Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri
  • 2018 - 2022 Doktora

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2014 - 2016 Yüksek Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

  • 2010 - 2014 Lisans

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler
  • 2022 Doktora

    Kereviz tozu kullanımının ısıl işlem görmüş sucukta nitrozamin oluşumuna ve ürün özelliklerine etkisi

    Atatürk Üniversitesi

  • 2016 Yüksek Lisans

    STARTER KÜLTÜR KULLANIMININ ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ VE DİĞER BAZI KALİTATİF ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ

    Atatürk Üniversitesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi Bölümü

Yabancı Diller
  • B2 Orta Üstü İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler
  • 2025Gaz Kromatografisi (GC) Sisteminde Analitik Metot Geliştirme Eğitimi

    Mesleki Eğitim , LAB Akademi

  • 2025Gaz Kromatografisi (GC) Temel Kullanıcı Eğitimi

    Mesleki Eğitim , LAB Akademi

  • 2025Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi (HPLC) Temel Kullanıcı Eğitimi

    Mesleki Eğitim , LAB Akademi

  • 2025HPLC ve GC Sistemlerinde Analitik Metot (ICH) Validasyon Eğitimi

    Mesleki Eğitim , LAB Akademi

  • 2025Sıvı kromatografisi (LC) sisteminde Analitik Metot Geliştirme Eğitimi

    Mesleki Eğitim , LAB Akademi

  • 2021Deney Laboratuvarları için Metot Geçerli Kılma/Doğrulama ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi

    Mesleki Eğitim , RAN Kalite

  • 2021TS EN ISO 19011:2018 İç Tetkik Eğitimi

    Mesleki Eğitim , RAN Kalite

  • 2021TS EN ISO/IEC 17025:2917 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı Eğitimi

    Mesleki Eğitim , RAN Kalite

  • 2021TS ISO 31000:2018 Deney Laboratuvarları için Risk Analizi Eğitimi

    Mesleki Eğitim , RAN Kalite