Mikrobiyolojik Kimyasal Duyusal ve Besinsel Özelliklerinin İncelenmesi
-
2022 - 2023 Avokado Meyve ve Kabuğu Tozu İlave Edilerek Üretilen Gökkuşağı Alabalığı Köftelerinin Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Doğru Pişir, Sağlıklı Beslen
-
2021 - 2022 Büyümeye Balıkla Başla
-
2021 - 2022 Balık Demek, Sağlık Demektir
-
2021 - 2022 Lise Öğrencilerinin Su Ürünleri Fakültesi Alabalık Tesislerine Gezisi
-
2021 - 2022 Minik Dostum Beta
-
2021 - 2022 21 Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
(Proje Özeti) (Proje Sonuç Raporu)
UÇAR A. (Yürütücü), YANIK T., KOCAMAN E. M., ARSLAN M., ARSLAN G., PARLAK V., et al.
-
2021 - 2022 Su Ürünleri Fakültesi Resirküle Yetiştiricilik Sistemlerinin Modernizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YANIK T. (Yürütücü), BAYIR A., ARSLAN H., KORKMAZ F., GÜLTEPE N., OĞUZHAN YILDIZ P., et al.
-
2021 - 2022 Sous Vide Tekniği Kullanılarak Farklı Sıcaklık Kombinasyonlarında Pişirilen Gökkuşağı Alabalığı Oncorhynchus mykiss Filetolarının Raf Ömrünün Belirlenmesi
-
2008 - 2009 Sıcak ve Soğuk Tütsülenmiş Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarına Farklı Gaz Kombinasyonlarının Etkisi,
-
2005 - 2008 Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi Alabalık (Salmo trutta), Caner (Capoeta umbla), Siraz (Capoeta capoeta), Tatlı Su Kefali (Leuciscus cephalus) Ve Yayın (Siluris clanis) Balıklarında Tekli Ve Çoklu Doymamış Yağ Asitleri İle Antioksidan Enzimlerinin Mevsimsel Değişimi, Doğal Besin Zinciri İle Aralarındaki İnteraksiyonel Etkileşimlerinin Karakteristik Özellikleri,
-
2004 - 2005 Tütsülenmiş, Vakum Ambalajlanmış ve Modifiye Atmosfer Ambalajlamasının Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Filetolarının Fiziksel, Kimyasal Özelliklerine ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
-
2004 - 2005 Erzurum ilinde balık tüketimini teşvik amacıyla geleneksel tütsüleme metotlarının uygulanması ve tanıtılması
-
2003 - 2004 Gökkuşağı Alabalığı’nda (Oncorhynchus mykiss) Sıcak ve Soğuk Tütsülenme Metotlarının Uygulanması