Education Information

Education Information
  • 2018 - 2022 Doctorate

    Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Turkey

  • 2014 - 2016 Postgraduate

    Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Turkey

  • 2010 - 2014 Undergraduate

    Ataturk University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Turkey

Dissertations
  • 2022 Doctorate

    Kereviz tozu kullanımının ısıl işlem görmüş sucukta nitrozamin oluşumuna ve ürün özelliklerine etkisi

    Ataturk University

  • 2016 Postgraduate

    STARTER KÜLTÜR KULLANIMININ ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ VE DİĞER BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ

    Atatürk Üniversitesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi Bölümü

Foreign Languages
  • B2 Upper Intermediate English

Certificates, Courses and Trainings
  • 2025Gaz Kromatografisi (GC) Sisteminde Analitik Metot Geliştirme Eğitimi

    Vocational Training , LAB Akademi

  • 2025Gaz Kromatografisi (GC) Temel Kullanıcı Eğitimi

    Vocational Training , LAB Akademi

  • 2025Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi (HPLC) Temel Kullanıcı Eğitimi

    Vocational Training , LAB Akademi

  • 2025HPLC ve GC Sistemlerinde Analitik Metot (ICH) Validasyon Eğitimi

    Vocational Training , LAB Akademi

  • 2025Sıvı kromatografisi (LC) sisteminde Analitik Metot Geliştirme Eğitimi

    Vocational Training , LAB Akademi

  • 2021Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi

    Vocational Training , RAN Kalite

  • 2021TS EN ISO 19011:2018 İç Tetkik Eğitimi

    Vocational Training , RAN Kalite

  • 2021TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi

    Vocational Training , RAN Kalite

  • 2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi

    Vocational Training , RAN Kalite