-
2018 - 2022 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2014 - 2016 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2010 - 2014 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
-
2022 Doktora
Kereviz tozu kullanımının ısıl işlem görmüş sucukta nitrozamin oluşumuna ve ürün özelliklerine etkisi
Atatürk Üniversitesi
-
2016 Yüksek Lisans
STARTER KÜLTÜR KULLANIMININ ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ VE DİĞER BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Atatürk Üniversitesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi Bölümü
-
B2 Orta Üstü İngilizce
-
2025Gaz Kromatografisi (GC) Sisteminde Analitik Metot Geliştirme Eğitimi
Mesleki Eğitim , LAB Akademi
-
2025Gaz Kromatografisi (GC) Temel Kullanıcı Eğitimi
Mesleki Eğitim , LAB Akademi
-
2025Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi (HPLC) Temel Kullanıcı Eğitimi
Mesleki Eğitim , LAB Akademi
-
2025HPLC ve GC Sistemlerinde Analitik Metot (ICH) Validasyon Eğitimi
Mesleki Eğitim , LAB Akademi
-
2025Sıvı kromatografisi (LC) sisteminde Analitik Metot Geliştirme Eğitimi
Mesleki Eğitim , LAB Akademi
-
2021Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi
Mesleki Eğitim , RAN Kalite
-
2021TS EN ISO 19011:2018 İç Tetkik Eğitimi
Mesleki Eğitim , RAN Kalite
-
2021TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi
Mesleki Eğitim , RAN Kalite
-
2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi
Mesleki Eğitim , RAN Kalite