Makaleler
33
Tümü (33)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
ESCI (1)
Scopus (10)
TRDizin (15)
Diğer Yayınlar (9)
3. Investigate the quality parameters of fish crockets manufactured using different proportions of Jerusalem artichoke fibre
Aquatic Research
, cilt.7, sa.3, ss.131-143, 2024 (Hakemli Dergi)
4. Assessing Quality Changes in Carp Fish Meatballs Enriched with Different Mustard Oil Levels
The Trout Journal of Atatürk University
, cilt.1, sa.2, ss.1-6, 2023 (Hakemli Dergi)
5. Keten ve Çiya Tohumu ile Zenginleştirilmiş Yayın Balığı (Siluris glanis) Köftelerinin Bazı Kalite Kriterlerinin Araştırılması
ACTA AQUATICA TURCICA
, cilt.18, sa.3, ss.369-383, 2022 (Hakemli Dergi)
7. Türkiye Su Ürünleri Sektörüne Genel Bakış
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.46-57, 2021 (Hakemli Dergi)
24. Effect of Essential Oils and Packaging on Hot Smoked Rainbow Trout During Storage
Journal Of Food Processing And Preservation
, cilt.39, ss.806-815, 2015 (SCI-Expanded)
25. Gıda Endüstrisinde Kitosanın Kullanımı
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.30, sa.3, ss.198-206, 2014 (Hakemli Dergi)
27. Effect of salting and packaging on liquid-smoked rainbow trout fillets during refrigerated.
African Journal Of Microbiology Research
, cilt.7, sa.50, 2013 (Hakemli Dergi)
28. Pullulan Production and usage in food ındustry
African Journal of Food Science and Technology,
, cilt.4, sa.3, ss.57-63, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
81
1. AKILLI VE AKTİF AMBALAJLAMA TEKNOLOJİLERİNİN SU ÜRÜNLERİNDEKİ KULLANIMI
IV. INTERNATIONAL MALATYA SCIENTIFIC RESEARCH CONFERENCE, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2025, ss.10-15, (Tam Metin Bildiri)
2. SOĞUK ZİNCİR KOŞULLARININ SU ÜRÜNLERİ KALİTESİNE ETKİLERİ
ASES IV. INTERNATIONAL MALATYA SCIENTIFIC STUDIES CONGRESS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2025, ss.16-21, (Tam Metin Bildiri)
3. Microwave Cooking Technique Applications in Aquatic Products
2nd International Conference on Pioneer and Academic Research ICPAR 2025, Konya, Türkiye, 15 - 16 Eylül 2025, ss.250-256, (Tam Metin Bildiri)
4. Ohmic Heating Technology on Fish Products
8th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences ICAENS 2025, Konya, Türkiye, 22 - 23 Ağustos 2025, ss.32-37, (Tam Metin Bildiri)
5. Edible Film and Coating Applications in Seafood
8th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences, Konya, Türkiye, 22 - 23 Ağustos 2025, ss.186-192, (Tam Metin Bildiri)
6. Protection of Aquatic Products with High Hydrostatic Pressure Processing Technology
6th International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences ICENSOS 2025, Konya, Türkiye, 10 - 11 Ağustos 2025, ss.246-253, (Tam Metin Bildiri)
7. Importance of Chitosan in Processing and Storage of Aquatic Products
6th International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences ICENSOS 2025, Konya, Türkiye, 10 - 11 Ağustos 2025, ss.73-78, (Tam Metin Bildiri)
10. Marine Nutraceuticals
3rd International Conference on Recent Academic Studies ICRAS 2024, Konya, Türkiye, 3 - 04 Aralık 2024, ss.102-106, (Tam Metin Bildiri)
11. Functional Foods Based on Seafood
6th International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences ICAENS 2024, Konya, Türkiye, 25 - 26 Eylül 2024, ss.502-505, (Tam Metin Bildiri)
12. Spirulina
5 th INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Pitesti, Romanya, 10 - 12 Eylül 2024, ss.211-214, (Tam Metin Bildiri)
13. Seafood allergy
5 TH INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Pitesti, Romanya, 10 - 12 Eylül 2024, ss.207-210, (Tam Metin Bildiri)
16. Fish Gelatin
4 th International Congress on Engineering and Life Science, Comrat, Moldova, 17 - 19 Kasım 2023, ss.25-28, (Tam Metin Bildiri)
17. Use of Algae in Human Nutrition
4 th International Congress on Engineering and Life Science, Comrat, Moldova, 17 - 19 Kasım 2023, ss.29-31, (Tam Metin Bildiri)
18. Probiotics in Aquaculture
5 th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, Antalya, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2023, ss.469-472, (Tam Metin Bildiri)
19. Fish Oil
th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, Antalya, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2023, ss.516-520, (Tam Metin Bildiri)
20. Use of Essential Oil in Aquaculture.
4. International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences , Sivas, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2023, ss.158-163, (Tam Metin Bildiri)
22. Surimi
1st International Conference on Frontiers in Academic Research , Konya, Türkiye, 18 - 21 Şubat 2023, ss.222-224, (Tam Metin Bildiri)
23. Carotenoids in Aquaculture
2nd International Conference on Innovative Academic Studies , Konya, Türkiye, 28 - 31 Ocak 2023, ss.291-293, (Tam Metin Bildiri)
30. SU ÜRÜNLERİ MUHAFAZA TEKNİKLERİ
21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (2021), Erzurum, Türkiye, 15 Kasım 2021, (Tam Metin Bildiri)
31. REKREASYONEL DALIŞ
21.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2021, ss.64-67, (Tam Metin Bildiri)
36. İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN SU ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNE ETKİLERİ
Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumu/22‐25 Şubat 2021, Balıkesir, Türkiye, 22 - 25 Şubat 2021, (Tam Metin Bildiri)
42. Study on Determination of Fish Consumption Habits in Ardahan Province.
II. International Iğdır Symposium 2017., 9 - 11 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
43. Nane Uçucu yağı ile zenginleştirilmiş kitosan filmlerin gökkuşağı alabalığı filetolarının mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkisi.
International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017), 21 - 23 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)
44. Effects of whey protein isolate based coating enriched with Zingiber officinale and Matricaria recutita essential oils on color parameters of refrigerated rainbow trout.
6th International Congress on Food Technology, 18 - 19 Mart 2017, (Özet Bildiri)
45. Biotechnology in Fisheries and Aquaculture
III. International Congress “Food Technology, Quality and Safety., 25 - 27 Ekim 2016
46. Ksilitol Üretimi ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
47. Microbial polysaccharides and the applications in food industry
European Biotechnology Congress, 5 - 07 Mayıs 2016
48. Fish Pastrami
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
49. Gıda güvenliği ve beslenme yönünden su ürünleri
İç Anadolu 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
50. Slow food hareketi
İç Anadolu 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
51. Gıdalarda İnülin ve Oligofruktoz kullanımı
İç Anadolu 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
52. Biyofilmler ve gıda endüstrisinde kullanımı
İç Anadolu 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
53. Microbial pigments and the important for food industry
IJFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology., 17 - 19 Şubat 2015, (Özet Bildiri)
54. The application of direct epifluorescence fitler technique DEFT in the food industry
IJFST 50th Celebration Conference: The future of food innovation, nutrition and technology, 17 Şubat - 19 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
55. The application of chitosan in food industry
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014, (Özet Bildiri)
56. A Multifunctional Additıve for Food Preservation Trehalose
8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritıonists., 21 - 24 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
57. Biodiesel Production from Microalgae Oil
11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF lecture series “Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future”, 27 - 30 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
58. Gıda sanayinde ozon kullanımı
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
59. Antifriz proteinler AFP
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
60. Yenilebilir film ve kaplamalar
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)
61. New Technology in Food Packaging Nanocomposite
9. Ulusal Nanobilim ve Nanoteknoloji Konferansı (NanoTR-9), Türkiye, 24 - 28 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
62. Nanotechnology in Food Industry
9. Ulusal Nanobilim ve Nanoteknoloji Konferansı (NanoTR-9), Türkiye, 24 - 28 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
63. Süper kritik karbondioksit Gıda endüstrisinde kullanımı
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)
64. Omik teknolojilerinin gıda endüstrisinde kullanımı
4. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)
65. Gıda zincirinde yeni bir teknoloji Akıllı Ambalajlama
Gıda Mühendisliği 4. Gıda Kongresİ, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2013, (Özet Bildiri)
66. Süt ve Süt Ürünlerinde Listeria monocytogenes
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
67. Su ürünlerinin hazır yemek teknolojisindeki yeri ve önemi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
68. Su ürünlerinde sıvı tütsüleme
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
69. Modelling and applications of the inactivation of microorganism in foods
Food Micro2012: 23rd International ICMFH Symposium on Global Issues in Food Microbiology, 3 - 07 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
70. Adı ve Tadı Farklı Kavılca
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
71. Kobalt Klorit e maruz kalan Gökkuşağı Alabalıklarının Oncorhynchus mykiss biyokimyasal parametrelerindeki değişimin belirlenmesi
XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, (Özet Bildiri)
72. Erzurum ilindeki su ürünleri tüketim alışkanlığının belirlenmesi üzerine bir araştırma
XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, (Özet Bildiri)
73. Karadeniz deki hamsi balığının bazı populasyon parametreleri üzerine bir araştırma
XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, (Özet Bildiri)
74. PCB lerin balıklar üzerine olumsuz etkileri
XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2009, (Özet Bildiri)
75. Su kirliliğinin balık üremesine etkileri
Kemaliye 5. Geleneksel Su Ürünleri bilimsel ve kültürel platformu, Erzincan, Türkiye, 31 Mayıs - 01 Haziran 2008, (Özet Bildiri)
76. Orkinos yetiştiriciliği
Kemaliye 5. Geleneksel Su Ürünleri bilimsel ve kültürel platformu, Türkiye, 31 Mayıs - 01 Haziran 2008, (Özet Bildiri)
77. Midye yetiştiriciliği
Kemaliye 5. Geleneksel Su Ürünleri bilimsel ve kültürel platformu, Türkiye, 31 Mayıs - 01 Haziran 2008, (Özet Bildiri)
78. Su ürünlerinde katkı maddeleri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
79. Su ürünlerinin paketlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
80. Gökkuşağı Alabalığı Oncorhynchus mykiss nda Soğuk Tütsülemenin Bazı Önemli Kimyasal Özellikler Üzerine Etkisi
1. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Türkiye, 7 - 09 Şubat 2006, (Özet Bildiri)
81. Su ürünlerinde tütsüleme teknikleri
Gap IV. Tarım kongresi, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2005, (Özet Bildiri)
Kitaplar
11
Metrikler
Yayın (WoS)
12
Yayın (Scopus)
11
Atıf (WoS)
177
H-İndeks (WoS)
8
Atıf (Scopus)
110
H-İndeks (Scopus)
5
Atıf (Scholar)
648
H-İndeks (Scholar)
18
Atıf (TrDizin)
18
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
2
H-İndeks (Sobiad)
1
Proje
21
Fikri Mülkiyet
3
Tez Danışmanlığı
5