Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri
  • 2018 - 2022 Doktora

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2014 - 2016 Yüksek Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2010 - 2014 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler
  • 2022 Doktora

    Kereviz tozu kullanımının ısıl işlem görmüş sucukta nitrozamin oluşumuna ve ürün özelliklerine etkisi

    Atatürk Üniversitesi

  • 2016 Yüksek Lisans

    STARTER KÜLTÜR KULLANIMININ ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ VE DİĞER BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ

    Atatürk Üniversitesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi Bölümü

Sertifika, Kurs ve Eğitimler
  • 2024Günlük Hayatta Su Verimliliği

    Eğitim Yönetimi ve Planlama , Tarım ve Orman Bakanlığı

  • 2024Günlük Hayatta ve Kamu Binalarında Enerji Verimliliği

    Eğitim Yönetimi ve Planlama , Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

  • 2024Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri

    Eğitim Yönetimi ve Planlama , Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı

  • 2024Çevre ve Sıfır Atık

    Eğitim Yönetimi ve Planlama , Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

  • 2021Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi

    Mesleki Eğitim , RAN Kalite

  • 2021TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi

    Mesleki Eğitim , RAN Kalite

  • 2021TS EN ISO 19011:2018 İç Tetkik Eğitimi

    Mesleki Eğitim , RAN Kalite

  • 2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi

    Mesleki Eğitim , RAN Kalite