Akademik Ünvanlar
2
-
2023 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2015 - 2023 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yönetimsel Görevler
6
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Web Sayfası Koordinatörü
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2020 - Devam Ediyor ÖZ DEĞERLENDİRME ve AKREDİTASYON KOMİSYONU ÜYELİĞİ
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2016 - Devam Ediyor Yatay Geçiş ve Muafiyet Komisyon Üyeliği
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2016 - Devam Ediyor DEĞİŞİM PROGRAMLARI (Erasmus, Mevlana, Farabi) KOMİSYONU ÜYELİĞİ
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2016 - Devam Ediyor Staj Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2016 - Devam Ediyor EĞİTİM KOMİSYONU ÜYELİĞİ
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Akademi Dışı Deneyim
2
-
2012 - 2012 Stajyer (Öğrenci)
DEDEMAN SKI LODGE PALANDÖKEN, Stajyer (Öğrenci)
-
2011 - 2011 25. DÜNYA ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI-UNIVERSİADE ERZURUM 2011 Gönüllülüğü
FISU, 25. DÜNYA ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI-UNIVERSİADE ERZURUM 2011 Gönüllülüğü
Verdiği Dersler
34
-
Yüksek Lisans
Sosyal Bilimlerde Bilimsel Yayın Tasarımı
Gastronomi Destinasyonu Geliştirme Stratejileri
Gastronomi Turizmi Geliştirme Stratejileri
-
Lisans
Gastronomi Turizmi
Mezuniyet Projesi I
Sürdürülebilir Gastronomi
Öğretmenlik Uygulaması
Mezuniyet Projesi II
Servis Teknikleri ve Ziyafet Organizasyonu
Araştırma Yöntemleri
Araştırma Yöntemleri
Gastronomi Turizmi
Mezuniyet Projesi I
Mezuniyet Projesi II
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi Turizmi Destinasyonları
Yiyecek-İçecek Stilistliği
Gastronomi Turizmi
Gastronomi Turizmi Destinasyonları
Yiyecek İçecek Sitilistliği
Dünya Mutfakları II
Yiyecek İçecek Sitilistliği
Dünya Mutfakları II
Dünya Mutfakları I
Dünya Mutfakları Uygulamaları
Dünya Mutfakları II
Temel Yemek Pişirme II
Temel Mutfak Uygulamaları II
Dünya Mutfakları I
Yiyecek İçecek Stilistliği
Mutfak Bilgisi
Temel Mutfak Uygulamaları II
Temel Mutfak Uygulamaları III
Mutfak İşlemleri